paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω σκεφτομαι να μην το συνδεσω με τροφοδοσια, και να το φορτιζω χειροκινητα 1 φορα τη βδομαδα. Χωρις πολλες λειτουργιες ενεργοποιημενες, αυτες τις μπαταριες τις ξερω απο τα παλια νοκια, μια βδομαδα την βγαζουν ανετα. Μια φορα τη βδομαδα θα το φορτιζω και τελος. ξεχασε το αυτό, δεν προκειται να γινει... Η μπαταρια με το ζόρι θα κραταει 2-3 μερες, μην τις συγκρινεις με αυτες των nokia... Επισης οταν δηλαδη θα το φορτίζεις δε θα το εχεις στο αμαξι; δωρον αδωρον λοιπον μιας και δε ξερεις ποτε θα σου κατσει η στραβη. Το Hard wiring ειναι μονοδρομος κατ εμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ανακαλυψα κι αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.austral.gpscartracker Την εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την free version; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ανακαλυψα κι αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.austral.gpscartracker Την εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη την free version; Δεν είναι free αυτό που έβαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Η σύνδεση με τη μπαταρία του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη, η δε ενσωματωμένη μπαταρία στο GPS (τύπου Nokia ενός φίλου με κινέζικο) είναι εφεδρική και σκοπό έχει την διατήρηση της εκπομπής σε περίπτωση αφαίρεσης της μπαταρίας ή αποσύνδεσης των καλωδίων της.Δεν έχω ασχοληθεί με "κινέζικες" υλοποιήσεις, αλλά σε ενα σχετικά "ακριβό" Leasing που πέρασε απο τα χέρια μου, είχαν εγκαταστήσει σύστημα GPS/GPRS/SAT και μάλιστα με δυνατότητα ορισμού "ακτίνας μετακίνησης" εκτός του οποίου "έκοβε" τη παροχή ρεύματος στην αντλία βενζίνης.Τότε η πλατφόρμα (βλ. χάρτες) ήταν πακέττο με το σύστημα και έτσι ποτέ δεν μας χορήγησαν δικαίωμα χρήσης των δυνατοτήτων του, ούτε και μας ενημέρωσαν για την ύπαρξή του επίσημα, παρά αρκέστηκαν στην έκπτωση των ασφαλίστρων Κλοπής που προσέφερε η συνεργαζόμενη Ασφαλιστική.Το σύστημα "εντοπίστηκε" απο σπόντα κατα τη διάρκεια αντικατάστασης της εργοστασιακής οθόνης (ηχοσύστημα) όταν αποκαλύφθηκε μια τριγωνική κεραία "κρυμμένη" κάτω απο το ταμπλώ. Η μονάδα ήταν, επίσης, αρκετά μεγαλύτερου μεγέθους από τα "κινέζικα" που βλέπω να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η δυνατότητές του ήταν τότε άκρως εντυπωσιακές (demo στο χώρο του συνεργείου) σε επίπεδο ασφάλειας.Παραπάνω λεπτομέρειες δεν έδωσαν ποτέ, παρά γενικά και αόριστα ότι ήταν προέλευσης Ισραήλ και σημαντικά ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απροοπτες δυσκολιες.... παρελαβα λοιπον τον tracker, και οσο και αν το παιδεψα και οσο και αν το παλεψα (ποσο δυσκολο να ειναι πια???), δεν μπορω με τιποτε να βαλω την καρτα sim. Μην μου πειτε για...οδηγιες....δειχνουν αλλο παρομοιο μοντελο προφανως... Εβγαλα φωτο για να δειτε πως ειναι 1η φωτο, με το πανω(στην αριστερη θεση) συρταρακι κλειστο. 2η φωτο, με το συρταρακι ανοικτο/σηκωμενο Για πειτε λοιπον, γιατι κοντευω να σπασω την sim ή τις επαφες.... Υποτιθεται οτι με σηκωμενο το αριστερο μεταλλικο ελασμα, εγω συρταρωνω την sim προς τα κατω? Αν σας πω οτι δεν μπαινει με την καμία ομως; Επειδη δε, ειναι και οι νεου τυπου all-in-one sim, 3 σε 1(micro-nano-κλπ), κινδυνεψα να μου γλυστρισει αριστερα και πανω μες την εσοχη με τα ηλεκτρονικα, και να 'χαθει' εκει μεσα για παντα!!!! Ειδα και βιντεο στο youtube, για το tk102 μοντελο, σε ολα φαινονται μια χαρα ευκολα, σηκωνεις το συρταρακι, βαζεις sim, κατεβαζεις το συρταρακι, σαν τα παλια κινητα! Σε αυτο εδω που μου στειλαν, πως στην ευχη θα βαλω sim που δεν μπαινει με τιποτε, μα με τιποτε σας λεω; Εκτος αν καταλαβαινω κατι λαθος, κι αυτο ειμαστε εδω, για να μου πειτε τι κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εκεί που ανοιξες μπαίνει η sd. Η σιμ μπαίνει στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Η κατασταση μου θυμιζει λιγο....'οτι να ναι'.... Εδω ενα screenshot απο τις οδηγιες, που φανταζομαι ανανεωνονται μια φορα στα 5 χρονια, ενω στο μεταξυ τα μοντελα αλλαζουν... Αυτο που δειχνουν οι οδηγιες, με αυτο που εχω εγω, δεν εχουν σχεση. Για δε sd card δεν λενε καθολου.... (δεν ξερω καν τι υποτιθεται θα εκανε η χρηση της sd). Σε τελικη αναλυση ομως, το θεμα ειναι να μπορουσα να βαλω την sim. Μπαινει προς τα δεξια λοιπον. Ειναι τοσο σφηνωτα, που δεν μπαινει. Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. Διαλυεται η sim στα χερια μου. Δεν μπαινει. Δεν ξερω τι να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κούμπωσε τα μπαίνει. Τη σφηνωνεις. Το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κούμπωσε τα μπαίνει. Τη σφηνωνεις. Το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα Ειχες δικιο! Ειλικρινα στο λεω, σχεδον δεν εμπαινε. Πολυ στριμωξιδι εκει, ισα που χωραγε η sim, και εκανα ακροβατικα με τα δαχτυλα για να μην βγει η nano-sim κατα το σπρωξιμο. Οι επιχρυσωμενες επαφες απο κατω, σχεδον εμποδιζαν την εισοδο της sim. Επειτα απο το προηγουμενο σχολιο σου, γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω πως στην ευχη θα μπει εκει μεσα sim, πηρα μια παλια sim και προσπαθησα να την μπαινο-βγαζω καποιες φορες, να δω αν μπαινει, και μηπως χαλαρωσει.... με τα πολλα, καταφερα μετα να βαλω και την κανονικη -αυτη που ηθελα - sim. Αληθεια, η sd card τι ρολο παιζει; Οι οδηγιες που εχει μαζι ειναι ....για μυρμηγκια. Αναγκαστικά κατεβασα pdf απο internet. ----- Πρέπει να κανω ιδιαιτερες ρυθμισεις για την καρτα sim, παροχο κινητης τηλεφωνιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 οχι δε θελει καμια ρυθμιση... η υποδοχη της καρτας υποτιθεται ειναι εκει για να καταγραφεις αν θες τη διαδρομη-δε το εχω δοκιμασει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Επειδη κατεβαζω διαφορα σετ οδηγιων, ομως ειδικα για tk102, αλλα εχουν και ψιλοδιαφοροποιησεις μεταξυ τους, ψαχνω να βαλω μια σειρα στο τι θα κανω με τον tracker...Πρωτογνωρα και ενδιαφεροντα πραγματα βεβαια.Ας απαντησει οποιος μπορει στις ακολουθες αποριες:1- Ουσιαστικα, αυτο που θελω, ειναι να μπορω να κανω την (αθορυβη) κληση προς το gps tracker, και να μου επιστρεφει τα gps coordinates. Θελει ιδιαιτερη -μηνυματικη- ρυθμιση αυτο; Ή το κάνω και δουλεύει by default?2- Δεν θελω να μπλεξω με πληθος ρυθμισεων...Διαβαζω για αλλαγες password, ορισμο τηλεφωνικων αριθμων, κωδικο συσκευης κλπ. Να τα αφησω ολα ως εχουν;3- Ποια η διαφορα λειτουργίας 'track' και 'monitor'? Εγω θελω οχι μονιμο tracking, αλλα μονο οταν του στελνω sms να μου στελνει gps coordinates. Τι επιλεγω;4- Για διατηρηση μεγαλυτερης αυτονομιας μπαταριας, θα μπορουσα να κανω εγω καποιες ενεργειες, οπως απενεργοποιηση συγκεκριμενων ρυθμισεων; 5.- Υπαρχει λεκτικο sms για ενημερωση υπολοιπου μπαταριας;6- Από το πληθος των αλλων ρυθμισεων, πιθανως και για πιο ψαγμενους, ποιες θα θεωρουσατε κατα την δικη σας εκτιμηση, οτι ειναι εκ των ουκ ανευ, must have, και ότι πρεπει να ριξω μια ματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Επειδη κατεβαζω διαφορα σετ οδηγιων, ομως ειδικα για tk102, αλλα εχουν και ψιλοδιαφοροποιησεις μεταξυ τους, ψαχνω να βαλω μια σειρα στο τι θα κανω με τον tracker... Πρωτογνωρα και ενδιαφεροντα πραγματα βεβαια. Ας απαντησει οποιος μπορει στις ακολουθες αποριες: 1- Ουσιαστικα, αυτο που θελω, ειναι να μπορω να κανω την (αθορυβη) κληση προς το gps tracker, και να μου επιστρεφει τα gps coordinates. Θελει ιδιαιτερη -μηνυματικη- ρυθμιση αυτο; Ή το κάνω και δουλεύει by default? Καμια ρυθμιση, κανονικα παιζει ετσι Out of the box, ισως ομως θα ηταν καλό να κανεις τις 10 κλησεις που λεει για να σε καθορισει ως admin γιατι αν καποιος αλλος παρει καταλαθος θα του στειλει και αυτουνου μυνημα.. 2- Δεν θελω να μπλεξω με πληθος ρυθμισεων... Διαβαζω για αλλαγες password, ορισμο τηλεφωνικων αριθμων, κωδικο συσκευης κλπ. Να τα αφησω ολα ως εχουν; κωδικό θα αλλαζα στη θεση σου 3- Ποια η διαφορα λειτουργίας 'track' και 'monitor'? Εγω θελω οχι μονιμο tracking, αλλα μονο οταν του στελνω sms να μου στελνει gps coordinates. Τι επιλεγω; το track=track, το monitor=μολις παρεις απανταει και ανοιγει το μικροφωνο και ακους τι λεγεται εκει που ειναι η συσκευη 4- Για διατηρηση μεγαλυτερης αυτονομιας μπαταριας, θα μπορουσα να κανω εγω καποιες ενεργειες, οπως απενεργοποιηση συγκεκριμενων ρυθμισεων; Οχι 5- Από το πληθος των αλλων ρυθμισεων, πιθανως και για πιο ψαγμενους, ποιες θα θεωρουσατε κατα την δικη σας εκτιμηση, οτι ειναι εκ των ουκ ανευ, must have, και ότι πρεπει να ριξω μια ματια; Οτι σου ειπα, admin και ισως να βαλεις αν δε βαριεσαι αλλα 2-3 νουμερα δικών σου για εφεδρικα σε περιπτωση που σου κλεψουν και το αμαξι και το κινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 paylidis ευχαριστω για τις απαντησεις!- Υπαρχει καποιο λεκτικο sms για να στελνει low battery alert?- Αναφορικα με τις δυνατοτητες ληψης επαρκους σηματος gps και την επιλογη χωρου τοποθετησης, τι πρεπει να ξερω; Γιατι θα παιχτει σχετικη 'αποκρυψη'. Αν ειναι κοντα σε πισω παρμπριζ καλλυμενο με καποιο ύφασμα ή αλλο λεπτο υλικο, θα μπορει να πιασει σημα; Ειναι προφανες οτι δεν μπορει να ειναι φορα παρτιδα, ακυρωνεται ο ρολος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι πιανει κανονικα σήμα αρκει να μην το πλακωσεις κατω απο χοντρες λαμαρινες κλπ λογικα σου στέλνει... ισως θελει ενεργοποιηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αναφορικα με τη χρηση της sd card βρηκα αυτα:5.21 SD card functionA mini SD card can be put in the tracker’s SD card slot. The GPRS data can be saved inthe SD card if GPRS is off. It will send data to the GPRS server again if GPRS is on.5.21.1 Setup: Send SMS sdlog123456 1 to the tracker to activate the function of storingdata in SD card;Cancel: Send SMS sdlog+password+0 to the tracker to deactivate the function ofstoring data in SD card.5.21.2 Setup: Send SMS readsd+password+space+1 to ask the tracker to send data inthe SD card to the GPRS server.Cancel: Send SMS readsd+password+space+0 to ask the tracker to stop sending datain the SD card to the server.Δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ο tracker θα δουλευει σε gsm ή gprs mode.Πρεπει να ασχοληθω με αυτο;Εβαλα μια micro-sd card που ειχα, αλλα δεν ξερω αν τελικα μπορει να εχει οντως μια χρησιμοτητα, δεδομενου οτι σκοπευω να κανω την απλουστερη δυνατη χρηση του tracker, και δεν θελω αποθηκευση δεδομενων απο διαδρομες.Αν βεβαια χρησιμευει, ωστε να αποθηκευει δεδομενα, σε μια στιγμη που για οποιοδηποτε λογο δεν εχει gps σημα ή σημα κινητης τηλεφωνιας, τοτε ναι, εχει νοημα η τοποθετηση ακομη και για την απλη χρηση του tracker, σαν διασφαλιση μιας καλυτερης επικοινωνιας, αν την χρειαστεις, και δεν ειναι δυνατη σε μια δεδομενη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα