YourTrueLegend Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Όσες αναζητήσεις και keywords εβαλα γράφουν για σπείρες που εξουδετέρωσαν τα tracker όποτε περιμένω τις δικές σου αναζητήσεις. Ωραια. Αφου ως "τεκμηριωση" δεχεσαι μονο links , τοτε θα το παιξω κι εγω αυτο το παιχνιδακι. Θα μας τεκμηριωσεις κι εσυ λοιπον με αντιστοιχο τροπο τα λεγομενα σου για αυτο εδω: Και να πάρεις συντεταγμένες το πιθανότερο είναι να πάρεις κάπου στο Ζεφυρι, Ασπροπυργο ή σε κάποιο άλλο απαγορευμένο μέρος για την αστυνομία Oπως και για το παρακατω: Ακόμα και στην περίπτωση της Χαλκίδας το αμάξι βρέθηκε μια εβδομάδα μετά και δεν πιστεύω ο ιδιοκτήτης να το πήρε χαμπάρι μια βδομάδα μετά ούτε να θυμήθηκε μια εβδομάδα μετά ότι έχει tracker και είπε να στείλει μήνυμα όποτε προφανώς αυτοί που το βούτηξαν το παρέκαμψαν και έσκασε στον λαμαρινά.
Mansora Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιθανότερο και το προφανώς είναι προσωπικές απόψεις ενώ οι πολλές σπείρες που έχουν εξαρθρωθεί είναι facts και είσαι τόσο σίγουρος που μου ζήτησες να googlaρω
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιθανότερο και το προφανώς είναι προσωπικές απόψεις ενώ οι πολλές σπείρες που έχουν εξαρθρωθεί είναι facts και είσαι τόσο σίγουρος που μου ζήτησες να googlaρω Οκ συνεπως μας λες οτι αυτα που εγραψες δεν ισχυουν de facto. Απλα νομιζεις εσυ οτι ισχυουν. Καλα τα λεω; Απο εκει και περα: Ζητησες περιστατικα εντοπισμου σπειρων μεσω gps tracking, σου αναφερα ενα συγκεκριμενο που ετυχε να θυμαμαι. Επανηλθες με μια δικη σου υποθετικη ιστορια για αυτο το περιστατικο -την οποια εχρισες και "προφανη"-, αμφισβητωντας το γεγονος. Σου ζητειται να στοιχειοθετησεις το "προφανες" (τι πιο ευκολο αλλωστε οταν κατι ειναι.. προφανες) και καταφευγεις σε μια ατυχη επικληση στην αυθεντια: "Απλα ειναι η αποψη μου". Η αποψη σου λοιπον, ουτε "προφανης" ειναι, ουτε "πιθανοτερη". Το προφανες και το "πιθανοτερο" αποδεικνυονται μαλλον ευκολα. Αντ'αυτου αδυνατεις να στοιχειοθετησεις καποιο απο τα 2. Αβασιμη αποψη λοιπον. Αρα και αδιαφορη. Ακριβως πανω σε αυτο ηταν και η πρωτη μου απαντηση στο παρον τοπικ.
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η διαφορα τους ειναι οτι καποια αποθηκευουν και στελνουν και την διαδρομη οποτε βρουν σημα για νετ...ή το χεις μονιμα ονλινε και βλεπεις που κοπηκε το σημα. Αλλοι δεινουν φρεε προσβαση σε κινεζικο app ή λινκ για να το βλεπεις απευθειας.. Αν μπει σε υπογα ή κατω απο αλουμινιο ή jammer δεν θα δουλεψει.. Συνηθως απλα το μετακινουν σε καποια περιοχη χ μερες για να δουν αν φορανε gps.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από kage
kosmasdel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εβαλα μια παραγγελια στο ebay, για που παιρνει μπαταριες (πλακε) σαν αυτες των κινητων. Φυσικα, θα πρεπει να δω ποσο κρατάει, και να φορτιζω μια στο τοσο την μπαταρια/συσκευη.... Δεν ηθελα να μπλεξω με ηλεκτρολογους, συνδεσεις κλπ. Εξαλλου ηθελα κι εγω ο ιδιος να εχω τον ελεγχο, και οχι δυσκολη προσβαση, πχ αλλαγη sim κλπ. Απλα σκεφτομαι, και δεν εχω καταληξει, θα δω βεβαια και αναλυτικα τις δυνατοτητες/οδηγιες οταν το παραλαβω, οτι πιθανως ειναι energy saving να το εχω με ανοικτη δυνατοτητα, μονο για κληση μου-αποστολη sms απο τη συσκευη. Ετσι πιθανολογω οτι θα πεφτει σε sleep mode και θα κρατα πολυ η μπαταρια. Ενω αν το εχω πχ σε κατασταση να ενημερωνει ακομη και για την κινηση του οχηματος, ή και αλλες λειτουργιες, τοτε η μπαταρια θα αδειαζει αμεσα. Εχει διαφορες δυνατοτητες απ'οτι διαβαζω, αλλα ουτε να χρεωνω την sim θελω, ουτε να αδειαζει η μπαταρια αμεσως ειναι επιθυμητο, ουτε να πεσω σε παρανοϊκη κατασταση συνεχως να τσεκαρω το αυτοκινητο... Δεν ξερω και καλα τις δυνατοτητες που εχουν αυτες οι συσκευες, ισως να μην τα λεω και καλα εδω. Βεβαια, η απορια μου σε περιπτωση που ακολουθησω το ανωτερω σκεπτικο, ειναι, αν συμβει η κακια στιγμη, αν θα εχω προλαβει να το αντιληφθω εγκαιρως, ωστε να κανω κληση-να λαβω sms με τα gps coordinates. Γιατι, εχω σκεφτει μια ....καλουτσικη κρυψωνα(μη ανακοινωσιμη μαλλον-μη γινει και βουκινο), αλλα φυσικα ολα θα τα ανακαλυψουν αν το πανε στον χωρο τους και το ξεψαχνισουν. Εγω θα θελα να προλαβω να κανω κληση-λαβω sms, πχ τις πρωτες ωρες της....πιθανης αρπαγης, γιατι μετα οσο περνα η ωρα πιθανως θα το ανακαλυψουν και θα το ξηλωσουν και παπαλα. Μπορεις να βαλεις το λινκ απο την αγορα σου; Ψαχνω και εγω τρακερ αλλα δεν θελω να πειραξω καλωδιωση αυτοκινήτου.
mindreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεις να βαλεις το λινκ απο την αγορα σου; Ψαχνω και εγω τρακερ αλλα δεν θελω να πειραξω καλωδιωση αυτοκινήτου. Εδω εισαι http://www.ebay.com/itm/TK102-GPS-GSM-GPRS-Tracker-Car-Vehicle-Spy-Mini-Tracking-Device-2-Battery/191873720928?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 1
bill999r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Κ όμως επειδή οι περισσότερες σπειρες μετά την κλοπή παρατανε το όχημα για 1-2 μέρες σε κάποιο άσχετο μέρος έχεις κάποιες καλές πιθανότητες να βρεις το όχημα με GPS tracker. Το βασικό βέβαια είναι να είναι κάπου που έχει σήμα ώστε να το βρεις. Το καλύτερο μέτρο προστασίας δυστυχώς είναι η ασφάλεια κλοπής. Συναγερμός, πάρκινγκ κτλ δεν προσφέρουν τίποτα. Εμένα μου το πήραν μέσα από το πάρκινγκ με συναγερμο και φυσικά δεν το ξαναβρηκα. 1
mindreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Κ όμως επειδή οι περισσότερες σπειρες μετά την κλοπή παρατανε το όχημα για 1-2 μέρες σε κάποιο άσχετο μέρος έχεις κάποιες καλές πιθανότητες να βρεις το όχημα με GPS tracker. Το βασικό βέβαια είναι να είναι κάπου που έχει σήμα ώστε να το βρεις. Το καλύτερο μέτρο προστασίας δυστυχώς είναι η ασφάλεια κλοπής. Συναγερμός, πάρκινγκ κτλ δεν προσφέρουν τίποτα. Εμένα μου το πήραν μέσα από το πάρκινγκ με συναγερμο και φυσικά δεν το ξαναβρηκα. Λοιπον, θελω απο καιρο να γραψω τον προβληματισμο μου περι της 'ασφαλειας κλοπης'. Οκ, ισως ειναι το πιο 'βεβαια' μετρο για disaster control, αν οτιδηποτε αλλο αποτυχει. Αλλα ρε παιδια, τι να το κανω εγω, αν το αμαξι που καποτε ειχα αγορασει πχ με 20000 ευρω και σημερα κοστολογειται 2000, αν η ασφαλεια μου δωσει πες το 2χιλιαρο; Οκ, δεν περιμενα και κατι αλλο, τοσο αξιζει πια, τοσο θα δωσουν. Εγω ομως, αμαξι με 2χιλιαριο αγοραζω; Και μαλιστα δυνατοτητων σαν αυτο που μου εκλεψαν; Η απαντηση ειναι ΟΧΙ! Αρα, το καλυτερο σεναριο ειναι-συγχωρεστε μου το αυτονοητο που θα πω- να μην στο κλεψουν! Γιατι αμα το κλεψουν, με τα λεφτα που θα παρω, οχι σαν το αμαξι που ειχα δεν μπορω να αγορασω με τα λεφτα της ασφαλειας, αλλα ουτε πατινι! Οποτε ναι, ειμαι οπαδος του να εχει κανεις οσο γινεται περισσοτερα αποτρεπτικα μεσα, γιατι η κλοπη μπορει να σημαινει οτι μετα ισως δεν μπορεις καν να αγορασεις αμαξι.... 1 1 1
bill999r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ σωστή αυτή η σκέψη κ κατά βάση ισχύει. Όμως μπορεί να έχεις πάρει αμάξι με 30.000 κ να κοστολογειται 17.000. Γενικά τα ζυγίζεις κ βλέπεις τι σε συμφέρει. Για τα αποτρεπτικα μέτρα συμφωνώ αλλά είναι καθαρά θέμα τύχης. Πραγματικά τίποτα παραπάνω. Λόγω της κακής εμπειρίας που ο ίδιος είχα στις τόσες περιπτώσεις που ξέρω μόνο ένας βρήκε το αυτοκίνητο του λόγω GPS. Ένας άλλος το βρήκε τυχαία καθώς περνούσε έξω από ένα συνεργείο, το είδε μέσα χωρίς πινακίδες και για καλή του τύχη ήταν το δικό του. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες δεν στάλθηκαν τόσο τυχεροί. Φιλος παρκαρε έξω από το mall την παραμονή των Χριστουγέννων. Δεν ξαναβρηκε το αμάξι. Επίσης φίλος παρκαρε smart στο Γουδί για απογευματινο καφέ. Επίσης δεν το ξαβαβρηκε. Επίσης πατέρας φίλου ήρθε Αθήνα να τον επισκεφτεί για ένα βράδυ και επίσης δεν ξαναβρηκε το αυτοκίνητο του. Βέβαια όλες οι παραπάνω περιπτώσεις δεν είχαν GPS. Δεν ξέρω αν θα είχαν διαφορετική τύχη.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον, θελω απο καιρο να γραψω τον προβληματισμο μου περι της 'ασφαλειας κλοπης'. Οκ, ισως ειναι το πιο 'βεβαια' μετρο για disaster control, αν οτιδηποτε αλλο αποτυχει. Αλλα ρε παιδια, τι να το κανω εγω, αν το αμαξι που καποτε ειχα αγορασει πχ με 20000 ευρω και σημερα κοστολογειται 2000, αν η ασφαλεια μου δωσει πες το 2χιλιαρο; Οκ, δεν περιμενα και κατι αλλο, τοσο αξιζει πια, τοσο θα δωσουν. Εγω ομως, αμαξι με 2χιλιαριο αγοραζω; Και μαλιστα δυνατοτητων σαν αυτο που μου εκλεψαν; Η απαντηση ειναι ΟΧΙ! Αρα, το καλυτερο σεναριο ειναι-συγχωρεστε μου το αυτονοητο που θα πω- να μην στο κλεψουν! Γιατι αμα το κλεψουν, με τα λεφτα που θα παρω, οχι σαν το αμαξι που ειχα δεν μπορω να αγορασω με τα λεφτα της ασφαλειας, αλλα ουτε πατινι! Οποτε ναι, ειμαι οπαδος του να εχει κανεις οσο γινεται περισσοτερα αποτρεπτικα μεσα, γιατι η κλοπη μπορει να σημαινει οτι μετα ισως δεν μπορεις καν να αγορασεις αμαξι.... Προφανως και η κλοπη ειναι το χειροτερο σεναριο, τι συζηταμε τωρα; Το θεμα, σε μια χωρα που οι κλεφτες κανουν παρτι, δεν ειναι να συζητησουμε αν μια κλοπη σημαινει ζημια για το θυμα, αλλα τι μπορει να κανει καποιος και για την προληψη αλλα και για την περιπτωση που η προληψη αποτυχει.
mindreader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια, ποσο ευκολα ρυθμιζεται ο tracker;Χωρις οθονιτσα, και με ελαχιστα κουμπια, απορω αν το σεταρισμα ειναι ευκολο.Απο...υπολογιστες μεν ανεκαθεν ξέρω, αλλα για ρυθμίσεις στα τυφλά σε 'παράξενες' συσκευές, δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.Πχ, σχετικο και ασχετο(ενδεικτικό ομως), μου χει τυχει αποκωδικοποιητης τηλεορασης να τον σεταρω σε 5 λεπτα, και με αλλον να παλευω ωρες... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2017 από mindreader
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Με 2-3 μυνηματα απο το κινητο το σεταρεις ειναι πανευκολο για τον καθενα.... παρεπιπτόντως επειδη ειπωθηκε για υπογειο, με το ΤΚ103 που εχει εξωτερικες κεραίες εχω κανει εντοπισμό μέσα σε 4ο ή 5ο υπογειο σε παρκινγκ στο κεντρο της αθηνας (καμια 15-20 μετρα κατω απο το δρόμο)...
mindreader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιρομαι που μαθαινω οτι σεταρεται απλα με sms!Οσο για την κεραια, καταλαβαινω τι λες και σιγουρα ειναι σημαντικο,αλλα εδω ειναι σπαζοκεφαλια που να βαλω αυτο που παρηγγειλα που δεν εχει κεραιες, ποσο μαλλον να εχεις και τον μπελα, των εξωτερικων κεραιων. Που τις εχεις βαλει τις εξωτ.κεραιες;Υπαρχει ρυθμιση, αν χαθει το gps σημα, να μου στειλει sms? Πως λεγεται;
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 δε το ξερω αυτο που ρωτάς... εγω εχω κανει ειδικη εγκατασταση και εχω 2 τρακερ ενα 103 και ενα 102 κρυμενα αψογα και με χωρια τροφοδοσίες απο αλλα σημεια κλπ και στο 103 εχω κανει σώμα την κεραία του με το σασι του αυτοκινήτου (μου το εκανε ηλεκτρολόγος με 20€)
mindreader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω σκεφτομαι να μην το συνδεσω με τροφοδοσια, και να το φορτιζω χειροκινητα 1 φορα τη βδομαδα. Χωρις πολλες λειτουργιες ενεργοποιημενες, αυτες τις μπαταριες τις ξερω απο τα παλια νοκια, μια βδομαδα την βγαζουν ανετα. Μια φορα τη βδομαδα θα το φορτιζω και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα