Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τιμόνι πλέον έχει πάνω χειριστήρια για ηχοσύστημα, cruise control, αερόσακο κλπ.

ΔΕΝ το πειράζουμε.

4 ώρες πριν, sonikk είπε

και μια αλλη κουφη λυση που την κανει ενας φιλος μου που εχει βρει τον τροπο να μπαινοβγαινει γρηγορα ειναι το τιμονι.ναι καλα ακουσατε.η αφαιρεση του τιμονιου.

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sonikk είπε

υπαρχουν ομως και εναλλακτικες λυσεις που θελουν πειθαρχια και τολμη.

η μια ειναι να εχεις ενα αμαξι παλιο που ακομη και να στο κλεψουν δεν θα βαλεις πλερεζες.

η αλλη λυση ειναι περαν του ενος συναγερμου ή ειναι μπαστουνι σε εμφανες σημειο που πολυ λιγα πραγματα κανουν αν πεσεις σε επαγγελματια ειναι  να ΄΄κλεινεις΄΄ απο τη μηχανη την τροφοδοσια καυσιμου-στα πετρελαια ειναι πιο ευκολο ακομη- ή να βγαζεις καποιο μπουζι ή τον λεγομενο ΄΄παπα΄΄.

και μια αλλη κουφη λυση που την κανει ενας φιλος μου που εχει βρει τον τροπο να μπαινοβγαινει γρηγορα ειναι το τιμονι.ναι καλα ακουσατε.η αφαιρεση του τιμονιου.

Καλημέρα. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σου, αυτό με το τιμόνι το είχα ακούσει και εγώ παλιότερα. Όμως, είναι μη εφαρμόσιμο πια (για τους λόγους που προανέφερε και ο φίλος παραπάνω).

Από την άλλη, κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει ότι τοποθετώντας συναγερμό και gps tracker έχει εξασφαλίσει στο ακέραιο ότι το αυτοκίνητο του δεν θα κλαπεί. Προφανώς και αποτελούν αιτία καθυστέρησης, που σε συνδυασμό με το (μεσαίο προς χαμηλό) κόστος του αυτοκινήτου θα τον αποθαρρύνουν ή αποτρέψουν. Το GPS τοποθετείται κατά κύριο λόγο για να λάβει τον ρόλο τηλεειδοποίησης, τη στιγμή που ο συναγερμός ενεργοποιείται. Μπορείς λοιπόν, να προσεγγίσεις το όχημα για να δεις τι γίνεται. Το αν θα συνεχίσει να λειτουργεί εφόσον κλαπεί, έχει να κάνει με την εμπειρία αυτού που παραβιάζει το όχημα (λίγο πολύ, μπαίνουν σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις που είναι γνωστές). Γνώμη μου είναι ότι μάλλον θα σταματήσει να δίνει στίγμα μετά τη παραβίαση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sonikk είπε

παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα θα κανω και εγω ενα σχολιο ισως οχι τοσο σχετικο με το θεμα σας αλλα γενικοτερα με την προστασια του αυτοκινητου σας.

βλεπω την ταλαιπωρια σας καθως και την οικονομικη αφαιμαξη που υφισταστε.το σκεφτομουν και εγω στο παρελθον να βαλω gps trucker αλλα εβλεπα οτι εχω να κανω με νταβατζηδες των καρτελ κινητης τηλεφωνιας με τις χρεωσεις που ολοενα και αυξανονται και λεω μια ζωη θα πληρωνουμε και το παραμικρο χωρις βεβαιο αποτελεσμα.

υπαρχουν ομως και εναλλακτικες λυσεις που θελουν πειθαρχια και τολμη.

η μια ειναι να εχεις ενα αμαξι παλιο που ακομη και να στο κλεψουν δεν θα βαλεις πλερεζες.

η αλλη λυση ειναι περαν του ενος συναγερμου ή ειναι μπαστουνι σε εμφανες σημειο που πολυ λιγα πραγματα κανουν αν πεσεις σε επαγγελματια ειναι  να ΄΄κλεινεις΄΄ απο τη μηχανη την τροφοδοσια καυσιμου-στα πετρελαια ειναι πιο ευκολο ακομη- ή να βγαζεις καποιο μπουζι ή τον λεγομενο ΄΄παπα΄΄.

του ειχαν κλεψει το αμαξι 3 φορες και το παρατουσαν σχετικα κοντα στο σπιτι του ωστε να το ξαναβρισκει.τι εκαναν οι κλεφτες λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα της αστυνομιας.το αμαξι του,του ειπε η αστυνομια το χρησιμοποιουσαν μαλλον για αλλες κλοπες ή αλλες εγκληματικες ενεργειες και μετα το παρατουσαν κοντα στον ιδιοκτητη ωστε να ξερουν σε ποιον ανηκει και να το ξαναπαρουν γιατι ηταν ευκολη λεια.

ο φιλος λοιπον μετα την τριτη κλοπη εβγαζε το τιμονι οποτε δεν το χρησιμοποιουσε το αμαξι και το κολπο επιασε! φανταστειτε την εκπληξη των κλεφτων οταν μαλλον θα ξαναπηγαν να το ξαναπαρουν και ειδαν οτι ελειπε το βολαν.χαχα

εγω τον φιλο μου τον κοροιδευα λεγοντας του οτι αυτα ουτε ο μιστερ μπιν δεν τα εκανε αλλα το κολπο επιασε ομως.

θα μου πειτε τωρα αν ειχαν ενα γερανο σαν και αυτους της οδικης βοηθειας και το φορτωναν ολοκληρο το αμαξι τοτε τι γινεται? ε δεν μπορεις να καλυψεις ολες τις εκδοχες τι να κανουμε. αλλωστε πιστευω οτι αυτοι που κλεβουν δεν φερνουν νταλικες και φορτηγα γιατι κανουν φασαρια και προτιμουν η κλοπη να γινει αθορυβα μην ξεσηκωσουν ολη τη γειτονια.απλα να το βαλουν μπρος το αμαξι και να φυγουν θελουν.

αν θελετε πειτε καμια κουφη λυση σε λογικα πλαισια.ξερω οτι ακουγεται τελειως αστειο αυτο με το τιμονι αλλα πιστεψτε με ο φιλος μου εδω και πεντε χρονια εχει το κεφαλι του ησυχο και του εχει φυγει τελειως το αγχος γιατι ειχε ταλαιπωρηθει πολυ πριν.ειχε αγανακτησει και μονο με αυτη τη λυση σωθηκε.τρελο αλλα αληθινο.

εγω ειχα σκεφτει παλιοτερα να βγαζω τους πολους της μπαταριας ή και ολοκληρη την μπαταρια αλλα αυτο δεν ειναι λυση ειναι και  πολυ κουραστικο συν οτι οι κλεφτες μπορει να κουβαλουν και δικη τους μπαταρια.ενω το τιμονι αν το μαθεις σε καθε μοντελο πως βγαινει ειναι πιο ευκολο συν οτι ειναι ελαφρυ και αποκλειεται οι κλεφτες να εχουν ακριβως το ιδιο τιμονι στο ιδιο μοντελο που να ταιριαζει στις εγκοπες.

επισης αν πατε σε ενα μηχανικο αυτοκινητων καλο μηχανικο και ρωτησετε ισως σας πει και αλλους τροπους και κολπα προστασιας του αυτοκινητου σας.

φιλε μου, τι να πρωτοσχολιασω δεν ξερω. εγραψες μπαρουφα ολκης. και μου τυπα ολο αυτο που διαβασα, τον εγκεφλο, γιατι εχω καει απο τους κλεφτες...

Να εχω παλιο αμαξι για να μην το κλεψουν. μαλιστα. Σοβαρα τωρα? Καταρχας να σε ενημερωσω οτι τα παλια αμαξια παραβιαζονται πανευκολα. σε σαξο που ειχα μεχρι το φλεβαρη, 3 κλοπες μπαταριας σε 6 μηνες. οι ζημιες που καθε φορα εκαναν, με αφηναν χωρις αμαξι για βδομαδα. ασε την ταλαιπωρια. επισης το παλι οαμαξι συνεπαγεται και περισσοτερα προβληματα γενικοτερα.

μπαστουνι στο αμαξι. φοβερο. πως και δεν το σκεφτηκα. ξερεις ποσο ευκολα ανοιγουν τα μπαστουνια? εκτος και αν πας να σκασειςκανα κατοσταρικο. το μονο καλο που εχουν αυτα ειναι οτι το χρησιμοποιεις για να ανοιξεις κανενος το κεφαλι.

αντε και κανεις την πατεντα της πατεντας και κλεινεις την παροχη καυσιμου ή βγαζεις το μπουζι. τι κερδισες με αυτο? παλι στο ανοιγουν και σου κλεβουν απο μεσα οτι θελουν.

Αν νομιζεις πως με τα κολπα αυτα δεν θα στο παραβιασουν ή σηκωσουν παλι γελασμενος εισαι.

εχω φιλο μηχανικο. ολοι οι μηχανικοι εχου νενα αμαξι προτζεκτ που το φτιαχνουν απο τοτε που γιναν μηχανικοι. ετσι και ο φιλος εχει ενα τουμπανο 106. αλλαγμενος εγκεφαλος και αλλα παααρα πολλα. παρκαρε το αμαξι σπιτι του, και εβγαζε οχι μονο το τιμονι, αλλα και τον εγκεφαλο. αλλος εγκεφαλος δεν εμπαινε εκει. το αμαξι λοιπον δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα, και χωρις τιμονι δεν το οδηγουσες. ε λοιπον το σηκωσαν.

βεβαια ο φιλος το ξαναβρηκε επειδη καποιος το ειδε παρατημενο καπου στα λιοσια και ειδοποιησε. το αφηνουν συνηθως καπου 3 μερες να δουν αν εχει τζιπιες και μετα παει για λυσιμο.

συγνωμη αν ειμαι λιγο επιθετικος, αλλα τι ακριβως ηρθες να ποσταρεις φιλε μου? οτι ειμαστε χαζοι εμεις με τους συναγερμους? οτι εσυ καταφερες με αλχημειες να εισαι ασφαλης? δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα. ουτε εγω βεβαια με τον καλο συναγερμο που εβαλα νιωθω 100% ασφαλης. αλλα σιγουρα νιωθω πιο ασφαλης απο οτι πριν. και σιγουρα το τζιπιες ειναι τεραστια αβαντα. για να το βρει ο αλλος πρεπει να κανει ταραστιο ξηλωμα. επειδη φοβουνται τα τζιπιες ολοι αυτοι για να μην πιαστουν στα πρασα, συνηυως το παρατανβε καπου 3 μερουλες. εγω την ιδια μερα το εχω βρει. τβρα αν εξελιχθουν πολυ τα πραγματα, βαλουν παρεμβολεαφερουν γερανο το σηκωσουν, και ενω βαραει δεν παρει και κανενας χαμπαρι, ε μαγκια τους. αλλα τουλαχιστον εγω απο αμπαλους κλεφτες ξεμπερδεψα.

αυτα απο μενα. καλη σου μερα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Από την άλλη, κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πιστεύει ότι τοποθετώντας συναγερμό και gps tracker έχει εξασφαλίσει στο ακέραιο ότι το αυτοκίνητο του δεν θα κλαπεί.

Και αυτά και ασφάλεια κλοπής.

Το GPS tracker δεν είναι αντικλεπτικό, απλά σου δείχνει που είναι το όχημα κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Αυτό που έχω εγώ αν το αποσυνδέσεις στέλνει SMS (power failure)  αλλά αν εγώ εκείνη την ώρα κοιμάμαι π.χ. σιγά μην πάρω είδηση.

Τέλος πάντων, ότι μπορεί κάνει ο καθένας, 100% σίγουρος δεν είσαι ποτέ.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα και παλι στην παρεα. τον φλεβαρη του 20 ειχα βαλει την πλανετσιμ. ειχε μεσα δεκα ευρω. μετα απο τοσους μηνες εχει παει στα 1,6 ευρω. μαι χαρα. δεν εγινε καμια φραγη στο τριμηνο κτλ.

Πηγα σημερα να βαλω ενα δεκαρικο (ξερω οτι λεει πως πρεπει στον χρονο να βαζω 20 ευρω(πολιτικη ορθης χρησης)) αλλα ειπα να βαλω το δεκαρικο κα ιβλεπουμε. αμ δε.

Στο σαιτ τους εχει ελαχιστο ποσο ανανεωσης τα 25 ευρω.

καρτες σε σαιτ ειδα μονο 20 ευρω. στο πλαισιο ειδα να λεει για δεκαρα καρτα με 13 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα). πουθενα αλλου.

δεν υπαρχει τροπος να ανανεωσεις μεσω πειπαλ ξερω γω με δεκα ευρω? τι γινεται? ειναι πολυ περιεργο. πουθενα στο σαιτ τους δεν αναφερει για 20 ευρω ελαχιστη ανανεωση (του πλαισιου ειναι καρτα που μπορει να εχει ξεμεινει απο παλια). εχει κανεις εμπειρια με το θεμα? ξερετε τι μπορει να εχει παιξει? το σαιτ τους εινα ιαπαραδεκτο στα νεα τους εχει ειδησεις του 2018....

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Βαρεθηκα με ολες αυτες τις εταιριες κινητης 'της αρπαχτης'....

οι μεγαλοι παροχοι, μας τα παιρνουν συγκροτημενα, με τις αυξησεις τους...

οι μικροι μας πετανε στη σεντρα, με την ανοργανωσια τους....

με κουρασαν ολα αυτα...

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mindreader είπε

Βαρεθηκα με ολες αυτες τις εταιριες κινητης 'της αρπαχτης'....

οι μεγαλοι παροχοι, μας τα παιρνουν συγκροτημενα, με τις αυξησεις τους...

οι μικροι μας πετανε στη σεντρα, με την ανοργανωσια τους....

με κουρασαν ολα αυτα...

εχεις απολυτο δικιο. εστειλα μηνυμα στο φμπ και στην παλτφορμα της πλανετσιμ. περιμενω να δω ποτε και αν θα απαντησουν. τους ρωτησα τι παιζει με το σαιτ που ειναι απαραεκτο, με τροπους πληρωμης κτλ κτλ. θα παρω και το καταστημα που εβαλα τον συναγερμο και μου εδωσαν καρτα πλανετσιμ. για να δουμε. αν καποιος σε πλανετσιμ εχει κανει ανανεωση, να μας πει τον τροπο. επισης αν εχει καποιος την καρτα αυτη πανω απο χρονο, αν θελει ας μας πει αν μετα απο ενα χρονο εφαγε φραγη, αν δεν της ειχε βαλει εικοσαρικο. ευχαριστω

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα και παλι. περασε ο χρονος, δεκα ευρω εβαλα, και ακομα φραγη δεν εβαλα. δεν ξερω τι θα γινει πιο μετα, αλλα για την ωρα ολα καλα!

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/1/2021 στις 3:18 ΜΜ, burnin είπε

εχεις απολυτο δικιο. εστειλα μηνυμα στο φμπ και στην παλτφορμα της πλανετσιμ. περιμενω να δω ποτε και αν θα απαντησουν. τους ρωτησα τι παιζει με το σαιτ που ειναι απαραεκτο, με τροπους πληρωμης κτλ κτλ. θα παρω και το καταστημα που εβαλα τον συναγερμο και μου εδωσαν καρτα πλανετσιμ. για να δουμε. αν καποιος σε πλανετσιμ εχει κανει ανανεωση, να μας πει τον τροπο. επισης αν εχει καποιος την καρτα αυτη πανω απο χρονο, αν θελει ας μας πει αν μετα απο ενα χρονο εφαγε φραγη, αν δεν της ειχε βαλει εικοσαρικο. ευχαριστω

Φίλε burnin Xρόνια Πολλά, θα μπορούσες να αναφέρεις πως έκανες τελικά την ανανέωση στην Planetsim, καθώς το site τους παραμένει απαράδεκτο. Με τα 10ευρω δεν είχες θέμα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν ειχα θεμα με τα 10 ευρω.  Στειλε τους ιμειλ.  Θα σου δωσουν ιβαν. Κανεις καταθεση, τους ξαναστελνεις ιμειλ λεγοντας οτι τους εξοφλησες και στα βαζουν

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα μια planet SIM για φίλο για gps tracker με αριθμό +3527....

Οταν την καλούμε από το κινητό για λήψη δεδομένων από το gps τι χρέωση υπάρχει από το κινητό που την καλεί; 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οταν την καλούμε από το κινητό για λήψη δεδομένων από το gps τι χρέωση υπάρχει από το κινητό που την καλεί; 

Για να χρεωθεί η κλήση πρέπει κάποιος να απαντήσει.

:P

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Για να χρεωθεί η κλήση πρέπει κάποιος να απαντήσει.

:P

Άρα αφού η planet sim στέλνει μόνο θέση δεν υπάρχει χρέωση στον αριθμό που την καλεί σωστά; 

Πρώτη φορά για φίλο ασχολούμαι. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...