mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω να δω τι υπάρχει σε πολυ οικονομικη λυση στην αγορα αλλα μαλλον για λογους οικονομιας κατευθειαν απο ebay, σε gps tracking για το αυτοκινητο, για χρηση ως αντικλεπτικό. Απο οσα ξερω αυτα πρεπει να τους βαλεις και μια καρτα sim, ωστε αν συμβει το μοιραιο-κλοπη, να μπορουν να στειλουν μηνυμα με τις συντεταγμενες. Θελω λοιπον οποιος ξερει και μπορει, να μου κανει μια φτηνη και καλη προταση, κατα προτιμηση απο ebay, και να μου πει και την εμπειρια του, αν οντως δουλευουν αυτα τα μηχανακια αν τυχει η κακια στιγμη, και αν σεταρονται ευκολα.
HamerZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνεις για: Site: GPSTracker Tracking Device standby 60 days gps tracker TK 104 Είτε από Ελλάδα, μέσω skroutz 100e είτε από Ebay 80e 1) Την Sim αρχικά σε κινητό της αποθηκεύεις το PIN, να μην το ξαναζητά 2) Την βάζεις στο GPS Tracker και κάνεις κλήση από το κινητό σου ώστε να πάρεις μήνυμα με την τοποθεσία της συσκευής. Έχει διάφορα καλώδια για ρυθμίσεις, αλλά θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο για να στα συνδέσει στην καλωδίωση του αυτοκινήτου. Αν το θες απλά για εντοπισμό, συνδέεις μόνο το καλώδιο ρεύματος.
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 hamerz thanks για την προταση. Νομιζω στο ebay εχει προτασεις και κατω του 20ευρου πχ https://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_sop=15&_nkw=car+gps+tracker+system&rt=nc&LH_BIN=1 αλλα δεν ξερω τι λενε... Βεβαια, σκεφτομαι οτι 1) το θεμα τροφοδοσια ειναι καπως σοβαρο....θα προτιμουσα να του βαζω εγω πχ μια μπαταρια το 6μηνο, παρα να παω σε 'μαστορα' και να βαλω και 'χερι' στο αμαξι.... 2) ενα αλλο πρακτικο προβλημα ειναι και που να το 'κρυψεις', οταν οι ψαγμενοι κλεφτες θα μπορουν να το εντοπισουν εντος λεπτων και να κοψουν πχ τροφοδοσια και παπαλα 1
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα κοιταξω και για car gps tracker με standalone μπαταρια. Ερωτηση σημαντικη: που θα κρυβατε ενα gps tracker, ωστε να υπαρχουν πιθανοτητες να μην τον βρουν αμεσα τα κλεφτρονια και τον πεταξουν, αν τυχον κλαπει το αμαξι; Γιατι καλα τα λεμε, αλλα για να κανεις δουλεια, πρεπει η συσκευη να παραμενει μαζι με το αυτοκινητο... και να ειναι και κρυμμενη, και να εχει και καλη ληψη gps! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από mindreader
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πρέπει να συνδεθεί απ'ευθειας στην μπαταρία και όχι σε aux επαφή γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον κλείνουν το ρεύμα μετά από μερικά λεπτά. Τώρα, η τοποθέτηση είναι ενα θέμα. Πρέπει να είναι σε σημεία που να έχει σήμα.
mindreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εβαλα μια παραγγελια στο ebay, για που παιρνει μπαταριες (πλακε) σαν αυτες των κινητων. Φυσικα, θα πρεπει να δω ποσο κρατάει, και να φορτιζω μια στο τοσο την μπαταρια/συσκευη.... Δεν ηθελα να μπλεξω με ηλεκτρολογους, συνδεσεις κλπ. Εξαλλου ηθελα κι εγω ο ιδιος να εχω τον ελεγχο, και οχι δυσκολη προσβαση, πχ αλλαγη sim κλπ. Απλα σκεφτομαι, και δεν εχω καταληξει, θα δω βεβαια και αναλυτικα τις δυνατοτητες/οδηγιες οταν το παραλαβω, οτι πιθανως ειναι energy saving να το εχω με ανοικτη δυνατοτητα, μονο για κληση μου-αποστολη sms απο τη συσκευη. Ετσι πιθανολογω οτι θα πεφτει σε sleep mode και θα κρατα πολυ η μπαταρια. Ενω αν το εχω πχ σε κατασταση να ενημερωνει ακομη και για την κινηση του οχηματος, ή και αλλες λειτουργιες, τοτε η μπαταρια θα αδειαζει αμεσα. Εχει διαφορες δυνατοτητες απ'οτι διαβαζω, αλλα ουτε να χρεωνω την sim θελω, ουτε να αδειαζει η μπαταρια αμεσως ειναι επιθυμητο, ουτε να πεσω σε παρανοϊκη κατασταση συνεχως να τσεκαρω το αυτοκινητο... Δεν ξερω και καλα τις δυνατοτητες που εχουν αυτες οι συσκευες, ισως να μην τα λεω και καλα εδω. Βεβαια, η απορια μου σε περιπτωση που ακολουθησω το ανωτερω σκεπτικο, ειναι, αν συμβει η κακια στιγμη, αν θα εχω προλαβει να το αντιληφθω εγκαιρως, ωστε να κανω κληση-να λαβω sms με τα gps coordinates. Γιατι, εχω σκεφτει μια ....καλουτσικη κρυψωνα(μη ανακοινωσιμη μαλλον-μη γινει και βουκινο), αλλα φυσικα ολα θα τα ανακαλυψουν αν το πανε στον χωρο τους και το ξεψαχνισουν. Εγω θα θελα να προλαβω να κανω κληση-λαβω sms, πχ τις πρωτες ωρες της....πιθανης αρπαγης, γιατι μετα οσο περνα η ωρα πιθανως θα το ανακαλυψουν και θα το ξηλωσουν και παπαλα.
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 To καλυτερο vfm ειναι το tk103 το οποιο και θα επρεπε να προτιμησεις... Το 102 που λογικα πηρες κανει δουλεια αλλα μη περιμενεις χωρις συνδεση με τη μπαταρια να κανεις δουλεια...
Mansora Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εβαλα μια παραγγελια στο ebay, για που παιρνει μπαταριες (πλακε) σαν αυτες των κινητων. Φυσικα, θα πρεπει να δω ποσο κρατάει, και να φορτιζω μια στο τοσο την μπαταρια/συσκευη.... Δεν ηθελα να μπλεξω με ηλεκτρολογους, συνδεσεις κλπ. Εξαλλου ηθελα κι εγω ο ιδιος να εχω τον ελεγχο, και οχι δυσκολη προσβαση, πχ αλλαγη sim κλπ. Απλα σκεφτομαι, και δεν εχω καταληξει, θα δω βεβαια και αναλυτικα τις δυνατοτητες/οδηγιες οταν το παραλαβω, οτι πιθανως ειναι energy saving να το εχω με ανοικτη δυνατοτητα, μονο για κληση μου-αποστολη sms απο τη συσκευη. Ετσι πιθανολογω οτι θα πεφτει σε sleep mode και θα κρατα πολυ η μπαταρια. Ενω αν το εχω πχ σε κατασταση να ενημερωνει ακομη και για την κινηση του οχηματος, ή και αλλες λειτουργιες, τοτε η μπαταρια θα αδειαζει αμεσα. Εχει διαφορες δυνατοτητες απ'οτι διαβαζω, αλλα ουτε να χρεωνω την sim θελω, ουτε να αδειαζει η μπαταρια αμεσως ειναι επιθυμητο, ουτε να πεσω σε παρανοϊκη κατασταση συνεχως να τσεκαρω το αυτοκινητο... Δεν ξερω και καλα τις δυνατοτητες που εχουν αυτες οι συσκευες, ισως να μην τα λεω και καλα εδω. Βεβαια, η απορια μου σε περιπτωση που ακολουθησω το ανωτερω σκεπτικο, ειναι, αν συμβει η κακια στιγμη, αν θα εχω προλαβει να το αντιληφθω εγκαιρως, ωστε να κανω κληση-να λαβω sms με τα gps coordinates. Γιατι, εχω σκεφτει μια ....καλουτσικη κρυψωνα(μη ανακοινωσιμη μαλλον-μη γινει και βουκινο), αλλα φυσικα ολα θα τα ανακαλυψουν αν το πανε στον χωρο τους και το ξεψαχνισουν. Εγω θα θελα να προλαβω να κανω κληση-λαβω sms, πχ τις πρωτες ωρες της....πιθανης αρπαγης, γιατι μετα οσο περνα η ωρα πιθανως θα το ανακαλυψουν και θα το ξηλωσουν και παπαλα. Δεν είναι κακό να έχεις ένα tracker στο αμάξι σου αλλά μην περιμένεις και πολλά (και εγώ έχω σε όλα τα αυτοκίνητα μου). Πριν από 5 6 χρόνια που δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα ισως να είχαν νόημα αλλά πλέον όταν τόσα αμάξια έχουν tracker τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κλεφτρόνια το ρισκάρουν και δεν έχουν jammer; Και να πάρεις συντεταγμένες το πιθανότερο είναι να πάρεις κάπου στο Ζεφυρι, Ασπροπυργο ή σε κάποιο άλλο απαγορευμένο μέρος για την αστυνομία 1
mindreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 To καλυτερο vfm ειναι το tk103 το οποιο και θα επρεπε να προτιμησεις... Το 102 που λογικα πηρες κανει δουλεια αλλα μη περιμενεις χωρις συνδεση με τη μπαταρια να κανεις δουλεια... Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις....ναι, το 102 πηρα. Δεν ειχα προβλημα να δωσω 5 ευρω παραπανω να παρω το 103, αλλα δεν μου ειχε πει κανεις να το προτιμησω, δεν το ηξερα! Και δεν καθισα να ψαξω ολα τα μοντελα της αγορας. Κοιτα, θα τραβηξω καπου το usb καλωδιο της τροφοδοσιας του, και μια φορα τη βδομαδα θα το συνδεω με ενα powerbank και θα το φορτιζω. Ε πιστευω ετσι οτι θα ειναι ενταξει απο θεμα 'ρευμα'. 1
tarantules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μεταξύ του TK-104B και του ΤΚ-05 ποιο λέτε είναι καλύτερο; Πως γίνεται το ένα να έχει standby 400 μέρες με μπαταρία 5000mAh και το άλλο μόνο 60 μέρες με μπαταρία 6000mAh ;
mindreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι κακό να έχεις ένα tracker στο αμάξι σου αλλά μην περιμένεις και πολλά (και εγώ έχω σε όλα τα αυτοκίνητα μου). Πριν από 5 6 χρόνια που δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα ισως να είχαν νόημα αλλά πλέον όταν τόσα αμάξια έχουν tracker τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κλεφτρόνια το ρισκάρουν και δεν έχουν jammer; Και να πάρεις συντεταγμένες το πιθανότερο είναι να πάρεις κάπου στο Ζεφυρι, Ασπροπυργο ή σε κάποιο άλλο απαγορευμένο μέρος για την αστυνομία Ενταξει, ειπαμε, δεν υπαρχει το απολυτο συστημα ασφαλειας. Απλα κοιτας τι μπορεις να κανεις για να αποθαρρυνεις επιδοξους μηπως αφησουν το αμαξι σου ησυχο και πανε στο...επομενο, πχ συναγερμος(λεμε τωρα), ή αν μπορεις να εχεις μια δικλειδα ακομη, κρυφη, σαν αυτο εδω, αν τυχον και συμβει το μοιραιο. 100% σιγουρια δεν υπαρχει. Αλλα το καθε τι απο τα 'προστατευτικα' μετρα που συζηταμε, προσθετει και κατι στο θεμα 'ασφαλεια'.
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι κακό να έχεις ένα tracker στο αμάξι σου αλλά μην περιμένεις και πολλά (και εγώ έχω σε όλα τα αυτοκίνητα μου). Πριν από 5 6 χρόνια που δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα ισως να είχαν νόημα αλλά πλέον όταν τόσα αμάξια έχουν tracker τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα κλεφτρόνια το ρισκάρουν και δεν έχουν jammer; Και να πάρεις συντεταγμένες το πιθανότερο είναι να πάρεις κάπου στο Ζεφυρι, Ασπροπυργο ή σε κάποιο άλλο απαγορευμένο μέρος για την αστυνομία Μια χαρα δουλεια κανει το tracker για αυτο που κανει. Κανεις δεν ειπε οτι σου προσφερει 100% ασφαλεια απο κλοπη (ουτε F16 που θα πεταει πανω απο το αμαξι σου δεν θα σου την προσφερει), αλλα ειναι ενα καλο βημα προστασιας. Aλλωστε σε καθε αντικλεπτικο συστημα, το point ειναι να αποθαρυνεις τον κλεφτη ή αν δεν τον αποθαρυνεις, τουλαχιστον να εχεις καποιες ελπιδες να ξαναβρεις το οχημα σου εγκαιρα. Το gps tracker βοηθαει σιγουρα στην 2η περιπτωση. Tα περι jammer, Ζεφυριου κλπ ειναι υποθετικα σεναρια που αλλοτε ισχυουν και αλλοτι οχι. Οι περιπτωσεις ευρεσης οχηματων χαρη σε gps tracker ειναι αρκετες. Αρκετες ειναι και οι περιπτωσεις εξαρθρωσης σπειρων χαρη στα gps. Αυτο αποδεικνυει οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως τα περιγραφεις.
Mansora Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα δουλεια κανει το tracker για αυτο που κανει. Κανεις δεν ειπε οτι σου προσφερει 100% ασφαλεια απο κλοπη (ουτε F16 που θα πεταει πανω απο το αμαξι σου δεν θα σου την προσφερει), αλλα ειναι ενα καλο βημα προστασιας. Aλλωστε σε καθε αντικλεπτικο συστημα, το point ειναι να αποθαρυνεις τον κλεφτη ή αν δεν τον αποθαρυνεις, τουλαχιστον να εχεις καποιες ελπιδες να ξαναβρεις το οχημα σου εγκαιρα. Το gps tracker βοηθαει σιγουρα στην 2η περιπτωση.Tα περι jammer, Ζεφυριου κλπ ειναι υποθετικα σεναρια που αλλοτε ισχυουν και αλλοτι οχι. Οι περιπτωσεις ευρεσης οχηματων χαρη σε gps tracker ειναι αρκετες. Αρκετες ειναι και οι περιπτωσεις εξαρθρωσης σπειρων χαρη στα gps. Αυτο αποδεικνυει οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως τα περιγραφεις. Μάλλον έγραψες αυτό που ήθελες να γράψεις χωρίς να διαβάσεις αυτό που έγραψα Και εγώ έχω στα αυτοκίνητα μου και είπα ότι το πιθανότερο είναι να το βρεις στο ζεφυρι ή στον ασπροπυργο. Μου είναι αδιανόητο πως εγω που δεν είμαι του συναφιού να ξέρω για jammer και να μην τα ξέρει και να μην τα χρησιμοποιεί μια σπείρα. Θα μπορούσες να μου βρεις μερικές από τις αρκετές περιπτώσεις εξάρθρωσης σπείρας μέσω gps;
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον έγραψες αυτό που ήθελες να γράψεις χωρίς να διαβάσεις αυτό που έγραψα Και εγώ έχω στα αυτοκίνητα μου και είπα ότι το πιθανότερο είναι να το βρεις στο ζεφυρι ή στον ασπροπυργο. Μια χαρα τα εγραψα εγω και ξερω πολυ καλα σε τι απαντησα. Μου είναι αδιανόητο πως εγω που δεν είμαι του συναφιού να ξέρω για jammer και να μην τα ξέρει και να μην τα χρησιμοποιεί μια σπείρα.Αδιανοητο ή μη, δεν εχουν ολοι jammer. Επισης το jammer σε GPS δεν ειναι τοσο απλο να πετυχει το σκοπο του οσο ακουσες ή οσο φανταζεσαι. Θα μπορούσες να μου βρεις μερικές από τις αρκετές περιπτώσεις εξάρθρωσης σπείρας μέσω gps;Μπορεις να τις βρεις κι εσυ. Googlαρισμα με 2-3 keywords ειναι. H πιο προσφατη που θυμαμαι ειχε γινει και thread εδω μεσα, κλαπηκε το οχημα Αττικη και παραδοθηκε σε φαναρτζη στην Ευβοια.
Mansora Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Όσες αναζητήσεις και keywords εβαλα γράφουν για σπείρες που εξουδετέρωσαν τα tracker όποτε περιμένω τις δικές σου αναζητήσεις. Ακόμα και στην περίπτωση της Χαλκίδας το αμάξι βρέθηκε μια εβδομάδα μετά και δεν πιστεύω ο ιδιοκτήτης να το πήρε χαμπάρι μια βδομάδα μετά ούτε να θυμήθηκε μια εβδομάδα μετά ότι έχει tracker και είπε να στείλει μήνυμα όποτε προφανώς αυτοί που το βούτηξαν το παρέκαμψαν και έσκασε στον λαμαρινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα