d4mage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ και 3 χρόνια είμαι στην Forthnet και το τελευταίο έτος χωρίς να έχω κάνει κάποια ανανέωση το συμβόλαιο μου. Να μην τα πολυλογώ αγανάκτησα για πολλούς λόγους και ειδικά τους τελευταίους μήνες. Προτίμησα ΟΤΕ ( όχι για την ταχύτητα, ποιος τα πιστεύει αυτά ) άλλα καθαρά για την πολύ ανώτερη τεχνική υποστήριξη που παρέχει ( στην επιχείρηση ειδικά που χρειάζομαι 24 ώρες τη μέρα ίντερνετ ούτε καν το σκέφτηκα να πάω σε άλλη εταιρεία ). Με παίρνουν ένα πρωί μου κάνουν μια πρόταση για την adsl 24 με 6,5 ώρες προς κινητά +120 λεπτά σε κινητό νούμερο της Cosmote για 12 μήνες με 23.60/μήνα ( ενημερωτικά είχα το αντίστοιχο πακέτο στην Forthnet χωρίς τα λεπτά στο κινητό adls 24 με 12 ώρες προς κινητά με 24.90/μήνα ). Προέκυψε λάθος ενημέρωση από την υπάλληλο με την οποία είχα κλείσει την συμφωνία και έτσι ήρθε μια σειρά αποτυχίας σε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με το 13888 που με καλούσε καθημερινά 10 φορές. Τέλος Ιουλίου ξεκίνησε η μεταφορά μου προς τον ΟΤΕ και θα ολοκληρωθεί με ραντεβού αύριο. Ακυρώνω την συμφωνία και με παίρνουν από το τμήμα ακυρώσεων με νέα προσφορά + τα παραπάνω άλλα 200 λεπτά νούμερο της Cosmote +30 ευρώ δωροεπιταγή + -32 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. Μου έκανε εντύπωση που δεν με κάλεσε ούτε 1 φορά η Forthnet για να μου κάνει νέα προσφορά! Πρόσφατα είδα στο site της forthnet πακέτο 3play ( πλέον όλα τα έχουν με tv ) το οποίο είχε εώς 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά . Αξίζει να μην υπολογίσεις την τεχνική υποστήριξη και να κοιτάξω κάτι τέτοιο; Προλαβαίνω ακόμα να ακυρώσω τον ΟΤΕ. Το θέμα με την forthnet είναι πως δεν υπάρχει σταθερός λογαριασμός ακόμα κι όταν δεν ξοδεύω τα υπόλοιπα λεπτά προς κινητά. Με πάγιο 24.90 + τους νέους φόρους δεν πληρώνω σχεδόν ποτέ κάτω από 57 ευρώ. Υ.Γ ο ΟΤΕ μου έδινε με +15 ευρώ full pack ΟTE για 12 μήνες σύνολο 38,60. Όμως η tv εκτός από τα αθλητικά δεν αξίζει για κανένα λόγο, συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα και μου το λένε πολλοί. Κάποια άποψη; Επίσης εάν ο OTE δεν τηρήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις με βάση το συμβόλαιο 2 χρόνων δεν έχω το δικαίωμα με κάποιο τρόπο να το σπάσω, θα πρέπει να ελπίζω να με καλέσει κάποια άλλη εταιρεία για να μου καλύψει τα τέλη φορητότητας κι αν είναι εφικτό αυτό...
driverpit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αυτή στιγμή έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία που συμφώνησες με τον ΟΤΕ όποτε το δικαίωμα τής υπαναχώρησης το έχασες αν σπάσεις το συμβόλαιό που έχεις με τον ΟΤΕ οποιαδήποτε στιγμή πριν την λήξη του θα πληρώσεις πρόστιμο δεν το γλιτώνεις εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που να σου επιτρέπει να κάνεις καταγγελία της σύμβασης. 1
d4mage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αυτή στιγμή έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία που συμφώνησες με τον ΟΤΕ όποτε το δικαίωμα τής υπαναχώρησης το έχασες αν σπάσεις το συμβόλαιό που έχεις με τον ΟΤΕ οποιαδήποτε στιγμή πριν την λήξη του θα πληρώσεις πρόστιμο δεν το γλιτώνεις εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που να σου επιτρέπει να κάνεις καταγγελία της σύμβασης. Εννοείται πως μπορώ να το ακυρώσω. Υπάρχει τρόπος φυσικά. Εννοείται πως μπορώ να το ακυρώσω. Υπάρχει τρόπος φυσικά. Δεν είναι αυτό που με καίει όμως.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αλλο να σου κανει δωρο τα τελη μεταφορας και αλλο να σου πληρωσει που δεν θα το κανει το προστιμο λογω προωρης διακοπης
d4mage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αλλο να σου κανει δωρο τα τελη μεταφορας και αλλο να σου πληρωσει που δεν θα το κανει το προστιμο λογω προωρης διακοπης Ενημερωτικά, με αφορμή το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισα χθες 2 ώρες μετά τη μεταφορά μου προς τον ΟΤΕ, σε διάλογο που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών τους δήλωσα στεγνά πως εάν δεν τηρηθεί σε αντικειμενικό επίπεδο το συμβόλαιο 24 μηνών θα αποχωρήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους δήλωσα επίσης πως δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ που 2 ώρες μετά αφού έφυγε ο τεχνικός που ήρθε για τη φορητότητα, εξακρίβωσα πως δεν έχω τηλέφωνο και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο στο να φύγω. Απάντηση υπαλλήλου; Μας συγχωρείτε κύριε, λυπούμαστε για τα όσα συνέβησαν και θα σας καλέσω και αύριο να δούμε το ζήτημα και να κάνουμε τις οποιαδήποτε ενέργειες σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην Forthnet. Υ.Γ τμήμα συμβολαίων, ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ενημερωτικά, με αφορμή το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισα χθες 2 ώρες μετά τη μεταφορά μου προς τον ΟΤΕ, σε διάλογο που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών τους δήλωσα στεγνά πως εάν δεν τηρηθεί σε αντικειμενικό επίπεδο το συμβόλαιο 24 μηνών θα αποχωρήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους δήλωσα επίσης πως δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον ΟΤΕ που 2 ώρες μετά αφού έφυγε ο τεχνικός που ήρθε για τη φορητότητα, εξακρίβωσα πως δεν έχω τηλέφωνο και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο στο να φύγω. Απάντηση υπαλλήλου; Μας συγχωρείτε κύριε, λυπούμαστε για τα όσα συνέβησαν και θα σας καλέσω και αύριο να δούμε το ζήτημα και να κάνουμε τις οποιαδήποτε ενέργειες σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην Forthnet. Υ.Γ τμήμα συμβολαίων, ΟΤΕ. το λεω γενικα οχι μονο για το συγκεκριμενο θεμα αλλα απο το τι λεει ο υπαλληλος μεχρι τι γινεται (χωρις να σημεινει οτι φταιει ο υπαλληλος) υπαρχει μεγαλη διαφορα.γιατι ο καθε παροχος ειτε λεγεται οτε ειτε wind ειτε vodafone δεν σημαινει οτι θα ληξει το συμβολαιο χωρις προστιμο επειδη εγινε βλαβη που σε μια βλαβη ο οτε λεει 48 ωρες για να φτιαχτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα