Προς το περιεχόμενο

Διαρροή Υγρών Συμπλέκτη

Anuminas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα το αυτοκίνητο μου παρουσιάσε το εξής, οταν παταω συμπλέκτη χάνει υγρά (συμπλέκτη) οπως φαίνεται και στην εικόνα, τα υγρα φευγουν στο σημειο που το εμβολο συνδέεται με εκεινο το στρογγυλο οριζοντιο πράμα οπου στη συνέχεια έχει ένα σωληνακι

yS7lBBH.jpg

τι φταίει; έχει εκει καμια τσιμούχα; θέλει εξαέρωση; εννοειται πως θα το πάω συνεργείο με οδική βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To αυτοκίνητο ειναι φορτηγάκι νομιζω datsun pick up 1200, ειναι κλασσικο 30ετιας. Ηταν του πατέρα μου αλλα τελευταια το οδηγω μονο εγώ, βεβαια κανω πολυ λιγα χιλιομετρα, κυριως οταν θελουμε να μεταφέρουμε κατι. Πανω λεει 56κ χιλιομετρα, δεν ξερω αν μηδενιστικε ποτέ.

7GmZ7zv.jpg

Όπως λέει και ο NikosKallithea, τρόμπα συμπλέκτη.

Αν το πάς σε ένα συνεργείο φρένων θα το φτιάξουν. Πιθανόν να γίνεται και ανακατασκευή η ίδια, δηλαδή να αλλαχτούν τα τσιμουχάκια της.

Μήν δοκιμάσεις εξαέρωση όπως είναι τώρα, το άσε-πατα του πεντάλ θα την αποτελειώσει και θα χάνει πολύ.

Σημερα το αυτοκίνητο μου παρουσιάσε το εξής, οταν παταω συμπλέκτη χάνει υγρά (συμπλέκτη) οπως φαίνεται και στην εικόνα, τα υγρα φευγουν στο σημειο που το εμβολο συνδέεται με εκεινο το στρογγυλο οριζοντιο πράμα οπου στη συνέχεια έχει ένα σωληνακι

yS7lBBH.jpg

τι φταίει; έχει εκει καμια τσιμούχα; θέλει εξαέρωση; εννοειται πως θα το πάω συνεργείο με οδική βοήθεια.

Αθανατο LB 120,δεν φτιαχνουν πλεον τετοια αυτοκινητα.Ενα καλοσυντηρημενο τετοιο φτανει τα 2 χιλιαρικα και οπως βλεπω το δικο σου ειναι σε αριστη κατασταση..Αν το εσωτερικο της τρομπας δεν ειναι ψωριασμενο,υπαρχει και σετακι επισκευης(ενα πιστονακι με ενα λαστιχακι ειναι),κοστος 10€.Αλλιως πας για ολοκληρο τρομπακι.Δεν ειναι τιποτα να το φτιαξεις και μονος σου αν πιανουν λιγο τα χερια σου.Αν παλι οχι και πρεπει να πας συνεργειο,με την προυποθεση οτι ναι μεν χανει υγρα αλλα απομονωνει ο συμπλεκτης,βαλε υγρα στο παγουρακι και παρε το μπουκαλακι μαζι.Θα φτασεις στο συνεργειο.Αν εχεις τσαμπα οδικη,μην ασχολεισαι και καλεσε τους.

Aσχετο, αλλα καλο  ειναι καπου καπου να το σηκωνεις σε ραμπα και να το πλενεις απο κατω.Αφρο και μπολικο νερο.Λασπη-χωμα και υγρασια, ο χειροτερος εχθρος αυτων των "αγροτικων".Σε ενα τετοιο τυπο αυτοκινητου εμαθα να οδηγο καπου στα 13-14 μου χρονια..Japan.MAZDA Pickup 1200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...