planetman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά, θέλω να πάρω ένα powerbank γύρω στα 10.000mah αλλά θέλω να έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό, να μην κλείνει μόνο του όταν είναι ανοιχτό και δεν φορτίζω κάτι. Ο λόγος είναι ότι έχω σκοπό να τροφοδοτώ μία συσκευή η οποία θέλει λίγο ρεύμα και έχω την υποψία πως θα σβήνει. Επίσης θέλω να κρατάει και να είναι καλό. Ποιό προτείνετε; Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από planetman
stelios18120 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις να μην κλεινει μονο του; Εφοσον φορτισει την συσκευη που θελεις θα κοψει αυτοματα,δεν θα συνεχισει να δινει ρευμα γ λογους ασφαλειας. Επισεις θα τελειωσει η μπαταρια παλι θα κοψει αμεσα.
planetman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν το θέλω για να φορτίζω κινητά αλλά για να δίνω τροφοδοσία σε μικρή ισημερινή στήριξη για αστρονομική χρήση. Κάποιοι λοιπόν που το έχουν δοκιμάσει αντιμετωπίζουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Οπότε θέλω να μην κλείνει μόνο του αφού το ανοίξω. http://ca.skywatcher.com/product/product/star-adventurer/ External power supply DC 5V Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από planetman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα