Προς το περιεχόμενο

απο 2κ Gsync 144hz σε ultrawide 29''-34'' αξιζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί είμαι πρώην κάτοχος τις Acer XF270HU 1440 IPS 144 HZ  αυτά τα διλήμματα έχω και εγώ πήρα μια lg 29αρα και τα 75hz δεν με καλύψατε και ότι το μέγεθος και την πούλησα γιατί ήθελα πιο μεγάλη και δεν ξέρω αν αξίζει τώρα η LG 34UC79G-B η να περιμένω μέχρι να βγει καμιά καλή προσφορά άλλα χλομό το βλέπω άλλα κοίτα και αυτήν είναι πολύ καλή και σε καλή τιμή AOC Agon AG352UCG

Δημοσ.

εγω εχω να πω, πως αν σας παιρνει οικονομικα, να πηγαινετε σε curved. Διοτι οι uw ειναι αρκετα μακρουλες

Αυτό θα το πρότεινα και εγώ, αλλά όχι ιδιαίτερα για αυτό το λόγο. Κατά την αντίληψη μου η διαφορά μήκους μπορεί να είναι παρατηρήσιμη αν τις συγκρίνεις παράλληλα αλλά και πάλι δε θα είναι αξιόλογη, γιατί ούτως ή άλλως η κλίση των UW είναι μικρή (όχι σαν τις μεγάλες UW TV's που σχεδόν κυριολεκτικά σε αγκαλιάζουν). Όλες οι UW φαίνονται μακρουλές. Επομένως, καλύτερο είναι να παρθεί η απόφαση για flat ή UW ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση παρά για την εμφάνιση. Η μακροστενότητα είναι ολίγον τι αναπόφευκτη.

Αυτό θα το πρότεινα και εγώ, αλλά όχι ιδιαίτερα για αυτό το λόγο. Κατά την αντίληψη μου η διαφορά μήκους μπορεί να είναι παρατηρήσιμη αν τις συγκρίνεις παράλληλα αλλά και πάλι δε θα είναι αξιόλογη, γιατί ούτως ή άλλως η κλίση των UW είναι μικρή (όχι σαν τις μεγάλες UW TV's που σχεδόν κυριολεκτικά σε αγκαλιάζουν). Όλα τα UW monitors φαίνονται μακρουλά. Επομένως, καλύτερο είναι να παρθεί η απόφαση για flat ή UW ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση παρά για την εμφάνιση. Η μακροστενότητα είναι ολίγον τι αναπόφευκτη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα! Τελικα πηρα curved ultrawide την LG 29UC88 , κai η εμπειρια ειναι πολυ καλη στα games και στο browsing ( polla tabs mazi) . ομως το gsync μου λειπει αρκετα μια και η νεα οθονη μου εχει freesync και δεν λειτουργει με nvidia .

και να τα μας τωρα τα διλληματα..

παω σε amd gpu ( vega56/64) για να εχω το freesync  ή να περιμενω μηπως βγει καμι καινουρια ultrawide me gsync 29''/34'' ?

οι vega ειναι ακομα με xwris custom cooler kai δεν θα το ηθελα , και η καταναλωση τους με χαλαει καπως.

οταν σε online games ta frames aνεβοκατεβαινουν εχω θεμα εκει , θυμαμαι το gsync που ειχα πριν 1 μηνα και ολο ψαχνομαι .. μονο η Asus Rog Swift PG348Q ειναι αρκετα αξιολογη αλλα απλησιαστη στην τιμη , εκτοs και αν ειναι καποια π μου ξεφευγει .

επισησ και με αναλυση στα 2560χ1080  σε 34αρα νομιζω δεν θα ειχα θεμα γτ 90% το pc χρησιμευει για games και browsing.

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα! Τελικα πηρα curved ultrawide την LG 29UC88 , κai η εμπειρια ειναι πολυ καλη στα games και στο browsing ( polla tabs mazi) . ομως το gsync μου λειπει αρκετα μια και η νεα οθονη μου εχει freesync και δεν λειτουργει με nvidia .

και να τα μας τωρα τα διλληματα..

παω σε amd gpu ( vega56/64) για να εχω το freesync  ή να περιμενω μηπως βγει καμι καινουρια ultrawide me gsync 29''/34'' ?

οι vega ειναι ακομα με xwris custom cooler kai δεν θα το ηθελα , και η καταναλωση τους με χαλαει καπως.

οταν σε online games ta frames aνεβοκατεβαινουν εχω θεμα εκει , θυμαμαι το gsync που ειχα πριν 1 μηνα και ολο ψαχνομαι .. μονο η Asus Rog Swift PG348Q ειναι αρκετα αξιολογη αλλα απλησιαστη στην τιμη , εκτοs και αν ειναι καποια π μου ξεφευγει .

επισησ και με αναλυση στα 2560χ1080  σε 34αρα νομιζω δεν θα ειχα θεμα γτ 90% το pc χρησιμευει για games και browsing.

Επρεπε να μαζεψεις παραπανω λεφτα και να πας στην PG348Q

Οταν εχεις ηδη την 1080, δεν πας σ αυτο το μονιτορ που πηρες βρε αδερφε

Δημοσ.

Ολες οι ultrawide gsync οθονες ειναι απλησιαστες αρα αναγκαστικα κοιτα οταν βγει vega 56 με αναλογη ψυξη.

Εκανα δοκιμες να δω τι θα με βολεψει καλυτερα , και η ultrawide 29 ara στο 1 μετρο που καθομαι ειναι καλη και ισως αργοτερα μια 34 αρα . Για τωρα ομως το θεματακι ειναι σε  online games που τα fps ανεβοκατεβαινουν καποιες φορες  ( οταν εχει πολυ κοσμο) και δεν συχρονιζονται με τα Hz της οθονης . Εκei λοιπον το gsync/freesync βγαζει τα λεφτα του πιστευω . 

Για 1200ε για μονιτορ ειναι παρα πολλα , οποτε λυση ειναι  να περιμενω ειναι να βγει καμια vega 56 ( που σιγα σιγα φτανει σε επιδοσεις την  τωρινη μου 1080 ) για να εκμεταλευτω το freesync ( 40-75hz της LG 29UC88 ) .

Για ποτε ειναι να βγουν αυτες οι vega ( custom ) ? κοιταζω συνεχεια .. αλλα δε βλεπω φως..

Δημοσ.

Ωραιο monitor ειναι η 27αρα IPS AOC AGON με υποστηριξη 4Κ 60HZ και 1440p στα 144Hz με GSYNC στα 800 ευρω.

Πως λεγεται ακριβως το μοντελο ?

4κ σιγουρα ?

Δημοσ.

Ωραιο monitor ειναι η 27αρα IPS AOC AGON με υποστηριξη 4Κ 60HZ και 1440p στα 144Hz με GSYNC στα 800 ευρω.

Δεν υπάρχει οθόνη της AOC και με τα 2 αυτά μαζί. 

Οι οθόνες είναι αυτές:

1440p:

https://www.aocgaming.com/en/products/ag271qg

https://www.skroutz.gr/s/10553981/AOC-AG271QG.html?keyphrase=271qg

4K:

https://www.aocgaming.com/en/products/ag271ug

https://www.skroutz.gr/s/11353177/AOC-AG271UG.html?keyphrase=271ug

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...