Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιανουν και σε μενα με αλλη τηλεοραση..Αυτο ειναι το θεμα.Γιατι να πιανουν στη μια και στην αλλη οχι;

Αν εχεις γειτονα δες αν πιανουν σε αυτον.

Για να το διευκρινισω ακομα περισσοτερο. Με το ίδιο καλώδιο πιάνω τα κανάλια στην μία τηλεόραση ενώ στην άλλη όχι. Στην τηλεόραση που δεν πιάνουν τα κανάλια της ΕΡΤ έκανα αναβάθμιση αλλά και πάλι το Πρόβλημα δεν λύθηκε. Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αν δεν τα εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να πας στην τηλεοραση που πιανει εκει που εχεις την αλλη.

Αν δε δουλεψει φταει α)το καλωδιο, απο το σημειο, που διακλαδωνεται και μετα.

β)το βυσμα της κεραιας, που μπαινει στην τηλεοραση. Ξεβιδωσε το και δες.

Αν δουλεψει, δοκιμασε αυτη που δεν πιανει στη θεση αυτης που πιανει σημα. Κανε και ενα scan για καναλια.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τα εχω κανει ηδη αυτα.Το μονο που δεν εχω κανει ειναι να ξεβιδωσω το βυσμα της τηλεορασης .. Αλλα δεν θα ταν παραλογο να μη πιανει μονο τα της ΕΡΤ τοτε; Επισης να αναφερω οτι η τηλεοραση ειναι 2 εβδομαδων..

Αν δεν τα εχεις κανει ηδη, δοκιμασε να πας στην τηλεοραση που πιανει εκει που εχεις την αλλη.

Αν δε δουλεψει φταει α)το καλωδιο, απο το σημειο, που διακλαδωνεται και μετα.

β)το βυσμα της κεραιας, που μπαινει στην τηλεοραση. Ξεβιδωσε το και δες.

Αν δουλεψει, δοκιμασε αυτη που δεν πιανει στη θεση αυτης που πιανει σημα. Κανε και ενα scan για καναλια.

Δημοσ.

Ναι απιθανο, αλλα μπορει της ερτ να εχουν πιο χαμηλο σημα και να γινεται αυτο. Τι να σου πω, δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Δημοσ.

Οπως και να χει ευχαριστω

Ναι απιθανο, αλλα μπορει της ερτ να εχουν πιο χαμηλο σημα και να γινεται αυτο. Τι να σου πω, δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης πολυ πιθανο τα ερτ να εχουν ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ..Εγω στην ταρατσα εχω ενα multiswitch sat tv που εχει εισοδο και για επειγια... 4 επιγεια bbc rik κτλ δεν τα πιανει γιατι ο ενισχυτης βγαζει 90dbm και το miltiswitch θελει μεχρι 77dbm.. Δες στην εγκατασταση σου αν υπαρχει ενισχυτης και...εξασθενησε τον λιγο...ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σηματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...