konstantinos125 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Oριστε και η αλλη μερια..!!
kostasbm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι λιγο σταυρολεξο γιατι δε γραφει και πολλα αλλα ποτε μη λεμε ποτε το μοντελο ποιο ειναι γραφει κατι επανω ...εχεις κανει καποια αναζητηση ???καποιο ονομα θα εχει ..... και κατι ακομα...οταν βαζεις μπαταρια αναβει το φωτακι δειχνει να ενεργοποιειται ??? γιατι αν δεν κανει τιποτα μπορει η πλακετα να ειναι τελειωμενη
konstantinos125 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι λιγο σταυρολεξο γιατι δε γραφει και πολλα αλλα ποτε μη λεμε ποτε το μοντελο ποιο ειναι γραφει κατι επανω ...εχεις κανει καποια αναζητηση ???καποιο ονομα θα εχει ..... και κατι ακομα...οταν βαζεις μπαταρια αναβει το φωτακι δειχνει να ενεργοποιειται ??? γιατι αν δεν κανει τιποτα μπορει η πλακετα να ειναι τελειωμενη Το μονο που μπορεσα να βρω ειναι αυτη η φωτογραφια και καποια βιντεακια στο youtube στα οποια τους αλλαζουν τα παντα..!!
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το πλαισιο ειναι καλο εννοειται οτι αλλαζουν τα παντα με ενα φτηνο κοντρολερ ,2 μοτερ δεκτη τρανσμιτερ μπαταρια νεας γενιας εισαι ετοιμος
konstantinos125 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το πλαισιο ειναι καλο εννοειται οτι αλλαζουν τα παντα με ενα φτηνο κοντρολερ ,2 μοτερ δεκτη τρανσμιτερ μπαταρια νεας γενιας εισαι ετοιμος και ποσο μπορει να κοστισει ολο αυτο?!
kostasbm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 δεν σε εχω ξεχασει ...εχω φιλο μου που εχει κανει μια μετατροπη να μου πει αν σε συμφερει
dollyyy19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 πανε τζαμπο και παρε οποιοδηποτε φτηνιαρικο μικρο τηλεκατευθυνομενο στους 27 μηζ,και θα δουλευει.μιλαμε για 5 ευρω.αν ειναι να δωσεις 50 για την τηλεκατευθυνση,παιρνεις ντρονε σε αυτα τα λ7,που δεν συγκρινεται.......
kostasbm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 η τηλεκατευθυνση δεν ειναι κατι που το πετας ...τη χρησιμοποιεις σε πολλα τηλεκαυτεθυνομενα με τη προσθηκη δεκτων .... ο ανθρωπος εχει τουτου δε μιλαει για δρονε ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα