kogi4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα είχα ένα Galaxy S7 edge αλλά είχε ένα ατύχημα. Τώρα μάζεψα λεφτά να πάρω κινητό . Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το S7 γι αυτό σκέφτομαι να το ξαναπάρω απλά έχει βγει και το S8 και λέω αν είναι να δοσω 100 ευρώ παραπάνω να πάρω αυτό αν είναι... Αφού έχω μαζέψει τα χρήματα πιο προτείνεται? Αξίζουν τα 100€ παραπάνω για το S8?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αξίζουν φυσικά αλλά γνώμη μου να πας να το πιάσεις πρώτα κάπου να δεις πως θα κάτσει στο χέρι σου. Αν τα έχεις πας σε αυτό. Αν είσαι ευχαριστημένος από το 7 πας σε εκείνο και μένουν και λεφτά στο πορτοφόλι σου. 1
kogi4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι θα πάω να το δοκιμάσω πιέτες καμία γνώμη και οι υπόλοιποι
x_vagos_x Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως το S8 σου φανεί πιο μαζεμένο λόγω αναλογίας οθόνης. Εγώ πήρα το S8+ ερχόμενος από S7 edge γιατί μου φαινόταν πολύ μικρό το S8. Βουρ για S8 από εμένα αν σε βολέψει το μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα