Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic.

Πρόσφατα άλλαξα πάροχο για Internet/τηλέφωνο. Ήμουν στην cyta και από αρχές Αυγούστου έκανα συμβόλαιο με τον οτε. Από την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου κάπου στις 3-5/8 είμαι στο οτε πλέον. Το θέμα είναι ότι στο λογαριασμό που ήρθε σήμερα από τον οτε υπάρχει χρέωση για την μεταφορά της γραμμής. Όταν όμως μίλησα τηλεφωνικός με υπάλληλο του οτε για να μου προτείνει προσφορά, πριν γίνει το συμβόλαιο, ρώτησα αν θα υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση πέρα του πακέτου που επέλεξα. Η υπάλληλος είχε πει ότι δεν υπάρχει η οποιαδήποτε χρέωση πέρα της μηνιαίας χρέωσης του συμβολαίου.

Πήρα τηλέφωνο στον οτε και μου είπαν ότι το ποσό αυτό μπορεί να πιστωθεί, από ότι καταλαβαίνω να πληρωθεί σε κάποιον άλλον λογαριασμό.

Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα; Το σημαντικότερο όπως είπα και παραπάνω είναι ότι δεν με είχαν ενημερώσει για την χρέωση της φορητότητας, Μπορεί να γίνει κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι ο αρχικός υπάλληλος που πέρασε την προσφορά να ξέχασε να γράψει ότι η φορητότητα θα γίνει ατελώς και γι αυτό το χρεώθηκες. Δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον θα στο πιστώσουν και θα διορθωθεί το λάθος. Κόστος φορητότητας έτσι και αλλιώς υπάρχει σε όλους τους παρόχους απλά ανάλογα την προσφορά ορισμένες φορές μπορεί να στο κάνουν δώρο. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς παραπάνω με το θέμα. 

Δημοσ.

Όταν λες ότι θα το πιστώσουν τι εννοείς με αυτό; Και αυτοί είπαν κάτι για πίστωση. Δηλαδή ότι θα πληρωθεί σε άλλο λογαριασμό ή ότι δεν θα το πληρώσω καθόλου;

Από τι στιγμή όμως που δεν με ενημέρωσαν για ποιο λόγο να πληρώσω τζάμπα τόσα λεφτά; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αποφύγω να τα πληρώσω;

Δημοσ.

Κι εγώ πέρσι όταν συνδέθηκα με τον ΟΤΕ μου ήρθε ένα 70 άρι αν θυμάμαι καλά στον πρώτο λογαριασμό και όταν τηλεφώνησα για να παραπονεθώ μου είπαν ότι στον επόμενο λογαριασμό θα γίνει πίστωση κι έτσι κι έγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, απλώς επειδή είμαι αρκετά άσχετος, με την πίστωση τι ακριβώς σημαίνει;

Πληρώνω τα λεφτά που ζητάν και τα αφαιρούν στο επόμενο λογαριασμό;

Η πληρώνω μόνο τον λογαριασμό τώρα χωρίς την χρέωση της φορητότητας  και με τα χρεώνουν αργότερα;

Δημοσ.

Ναι πληρώνεις τον λογαριασμό κανονικά, γίνεται η αίτηση πίστωσης από τον υπάλληλο και στον επόμενο λογαριασμό θα σου πιστωθούν -30 ευρώ δηλαδή από το πάγιο σου. Αν παράδειγμα το μηνιάτικο σου είναι 30 ευρώ τότε ο επόμενος λογαριασμός θα σου έρθει μηδενικός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...