vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έβαλα rom note 7 (και σύντομα note 8) και έχω νεο κινητό χωρίς να πάρω άλλο.
ChimairaX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα το Note 3 για περίπου 4 χρόνια και σε καταλαβαίνω. Πήρα το Huawei Mate 9. Την στιγμή που άλλαζα τις SIM με έπιασε κατάθλιψη και έλεγα "γιατί να σε αλλάξω αφού μια χαρά είσαι". Πρώτη μέρα που χρησιμοποιούσα το Mate 9 έλεγα ότι η οθόνη είναι σκατά, μαλακία έκανα που το πήρα, θέλω την AMOLED πίσω. Με έπεισε η κάμερα και η λειτουργία pro όμως. Εξαιρετική. Δεύτερη μέρα συνειδητοποιώ ότι το Mate 9 είχε 70% μπαταρία με screen on time περίπου 2 ώρες. Άρχισα να καταλαβαίνω κάποια διαφορά. Τρίτη μέρα άρχισε να μου αρέσει η κατανάλωση της μπαταρίας, 2η μέρα αφόρτιστο, μπαταρία γύρω στο 30%. Όπως επίσης όλες οι εφαρμογές άνοιγαν σφαίρα. Μια βδομάδα μετά μπορώ να πω ότι η IPS συνηθίστηκε, στην συσκευή έχω κάνει μόλις 3 φορτίσεις (η 3η αυτήν την στιγμή είναι στο 63%), το Note 3 μου λείπει λιγότερο, και ότι το Mate 9 ήταν πολύ καλή επιλογή.
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα το Note 3 για περίπου 4 χρόνια και σε καταλαβαίνω. Πήρα το Huawei Mate 9. Την στιγμή που άλλαζα τις SIM με έπιασε κατάθλιψη και έλεγα "γιατί να σε αλλάξω αφού μια χαρά είσαι". Πρώτη μέρα που χρησιμοποιούσα το Mate 9 έλεγα ότι η οθόνη είναι σκατά, μαλακία έκανα που το πήρα, θέλω την AMOLED πίσω. Με έπεισε η κάμερα και η λειτουργία pro όμως. Εξαιρετική. Δεύτερη μέρα συνειδητοποιώ ότι το Mate 9 είχε 70% μπαταρία με screen on time περίπου 2 ώρες. Άρχισα να καταλαβαίνω κάποια διαφορά. Τρίτη μέρα άρχισε να μου αρέσει η κατανάλωση της μπαταρίας, 2η μέρα αφόρτιστο, μπαταρία γύρω στο 30%. Όπως επίσης όλες οι εφαρμογές άνοιγαν σφαίρα. Μια βδομάδα μετά μπορώ να πω ότι η IPS συνηθίστηκε, στην συσκευή έχω κάνει μόλις 3 φορτίσεις (η 3η αυτήν την στιγμή είναι στο 63%), το Note 3 μου λείπει λιγότερο, και ότι το Mate 9 ήταν πολύ καλή επιλογή. Όλα μια συνήθεια είναι .
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 το minote2 εχει και την 800αρα μπαντα?Ναι την έχει
sintalkas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ολα την έχουν ή πρέπει να πάρω global εκδοση
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ολα την έχουν ή πρέπει να πάρω global εκδοσηΤην Global φυσικά.Όπως και στα note....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα