kamui Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Λοιπόν το πρόβλημα το έχω εδώ και καιρό. Σε browsing και καθημερινή χρήση δεν έχω πρόβλημα αλλά σε gaming όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση είναι δύσκολη. Ποιο είναι το πρόβλημα...1 εικόνα = 1000 λέξεις γι αυτό και επισύναψα το αποτέλεσμα του ping plotter και εστιάζομαι στο hop 1. Στο συγκεκριμένο έχω να παρεμβάλει ένα Xiaomi Router Pro και ADSL modem σε bridge mode. Άλλα όπως λέω και παρακάτω έχω τα ίδια αποτελέσματα και απευθείας στο router. Ti έχω δοκιμάσει ως τώρα 1) Απευθείας καλώδιο ethernet 2) Ασύρματα N150, N300, AC1000, AC1750 με διάφορα usb wifi sticks 3) Router, δοκίμασα με 6 router εκ των οπίων: TG 585v7, TG7XX (Thomson με voip), Dlink DSL-624T, Philips CL-110, ADB (το μοντέλο που δίνει η CYTA), ZTE H108 4) Firewall τα πάντα κλειστά Το περίεργο είναι πως το packet loss γίνεται περιοδικά οπότε φαντάζομαι πως κάποιος άλλος είναι ο ένοχος. Ιδέες? Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από kamui
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δε σου μενει να τσεκαρεις και με αλλο καλωδιο και με αλλο pc απο οτι βλεπω μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα