valantis123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 @Arkin Μου είχες ζητήσει review αλλά δεν αξιωθηκα η αλήθεια είναι. Να πω από τώρα ότι το έπαιξα με GeForce Now σε tablet 7-8 inch την περισσότερη ώρα. όλο το παιχνίδι είναι με narrator στην ουσία που εμένα δεν με χάλασε + ότι μπορείς να επιλέξεις πόσο θα μιλάει όταν κάνεις exploration. Spoiler Το loot που έχει είναι πάρα πολύ και άχρηστο διότι βρίσκεις - φτιάχνεις 3-4 όπλα και γίνεσαι πολύ OP που κάνει το έτσι και αλλιώς μέτριο battle system ποιο εύκολο. Main Quest line είναι ενδιαφέρον όχι κάτι φοβερό με 2 ending σίγουρα (μονο το 1 Good) έκανα. Κάποιες επιλογές γενικά που μπορείς να κάνεις που δεν προσφέρουν κάτι από ότι κατάλαβα αλλα why not ωραίο ειναι να σε βάζει να το σκέφτεσαι. Side Quest όχι τόσο ενδιαφέρον και αρκετά επαναλαμβανόμενα με τα ίδια puzzles που όμως σε κάνει να εξερευνήσεις και να πάς σε όλο το map... ...Το οποίο map για εμένα ήταν το δυνατό του σημείο με πολύ ωραία χρώματα και τοπία, ωραίες αλλαγές στο κλίμα αναλόγως την περιοχή και σου μεταφέρει πολυ ωραία εναν meta apocalyptic κόσμο και όλα αυτά σε ενα όμορφο καρτουνιζε μεγάλο χάρτη με πολλά πράγματα να δεις. Τέλος το steam λέει 58 ώρες με 42/46 achievements τα έκανα όλα θα έλεγα και μου άρεσε. Ελεγα απλά να σου πω γρήγορα την γνώμη μου και οτι αν έχεις χρόνο ειναι ωραίο για να χαλαρώνεις, αλλά τελικά το λες και review 😋 Υ.γ Επειδή ξέρω ότι είσαι και για death stranding και κοντεύω να το τελειώσω τελείως διαφορετικό και με δυνατό story που πρέπει να είσαι απο πανω να δίνεις προσοχή. 😉 1
Arkin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, valantis123 είπε @Arkin Μου είχες ζητήσει review αλλά δεν αξιωθηκα η αλήθεια είναι. Να πω από τώρα ότι το έπαιξα με GeForce Now σε tablet 7-8 inch την περισσότερη ώρα. όλο το παιχνίδι είναι με narrator στην ουσία που εμένα δεν με χάλασε + ότι μπορείς να επιλέξεις πόσο θα μιλάει όταν κάνεις exploration. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το loot που έχει είναι πάρα πολύ και άχρηστο διότι βρίσκεις - φτιάχνεις 3-4 όπλα και γίνεσαι πολύ OP που κάνει το έτσι και αλλιώς μέτριο battle system ποιο εύκολο. Main Quest line είναι ενδιαφέρον όχι κάτι φοβερό με 2 ending σίγουρα (μονο το 1 Good) έκανα. Κάποιες επιλογές γενικά που μπορείς να κάνεις που δεν προσφέρουν κάτι από ότι κατάλαβα αλλα why not ωραίο ειναι να σε βάζει να το σκέφτεσαι. Side Quest όχι τόσο ενδιαφέρον και αρκετά επαναλαμβανόμενα με τα ίδια puzzles που όμως σε κάνει να εξερευνήσεις και να πάς σε όλο το map... ...Το οποίο map για εμένα ήταν το δυνατό του σημείο με πολύ ωραία χρώματα και τοπία, ωραίες αλλαγές στο κλίμα αναλόγως την περιοχή και σου μεταφέρει πολυ ωραία εναν meta apocalyptic κόσμο και όλα αυτά σε ενα όμορφο καρτουνιζε μεγάλο χάρτη με πολλά πράγματα να δεις. Τέλος το steam λέει 58 ώρες με 42/46 achievements τα έκανα όλα θα έλεγα και μου άρεσε. Ελεγα απλά να σου πω γρήγορα την γνώμη μου και οτι αν έχεις χρόνο ειναι ωραίο για να χαλαρώνεις, αλλά τελικά το λες και review 😋 Υ.γ Επειδή ξέρω ότι είσαι και για death stranding και κοντεύω να το τελειώσω τελείως διαφορετικό και με δυνατό story που πρέπει να είσαι απο πανω να δίνεις προσοχή. 😉 Αψογος κρατηθηκε για πολυ αργοτερα. Αυτη η ομορφια του κοσμου του με τραβηξε και μενα αρχικα λιγο παραπανω να ειχαν προσπαθησει στα υπολοιπα θα ηταν ανω του μετριου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα