Προς το περιεχόμενο

Biomutant

firepc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά δεν είπα ότι όλοι οι έλληνες reviewers suck. Εγώ ότι έχω διαβάσει απλά δεν με κάλυψε. Και ναι, προτιμώ να διαβάζω εδώ μέσα από άτομα που γνωρίζω.

ε γιαυτό είπα με διαβάζεις όποτε γράφω, δεν εννοούσα ότι οι άλλοι είναι σακερς

το πήρα το παιχνίδι πάντως, περιμένω να ξεκλειδώσει

δεν έχει preload

μόλις άνοιξε

25GB στον δίσκο

12.3gb κατεβάζει

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

OP κλάση ο mercenary ❤️

67EA406509D85D0FAD63BFB8B261BB191E33BC50

E488B7D8675FA6DCE421FB8815DADA525D16892D

4 ώρες στο παιχνίδι και το χω βρει αρκετά fun to play που λένε και στο χωριό σας. Αύριο πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Γερή φολιτσα και από το μέσο όρο των χρηστών.. κρίμα

@xtrmsnpr?

Αξίζει κάτι καπου εκεί στο βάθος;

Θα ήθελα να ξερα το nier replicant που έχει πάρει ανώτερες κριτικές τι σκ@τ@ παραπάνω έχει..ίσως το combat

(Δεδομένου ότι έχω λιώσει το automata)

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Sprou είπε

Γερή φολιτσα και από το μέσο όρο των χρηστών.. κρίμα

@xtrmsnpr?

Αξίζει κάτι καπου εκεί στο βάθος;

Θα ήθελα να ξερα το nier replicant που έχει πάρει ανώτερες κριτικές τι σκ@τ@ παραπάνω έχει..ίσως το combat

(Δεδομένου ότι έχω λιώσει το automata)

Παιδιά δεν έχω παίξει άλλο απο χθες αυτό το 4ωρο σχεδόν για να σας πω, που ουσιαστικά είναι τουτοριαλ φάση. Έχει πέσει δουλειά, μόλις χαλαρώσω προς Κυριακή θα ασχοληθώ κι άλλο να σας πω. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια περιγραφή που άκουσα και μ' άρεσε για το τι παίζει με το παιχνίδι είναι "the worst game that i can't stop playing"

Δημοσ.

4 ωριτσες εχω στο παιχνιδι,σιγουρα δε μιλαμε για αριστουργημα,καποιες καλουτσικες ιδεες και απο κει τιποτα ιδιαιτερο,η μηχανη γραφικων πολυ μετρια.

Δημοσ.

οσο προχωραει τοσο καλυτερο γινεται,ωραιοι μηχανισμοι,ενδιαφερον side,πανω που ετοιμαζομουνα να αρχισω το κραξιμο το παιχνιδι φαινεται να με κραταει.Για να δουμε παρακατω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι μου αρέσει ευτυχώς, γιατί είχα τρομάξει με το τι διάβαζα!
fast track review στις 7 ωρες περίπου που το χω παίξει.

Τα γραφικά (unreal engine 4) του μια χαρά τα βρίσκω, κλάιν πραγματικά για την γκρίνια προς αυτά. Είναι βαριά, τουλάχιστον με γονατίζει με το σύστημα που έχω, σε περιοχές που ναι πχ κλειστές τριγύρω και είμαι γω και 4 τοίχοι, σε φάσεις κάτω από 30 fps, αν και κυρίως παίζω γύρω στα 45, ίσως θέλει στρώσιμο με patchακια ίσως χρειάζομαι πιο δυνατό μηχάνημα.
Έχει ωραία τοπία, έχει και "dungeons". Έχει εχθρούς τριγύρω το map, δεν είναι άδειο όπως έγραφαν, θα μπορούσε να έχει περισσότερους ναι σίγουρα, θα μπορούσε όποτε συναντάς κάτι να μην δείχνει και cutscenes και απλώς να μίλαγε o narator (η συχνότητα του μπορεί να μειωθεί από τα settings, εμένα στην προεπιλογή του δεν με ενοχλεί). Κάποιες περιοχές δεν πλησιάζονται με τίποτα εαν δεν έχεις το level, τρως ξύλο ή σε σκοτώνει η φύση για πλάκα.
Η μουσική είναι οκ, δένει όμορφα και αλλάζει κάθε φορά που βρίσκεσαι σε κίνδυνο ή κοντά σε εχθρό ή σε μάχη. Κάποια quests είναι fetch quests, κάποια όχι, πας τα κάνεις, τελειώνουν, αντίο.
Έχεις διάφορα mounts κάποια άλλα ζωάκια και έχεις και ένα companion έναν μηχανικό γρύλο που κάνετε διάφορα τρελά μαζί, μπορείς να τον κάνεις και upgrade.
Το craft system του έχει πλάκα, τί συνδυασμούς μπορείς να κάνεις στα όπλα σου. Όπως ανέφερα η κλειδωμένη κλάση του preorder ο mercenary είναι αρκετά OP,  γρήγορη με 2 σπαθιά και πιστόλι. Δοκίμασα και την κλάση Dead-Eye στην αρχή, έπαιξα καμία ώρα αλλά την άφησα, είναι αργός ο χαρακτήρας με το 2handed σπαθί της αρχής και ήθελα πιο γρήγορες κινήσεις. Όμως ταιριάζει πιο πολύ στο post apocalyptic τοπίο.
Level up κάνεις σχετικά μέτρια, δε στα δίνει απλόχερα τα levels, πρέπει να παίξεις ξύλο, έχεις πολλά skills από την αρχή, αλλά βρίσκεις τί να κάνεις upgrade όσο προχωράς, και ανεβάζεις τα PERKS σου.
Loot σου δίνουν οι εχθροί ή βρίσκεις σε κουτάκια σε διάφορα μέρη του χάρτη, είτε τα καις, είτε κάνεις craft είτε τα πουλάς.
Με τις επιλογές σου διαλέγεις εαν θα γίνεις κακό ή θα πολεμάς για το καλό της χώρας, η aura σου αλλάζει ανάλογα τί θα κάνεις σε ορισμένες περιπτώσεις.
Το ξύλο που δίνεις έχει πολύ πλάκα, όντως δεν έχει τρελό βάρος στα χτυπήματα, δε τα νιώθεις, δηλαδή το bullet time που κάνει, δε το νιώθεις και ας τρέμει το gamepad. Το βρίσκω τρελά εύκολο στο easy που το παίζω, πιο εύκολο από άλλα παιχνίδια που παίζω στο easy, ένα bossακι με δυσκόλεψε να το πλησιάσω για να το δείρω, όμως το έβγαλα πανεύκολα με το boomerang (όλα τα παιχνίδια στο easy τα παίζω, για να μπορώ να λούζω με την ησυχία μου)
Τις περιοχές τις ξεκλειδώνεις για να κάνεις fast travel, κατουρώντας σημαίες :P .
Θα μου άρεσε στα npc που είναι πωλητές να υπάρχει κάποιο σύμβολο από πάνω και να φαίνεται από μακριά, όχι μόλις πας σχετικά κοντά, τα npc που έχουν κάποιο quest έχουν ένα τεράστιο χρυσό θαυμαστικό από πάνω τους ας πούμε.
Έχει μεγάλους διαλόγους με επιλογές που όντως όταν επιλέξεις κάτι δε μπορείς να ξανακάνεις τον διάλογο και να διαλέξεις κάτι άλλο, ωραίο rpg στοιχείο.
Η ιστορία είναι οκ, ως τώρα, είσαι λίγο στα χαμένα ψάχνεσαι εδώ και κει να δεις τί έχει γίνει, lore μαζεύεις άνετα από διάφορες εικόνες και ζωγραφιές που βρίσκεις σε κτίρια κυρίως.

Δεν είναι καμιά τρελή παιχνιδάρα, σίγουρα δεν είναι για 60€, γιατί δεν είναι ΑΑΑ παιχνίδι, είναι όμως ένα οκ παιχνίδι στην αμέσως από κάτω κατηγορία, πιστευω ήταν φάουλ να κοστολογηθεί εκεί εξ αρχής. Είναι αρκετά fun to play, διασκεδαστικό όσο δε πάει, δε νιώθεις ότι κάνεις αγγαρεία, βοηθάει και ο αφηγητής στην ατμόσφαιρα.
Να δούμε και τις αλλαγές που θα φέρουν όπως είπαν. Ίσως να σήκωνε και coop το παιχνίδι, θα χε πλάκα.
Παραπάνω δεν έχω να πω, μιας και δεν έχω παίξει και τόσο πολύ.
Θα έλεγα, παίξτε το και σεις όποτε μπορέσετε.

-----

είμαι καλό παιδί

413699681_0.jpg.522eb65582498bf0369571cf83f37874.jpg

το boomerang που έχω είναι τρομερά OP.

1221899053_02.jpg.2fbcdf144a17cced43cfd5d9de1ac8f3.jpg

μια από τις κατασκευές μου

1599417997_06.jpg.85a19204f6e078f4b22926b39cf6a457.jpg

8km x 8km είναι όλος ο χάρτης, ένας μέρος που έχω πάει

1151707269_03.jpg.a3d46a3884f30ae3e085b3fc0445e579.jpg

#deblekeis με τις φυλές της χώρας

437455350_04.jpg.a206b0a69ad3171c95f175d5014b6647.jpg

το βράδυ λέει είναι πιο επικίνδυνα να κυκλοφορείς ο αφηγητής, μέχρι στιγμής δεν έχω ανησυχήσει με κάτι.

1514569868_05.jpg.27291bf69cd73bd5664c70be1afe89b4.jpg

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 6
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το biomutant θα πρωταγωνιστησει σημερα στο humble choice. Σκεφτομαι να το κρατησω αλλα διαβαζω και παρα πολλα ασχημα reviews. Eχει αλλαξει τιποτα απο day one που βγηκε με τα patches?

Screenshot_1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...