Arkin Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, aekoupoli είπε από τα trailer φαινόταν τελείως άδειος ο κόσμος του. Με αυτήν την θολούρα τι γίνεται τελικά? Γίνεται να την βγάλεις? Οντως απλα μου αρεσαν οι μαχες πολυ και περιμενα κατι καλυτερο στα quest. Για τι θολουσα σε τι αναφερεσαι? Μηπως ειναι καποιο ΑΑ που θολωνει αρκετα και λυνεται με sharpening?
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Arkin είπε Οντως απλα μου αρεσαν οι μαχες πολυ και περιμενα κατι καλυτερο στα quest. Για τι θολουσα σε τι αναφερεσαι? Μηπως ειναι καποιο ΑΑ που θολωνει αρκετα και λυνεται με sharpening? Αυτό το dof που έχει όταν πολεμάς. Που θολώνει πολύ το background. Λογικά θα ειναι κάποια ρύθμιση
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Προφανως οχι αλλα ζηταει 60ευρω αρχικη τιμη οπως οι μεγαλες κυκλοφοριες 😉 εννοείται αυτό! Συμφωνώ. (για το πικάρισμα το έγραψα και τον χαβαλέ) απλώς έχω πει ότι μετά το cyberpunk δεν πρόκειται να βασιστώ σε κανένα review κανενός reviewer ποτέ, γιατί ήταν οι ίδιοι άνθρωποι(δε λέω τους 2 πάνω αποκλειστικά, γενικά το λέω) που πήγαν στον θεό ένα παιχνίδι με έναν άθλιο και βαρετό κόσμο, με χίλια δυο bugs και δεν είχαν βγάλει ΚΙΧ, είχαν πει έλα μωρέ με 1-2 patches θα φτιάξει... Και τώρα αν ακούσεις από τα 2 reviews πάνω, μιλάνε για άδειο κόσμο που ναι εντάξει φαίνεται όντως άδειος, με τον έναν να λέει "μην το αγοράσεις καν το παιχνίδι", μαντέψτε ποιο παιχνίδι θα έπρεπε να είχαν πει μη το αγοράσετε καν μεταξύ cyberpunk2077 και biomutant αντ'αυτού δε τα ζυγίζουν καλά τα καρπούζα . Του κόσμου τα reviews στο steam μου αρκούν να πάρω μια ιδέα. Anw, αρκετά με την γκρίνια μου, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. BIOMUTANT REVIEW Είναι πολύ κρίμα, ξενέρωσα αρκετά μπορώ να πω με όσα γράφουν γιατί το περίμενα και ήλπιζα να ναι καλό. Τώρα μένει και οι χρήστες τί θα πουν. ------ Άσχετο, λέει ο ACG ότι βγαίνει και στο EA PRO, δηλαδή όσοι έχουμε microsoft gamepass μπορούμε να το παίξουμε 10 ώρες με την EA play συνδρομή που έχουμε μαζί; ή είναι συγκεκριμένα παιχνίδια που έχεις την 10ωρη πρόσβαση; Βασικά βλέπω ότι ούτε το mass effect remaster μπορώ να κατεβάσω για 10 ώρες, οπότε μάλλον για συγκεκριμένα είναι Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από xtrmsnpr 2
chek2fire Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 πάντως από αυτά που διαβάζω στα review δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά τα zelda clone όπως και το zelda δλδ δεν έχει quest γιατί διαβάζω ότι παραπoνιούνται ότι δεν έχει quest αυτός ο μεγάλος χάρτης. Το gameplay τους βασίζεται αποκλειστικά στο ελεύθερο explore του χάρτη συν ένα story line που όμως μπορείς να μην το ακολουθήσεις καθόλου. αυτό το review από τα παιδιά στο ragequit νομίζω είναι πολύ ποιο ισορροπημένο https://ragequit.gr/reviews/item/biomutant-pc-review/ 2
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, chek2fire είπε αυτό το review από τα παιδιά στο ragequit νομίζω είναι πολύ ποιο ισορροπημένο https://ragequit.gr/reviews/item/biomutant-pc-review/ Γενικά μιλώντας οι Έλληνες reviewers είναι καλύτεροι από τους "διάσημους" ξένους συναδέλφους τους. Το ragequit.gr είναι από τα καλύτερα. Ο φίλος παραπάνω που έγραψε για το CP2077 μπορεί να φαίνεται υπερβολικός όμως έχει δίκιο. Ας θυμηθούμε αυτούς τους φοβερούς που δοκίμασαν πέρσι το καλοκαίρι νομίζω σε κλειστό χώρο το CP2077 και βγαίναν στα κανάλια τους και μας παρουσίαζαν το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Η γελοιότητα και η απάτη σε όλο της το μεγαλείο. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Πάντως, το συγκεκριμένο review δεν με κάλυψε. Στέκεται πάρα πολύ στο χρόνο ανάπτυξης (ξεκίνησε ως ιδέα το 2015 και έχει "γραφικά 2017", δηλαδή για να είναι της "εποχής" του θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει μέσα σε σκάρτα δύο χρόνια) ως προβληματική παράμετρο, αλλά οι αδυναμίες που περιγράφει στο παιχνίδι (δομή αποστολών, χαρακτήρες, σενάριο) δεν είναι τεχνικού χαρακτήρα, για να πει κανείς πως το παρατεταμένο διάστημα ανάπτυξης επέδρασε αρνητικά στα συγκεκριμένα σημεία. Γενικά, όμως, θα συμφωνήσω πως είναι εξαιρετικά υπερτιμημένοι οι ξένοι reviewers, ενώ πολύ συχνά το υλικό που παρουσιάζουν έχει θέματα. 1
Sprou Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Επειδή η συνωμοσιολογία είναι της μόδας λέω να φτιάξουμε ένα νήμα με την αντίστοιχη των reviewers 😛
Sephir Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Snoob είπε Πάντως, το συγκεκριμένο review δεν με κάλυψε. Στέκεται πάρα πολύ στο χρόνο ανάπτυξης (ξεκίνησε ως ιδέα το 2015 και έχει "γραφικά 2017", δηλαδή για να είναι της "εποχής" του θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει μέσα σε σκάρτα δύο χρόνια) ως προβληματική παράμετρο, αλλά οι αδυναμίες που περιγράφει στο παιχνίδι (δομή αποστολών, χαρακτήρες, σενάριο) δεν είναι τεχνικού χαρακτήρα, για να πει κανείς πως το παρατεταμένο διάστημα ανάπτυξης επέδρασε αρνητικά στα συγκεκριμένα σημεία. Σίγουρα, οι χαρακτήρες και το σενάριο δεν είναι θέμα του πότε το παιχνίδι ξεκίνησε να υλοποιείται, αλλά η δομή των αποστολών είναι. Μπορεί το 2016 να ήταν περισσότερο αποδεκτά τα fetch quests, το 2021 όμως όχι. Το συμπέρασμα όμως δεν ήταν ότι ο πολύς χρόνος ανάπτυξης μας στέρησε ένα τέλειο παιχνίδι. Γενικά το παιχνίδι έχει θεματάκια στον τρόπο που υλοποιεί κάποια πράγματα - όχι όλα - και το γεγονός ότι η ανάπτυξη "τράβηξε" τόσο πολύ, παίζει ρόλο. Εκτός και αν αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο παρακάτω κομμάτι: "Σίγουρα, υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης και το μακρύ χρονικό διάστημα ανάπτυξης έπαιξε το ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως είναι αρκετά ικανοποιητικό για να βρει το κοινό του ανάμεσα στους λάτρεις των open-world games". (σε bold αναφέρομαι γενικά για το τελικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για τους τομείς που αναφέρεις). Όσον αφορά τα "γραφικά 2017", θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει η αναφορά για όσους δίνουν μεγάλη έμφαση στο οπτικό κομμάτι. Προσωπικά τα γραφικά του μου άρεσαν, αλλά δεν θα έπρεπε να τονιστεί ότι είναι λίγο πιο "παλαιάς κοπής"; Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για το feedback. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Sephir 2
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Εδώ ο Μπάλτίνο είναι πιο ήρεμος και καλός και όπως λέει υπάρχουν 2 πλευρές (ιου🤢) είτε το σιχαίνεσαι είτε σου αρέσει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, liakinen είπε Γενικά μιλώντας οι Έλληνες reviewers είναι καλύτεροι από τους "διάσημους" ξένους συναδέλφους τους. Το ragequit.gr είναι από τα καλύτερα. Ο φίλος παραπάνω που έγραψε για το CP2077 μπορεί να φαίνεται υπερβολικός όμως έχει δίκιο. Ας θυμηθούμε αυτούς τους φοβερούς που δοκίμασαν πέρσι το καλοκαίρι νομίζω σε κλειστό χώρο το CP2077 και βγαίναν στα κανάλια τους και μας παρουσίαζαν το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Η γελοιότητα και η απάτη σε όλο της το μεγαλείο. Δεν είναι δύσκολο να βρείς σωστούς reviewer dude, ACG και SkillUp φτάνει. Δεν έχω διαβάσει ποτε προσωπικά ελληνικό review που να με κάλυψε. Sad, but true. Προσωπικά βλέπω αυτούς που ανέφερα και λίγο GmanLives και ποτε δεν είχα θέμα. Πάντως πολύ κρίμα για το game, και δεν έχει καμια σχέση με Zelda, ούτε στο ελάχιστο από έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Καιρό έχω να δω ένα game που φαινόταν τόσο καλο από videos και τόσο μάπα στο τέλος. Θα περιμένω την edition με όλα τα dlc/expansions, κλασσικά. 1
3DJIN Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 δε μπορω να καταλαβω τι κανουν στο gog και το παιχνιδι ειναι ακομη για preorder.... αντε θελω να βολταρω μεσα στις πρασιναδες!
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι δύσκολο να βρείς σωστούς reviewer dude, ACG και SkillUp φτάνει. Δεν έχω διαβάσει ποτε προσωπικά ελληνικό review που να με κάλυψε. Sad, but true. Προσωπικά βλέπω αυτούς που ανέφερα και λίγο GmanLives και ποτε δεν είχα θέμα. Πάντως πολύ κρίμα για το game, και δεν έχει καμια σχέση με Zelda, ούτε στο ελάχιστο από έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Καιρό έχω να δω ένα game που φαινόταν τόσο καλο από videos και τόσο μάπα στο τέλος. Θα περιμένω την edition με όλα τα dlc/expansions, κλασσικά. συ φτάνει που διαβάζεις τα δικά μου άμα θυμηθώ να γράψω τίπουτις, γιατί τα γράφω ωραία και σταράτα δε θες κανέναν άλλον. Α έχεις βλέψεις για expansions εσυ! Γω σκέφτομαι να το πάρω πάντως (21€ ινδία) με τρώει. Βέβαια έχω τρέξιμο με την σχολή τώρα, δε ξέρω. Βέβαια αν έχει τόσο χαμηλές κριτικές από τα sites, θα κάνει 20€ σε λιγότερο από μήνα στα κλειδάδικα από τα 35€ που κάνει τώρα, θα χουν βγει και patchακια. Zelda clone το χουν πει επειδή είναι ανοιχτός κόσμος και περιφέρεσαι;Δε κατάλαβα γιατί το έχουν πει έτσιε. 3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δε μπορω να καταλαβω τι κανουν στο gog και το παιχνιδι ειναι ακομη για preorder.... αντε θελω να βολταρω μεσα στις πρασιναδες! σε 6 ώρες ξεκλειδώνει το παιχνίδι Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από xtrmsnpr
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι δύσκολο να βρείς σωστούς reviewer dude, ACG και SkillUp φτάνει. Δεν έχω διαβάσει ποτε προσωπικά ελληνικό review που να με κάλυψε. Sad, but true. Προσωπικά βλέπω αυτούς που ανέφερα και λίγο GmanLives και ποτε δεν είχα θέμα. GmanLives από τους πρώτους που θα δω. Ο ACG καλός αλλά με κουράζει μιλάει λες και τον κυνηγάνε σκυλιά. Εγώ το ξαναλέω προτιμώ ορισμένους Έλληνες που κάνουν και εμφανίσεις εδώ στο site μας. 2
Sprou Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πάντως πολύ κρίμα για το game, και δεν έχει καμια σχέση με Zelda, ούτε στο ελάχιστο από έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Καιρό έχω να δω ένα game που φαινόταν τόσο καλο από videos και τόσο μάπα στο τέλος. Θα περιμένω την edition με όλα τα dlc/expansions, κλασσικά. Εντάξει δεν είμαι ο μόνος..ήμουν σίγουρος ότι θα βάλω το χέρι στη τσέπη και τα reviews θα ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικά. Εδώ μιλάμε για χαντακωμα που όντως τα βίντεο που βλέπαμε το διέψευδαν.. οι κριτικές είναι αποτρεπτικες και δε θυμάμαι να τις σχολιάζουμε τόσο..άρα λίγο πολύ μας φάνηκαν σε ολους περίεργες.. Τέλος πάντων θα το δούμε προσεχώς αν το πιάσει κανένας ή ξανατσεκαρω λίγο ακόμα τα reviews.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Sprou
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Sprou είπε Εντάξει δεν είμαι ο μόνος..ήμουν σίγουρος ότι θα βάλω το χέρι στη τσέπη και τα reviews θα ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικά. Εδώ μιλάμε για χαντακωμα που όντως τα βίντεο που βλέπαμε το διέψευδαν.. οι κριτικές είναι αποτρεπτικες και δε θυμάμαι να τις σχολιάζουμε τόσο..άρα λίγο πολύ μας φάνηκαν σε ολους περίεργες.. Τέλος πάντων θα το δούμε προσεχώς αν το πιάσει κανένας ή ξανατσεκαρω λίγο ακόμα τα reviews.. Δυστυχώς όλοι λένε τα ίδια πάνω κάτω. Όλοι συμφωνούν για κακό ήχο, άδειο κόσμο και ανούσια side-quests. Συνήθως για μένα σε τέτοιους είδους games το combat είναι το πιο σημαντικό, αλλα εδώ είναι άδειος ο κόσμος, και όλα τα fights είναι quests. Σε αυτό που επίσης συμφωνούν και λένε είναι καλά είναι το crafting και τα vistas/graphs. 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Α έχεις βλέψεις για expansions εσυ! Χαλαρά, έχω καλή λίστα, εδώ το CP77 αφήνω να ωριμάσει μερικά χρονάκια. Φανταστού αφίσα το Kingdom Come να ωριμάσει μέχρι πέρσι και ήμουν backer. 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε συ φτάνει που διαβάζεις τα δικά μου άμα θυμηθώ να γράψω τίπουτις, γιατί τα γράφω ωραία και σταράτα δε θες κανέναν άλλον. Καλά δεν είπα ότι όλοι οι έλληνες reviewers suck. Εγώ ότι έχω διαβάσει απλά δεν με κάλυψε. Και ναι, προτιμώ να διαβάζω εδώ μέσα από άτομα που γνωρίζω. 3 ώρες πριν, liakinen είπε Ο ACG καλός αλλά με κουράζει μιλάει λες και τον κυνηγάνε σκυλιά. True, αλλα έχει το καλύτερο structure και γενικά είναι ο πιο δίκαιος σε γενικές γραμμές. Το ότι δεν έχει sponsors, κτλ βοηθάει ακόμα περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα