panosflow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μωρέ σιγά, εσύ θα τρέχεις άλλωστε; Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα οτι δεν ετρεξα ,ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου που το εχουμε. Τωρα θα πεταχτεί κάποιος σαν και εσένα και θα πει οτι το εχει πάθει και αυτός και η αδερφός του.Οκ κουβέντα κάνουμε και μιλάμε για τις προσωπικές μας εμπειριες. Ας κρίνει ο καθένας και ας πράξει ανάλογα.
gkblues Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Σε καθε περιπτωση ομως ρε παιδια το G4 αν πουμε ξεπερναει το μπατζετ μας
~mxls~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα οτι δεν ετρεξα ,ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου που το εχουμε. Τωρα θα πεταχτεί κάποιος σαν και εσένα και θα πει οτι το εχει πάθει και αυτός και η αδερφός του.Οκ κουβέντα κάνουμε και μιλάμε για τις προσωπικές μας εμπειριες. Ας κρίνει ο καθένας και ας πράξει ανάλογα. Δύο G4 αλλά εταιρική χρήση, δεν πονάει η τσέπη μου. Αν ήταν δικά μου θα το έβλεπα αλλιως. Εγώ το λέω απ'την άποψη πως δεν προτείνεις συσκευη με γνωστά θέματα. Βασικά θα έπρεπε να είχε σταματήσει προ πολλού να πωλείται αλλά τέσπα.
Kenichi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Σε καθε περιπτωση ομως ρε παιδια το G4 αν πουμε ξεπερναει το μπατζετ μας To dual ειναι στα 280 τωρα το single την ανηφορα πηρε και αυτο .Καλα τι γινεται??
gkblues Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εκτος του j7 αλλα και των LG ελεω bootloop υπαρχει καποια ακομη συνολικα καλη προταση;
vchristod84 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εκτος του j7 αλλα και των LG ελεω bootloop υπαρχει καποια ακομη συνολικα καλη προταση; http://www.skroutz.gr/s/8221632/Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα