gkblues Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το κινητό προορίζεται για κυρία φωτογράφο που θέλει πέραν των μηχανών της ένα αξιοπρεπές φωτογραφικό κινητό χαμηλού μπατζετ....χωρίς όμως να υστερεί σε επεξεργαστική δύναμη και μπαταρία!!! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Έως 260€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Flickr,instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οπωσδήποτε 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΝΕΟ
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρέσει ο τίτλος ...... Λοιπών σε αυτό το πακέτο που θες είναι μόνο αυτό https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html Νομίζω καλύπτει όλα όσα έχεις γράψει....+ κάμερα με φακό f/1.7 που το έχουν η ναυαρχίδες... Και είναι και Samsung......
gkblues Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Από επεξεργαστική δύναμη και μπαταρία τι λέει;
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Φοράει τον Exynos 7870 με 8 πυρήνες, σε συνδυασμό με 3GB RAM. Η μπαταρία του έχει καλό μέγεθος και είναι χωρητικότητας 3600mAh, οπότε μία ολόκληρη μέρα θα τη βγάλει εύκολα.(ανάλογα βέβαια τι χρήση)
panosflow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θα απαντησω στο θεμα καμερα μιας και ασχολουμε αρκετα. Για κατω απο τα 300 ευρω τα κορυφαια ειναι LG G4,G5(και με manual controls που σε λεπτομερεια δεν τα πιανουν ουτε οι περσινες ναυαρχιδες.) nexus 5x με το HDR+ ειναι πολυ καλο στο auto και το moto g5 plus. Aν θα πηγαινα σε ενα απο αυτα θα πηγαινα (το εχω κιολας) στο G4.Για flickr και instragram δεν θες κατι παραπάνω αν και εννοείτε οτι μπορει και πολυ παραπάνω. Τωρα αν διαβαζεις για bootloop κλπ οκ 1 στους 10 μπορει να του τυχει και εισαι μεσα στην εγγυηση.
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θα απαντησω στο θεμα καμερα μιας και ασχολουμε αρκετα. Για κατω απο τα 300 ευρω τα κορυφαια ειναι LG G4,G5(και με manual controls που σε λεπτομερεια δεν τα πιανουν ουτε οι περσινες ναυαρχιδες.) nexus 5x με το HDR+ ειναι πολυ καλο στο auto και το moto g5 plus. Aν θα πηγαινα σε ενα απο αυτα θα πηγαινα (το εχω κιολας) στο G4.Για flickr και instragram δεν θες κατι παραπάνω αν και εννοείτε οτι μπορει και πολυ παραπάνω. Τωρα αν διαβαζεις για bootloop κλπ οκ 1 στους 10 μπορει να του τυχει και εισαι μεσα στην εγγυηση. Το moto g5 plus έχει ξεφύγει στα 300+Όσα για τα LG δεν νομίζω να είναι 1 στους 10 ,αυτό είναι ανέκδοτο. Άσε την ταλαιπωρία που τρώνε για τουλάχιστον 1 μήνα για πλακέτα που περιμένουν . Όλοι όσοι τα έχουν θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Εντάξει για φωτογραφίες δεν μπορώ να πω....και έχουν και μικρές μπαταρίες.
panosflow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πλακα κανεις.Που εφτασε το g5 plus σε λίγες μέρες και για ποιον λογο?Ελεος! Μπαταριά εμενα το G4 μου βγαζει άνετα την μερα και το g5 που είχα. Kοιτα επειδη τα εχω αλλαξει σχεδον ολα(τα κινητα με πολυ καλη καμερα) ειναι το τι ζητάει ο καθένας και πόσο θα το ψαξει. Πχ σε πολλους το S7 τους φαίνεται οτι εχει άριστη κάμερα αλλα ειναι κατι που δεν ισχυει. Ουτε καν καλή δεν εχει.Αλλα στους πολλους αυτο δεν φαίνεται γιατι δεν ασχολουνται. Απλα βλέπουν την φώτο στο κινητό την ανεβάζουν σε κάνα fb και insta και μέχρι εκεί. Αλλα οταν τις περάσεις σε καλη οθόνη στον pc και δεις τις φωτογραφιες το τι επεξεργασια εχει κανει το s7 πχ ,το τι noise reduction για να χαμηλώσει τον θορυβο το βραδυ αλλα με αποτελεσμα να χασει σε λεπτομερεια και να εχεις μια εικονα σαν λαδοπαστελ,το τι τεχνιτη λεπτομερεια βαζει με sharpness.Aλλα με αυτα το 80% δεν θα ασχοληθουν. Αν παρεις το αρχειο raw του g4 και το βαλεις στο photoshop,lightroom παθενεις πλακα με την ποιοτητα της φωτογραφιας και το τι μπορεις να κανεις με αυτην.Εχω και αλλα να πω αλλα δεν εχει νοημα γιατι βγαινω εκτος θεματος.
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πλακα κανεις.Που εφτασε το g5 plus σε λίγες μέρες και για ποιον λογο?Ελεος! Μπαταριά εμενα το G4 μου βγαζει άνετα την μερα και το g5 που είχα. Kοιτα επειδη τα εχω αλλαξει σχεδον ολα(τα κινητα με πολυ καλη καμερα) ειναι το τι ζητάει ο καθένας και πόσο θα το ψαξει. Πχ σε πολλους το S7 τους φαίνεται οτι εχει άριστη κάμερα αλλα ειναι κατι που δεν ισχυει. Ουτε καν καλή δεν εχει.Αλλα στους πολλους αυτο δεν φαίνεται γιατι δεν ασχολουνται. Απλα βλέπουν την φώτο στο κινητό την ανεβάζουν σε κάνα fb και insta και μέχρι εκεί. Αλλα οταν τις περάσεις σε καλη οθόνη στον pc και δεις τις φωτογραφιες το τι επεξεργασια εχει κανει το s7 πχ ,το τι noise reduction για να χαμηλώσει τον θορυβο το βραδυ αλλα με αποτελεσμα να χασει σε λεπτομερεια και να εχεις μια εικονα σαν λαδοπαστελ,το τι τεχνιτη λεπτομερεια βαζει με sharpness. Aλλα με αυτα το 80% δεν θα ασχοληθουν. Αν παρεις το αρχειο raw του g4 και το βαλεις στο photoshop,lightroom παθενεις πλακα με την ποιοτητα της φωτογραφιας και το τι μπορεις να κανεις με αυτην.Εχω και αλλα να πω αλλα δεν εχει νοημα γιατι βγαινω εκτος θεματος. Δεν το αφησβητω δίκιο έχεις στο κομμάτι τις κάμερας ,το είπα ποιο πάνω.Αλλά ένα συνολικό τώρα κινητό χωρίς προβλήματα και τρεχαματα και με αυτά που ζητάει ο ts δεν μπορείς να μην του πεις το J7(17) έτσι δεν είναι ..... Μπορώ να του προτείνω και το P10 lite αλλά για μένα δεν λέει....
panosflow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το αφησβητω δίκιο έχεις στο κομμάτι τις κάμερας ,το είπα ποιο πάνω. Αλλά ένα συνολικό τώρα κινητό χωρίς προβλήματα και τρεχαματα και με αυτά που ζητάει ο ts δεν μπορείς να μην του πεις το J7(17) έτσι δεν είναι ..... Μπορώ να του προτείνω και το P10 lite αλλά για μένα δεν λέει.... Oχι όχι δεν ειπα κατι για το j7 .Δεν το ξερω το κινητό ,λιγο τώρα που ειδα τα specs του μια χαρα ειναι και λογικα θα κουβαλάει και την κάμερα απο το s7 που ειναι μια κάμερα που αρέσει σε αρκετους όποτε είναι ένα πλήρης πακέτο.
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Oχι όχι δεν ειπα κατι για το j7 .Δεν το ξερω το κινητό ,λιγο τώρα που ειδα τα specs του μια χαρα ειναι και λογικα θα κουβαλάει και την κάμερα απο το s7 που ειναι μια κάμερα που αρέσει σε αρκετους όποτε είναι ένα πλήρης πακέτο.Το ξέρω ότι δεν είπες τίποτα .Στο κομμάτι τις LG από θέμα κάμερας δεν τίθεται θέμα ,είναι έξαλλος από τις πρώτες. Στο άλλο κομμάτι χωλαίνει , γι'αυτό ο κόσμος πλέον τα κοιτάει με λοξό μάτι και τα αποφεύγει . Το G6 σαν σύνολο και συσκευή κάτω των 400€ είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής. Αν και τώρα και αυτό ανέβηκε...
Le Perv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει κουρασει το θεμα με το boot loop. Eχει κουρασει παρα πολυ. Οσοι το μελετατε, εχετε LG τηλεφωνο ή μιλατε για επιστημονικες φαντασιες? Γιατι αμφιβαλω αν εχετε LG συσκευη. Μιλαω σοβαροτατα. Κουρασε το θεμα.
~mxls~ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ... Τωρα αν διαβαζεις για bootloop κλπ οκ 1 στους 10 μπορει να του τυχει και εισαι μεσα στην εγγυηση. Ναι μωρέ σιγά, εσύ θα τρέχεις άλλωστε;
gkblues Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρέσει ο τίτλος ...... Λοιπών σε αυτό το πακέτο που θες είναι μόνο αυτό https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html Νομίζω καλύπτει όλα όσα έχεις γράψει....+ κάμερα με φακό f/1.7 που το έχουν η ναυαρχίδες... Και είναι και Samsung...... Reviews υπαρχουν; Σε xiaomi-Huawei υπαρχει καποιο με αυτα τα χαρακτηριστικα;
vchristod84 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει κουρασει το θεμα με το boot loop. Eχει κουρασει παρα πολυ. Οσοι το μελετατε, εχετε LG τηλεφωνο ή μιλατε για επιστημονικες φαντασιες? Γιατι αμφιβαλω αν εχετε LG συσκευη. Μιλαω σοβαροτατα. Κουρασε το θεμα. Έχεις μετοχές στην LG και σε πείραξε τόσο πολύ; Αφού είναι μέγιστο θέμα το bootloop, τι να κάνουμε;
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Reviews υπαρχουν; Σε xiaomi-Huawei υπαρχει καποιο με αυτα τα χαρακτηριστικα; Αναλυτικοτατο http://in2mobile.gr/2017/07/16/samsung-galaxy-j7-2017-review-sm-j730f/Τα Xiaomi τα ξεχνάς γιατί δεν έχουν και τόσο καλές κάμερες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα