akalyptos03 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα, την 6/7 εκανα διακοπη συμβολαιου εκτος δεσμευσης για Forthnet - Nova, και ενω ο υπαλληλος μου δεσμευτηκε οτι αμεσα θα γινει η διακοπη χωρις κανενα επιπελον ποσο, πληρωνοντας μονο το αναλογικο ποσο του μηνα που τρεχει, μετα απο εναμιση μηνα ερχεται και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω ακομα ενα μηνα ενω δεν χρησιμοποιουσα καν την υπηρεσια, ειναι δυνατον να κανει ενα μηνα για την διακοπη;
Menelaos83 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου εχεις κανει απο 6/7 διακοπη δεν μπορουν να σε χρεωσουν κατι παραπανω.Αν εχεις χαρτια πηγαινε απο εκει και πες τους δεν πληρωνω τπτ εξτρα και κανε φασαρια αν χρειαστει.Αν δεν εχεις χαρτια ζητα τους την τηλεφωνικη συνομιλια αν τυχον εγινε απο το τηλεφωνο και ας βρουν ακρη αυτοι.Σε καθε περιπτωση δωστους να καταλαβουν οτι δεν εισαι διατεθιμενος να πληρωσεις.
akalyptos03 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 εχω καταγραφη τηλεφωνικης συνομιλιας που εγινε με εκπροσωπο τους απο το Ρεθυμνο που μου λεει ακριβως αυτο που γραφω και ποιο πανω οτι θα δωθει ενας τελικος χρεωπιστωτικος λογαριασμος και τιποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα