localy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εχω ενα acer aspire λαπτοπ απο το οποιο δεν δουλευε αλλα ο φορτιστης τους ειναι οκ. εχω ακομα ενα acer και τα βυσματα της τροφοδοσιας ειναι ιδια αλλα τα λαπτοπ ειναι διαφορετικη σειρα.ναι μεν acer αλλα αλλη σειρα.ο φορτιστης του ενος ειναι input 100-240 output 19v 3,42a 65wat και ο αλλος απο το αλλο λαπτοπ ειναι input 100 240 1.5 a output 19v 4,74a. αλλαζουν μονο τα ambere και τα watt του φορτιστη .τα βυσματα ειναι οκ.τον εβαλα το φορτιστη πανω στο λαπτοπ και δουλευει καλα.να το αφησω ετσι ?επειδη ειναι παραπανω ambere.αυτο ρωταω.
corsair04 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εχω ενα acer aspire λαπτοπ απο το οποιο δεν δουλευε αλλα ο φορτιστης τους ειναι οκ. εχω ακομα ενα acer και τα βυσματα της τροφοδοσιας ειναι ιδια αλλα τα λαπτοπ ειναι διαφορετικη σειρα.ναι μεν acer αλλα αλλη σειρα.ο φορτιστης του ενος ειναι input 100-240 output 19v 3,42a 65wat και ο αλλος απο το αλλο λαπτοπ ειναι input 100 240 1.5 a output 19v 4,74a. αλλαζουν μονο τα ambere και τα watt του φορτιστη .τα βυσματα ειναι οκ.τον εβαλα το φορτιστη πανω στο λαπτοπ και δουλευει καλα.να το αφησω ετσι ?επειδη ειναι παραπανω ambere.αυτο ρωταω. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εχω ενα acer aspire λαπτοπ απο το οποιο δεν δουλευε αλλα ο φορτιστης τους ειναι οκ. εχω ακομα ενα acer και τα βυσματα της τροφοδοσιας ειναι ιδια αλλα τα λαπτοπ ειναι διαφορετικη σειρα.ναι μεν acer αλλα αλλη σειρα.ο φορτιστης του ενος ειναι input 100-240 output 19v 3,42a 65wat και ο αλλος απο το αλλο λαπτοπ ειναι input 100 240 1.5 a output 19v 4,74a. αλλαζουν μονο τα ambere και τα watt του φορτιστη .τα βυσματα ειναι οκ.τον εβαλα το φορτιστη πανω στο λαπτοπ και δουλευει καλα.να το αφησω ετσι ?επειδη ειναι παραπανω ambere.αυτο ρωταω. Παιζουν ρόλο & τα watt..αν είναι (αρκετά)λιγότερα ίσως παρουσιάσει με τον καιρό προβλήματα.Ποιά μοντέλα είναι τα τροφοδοτικά;;?
sil_unique Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 οκ είσαι εάν έβαλες τον φορτιστή με τα περισσότερα watt σε αυτό που είχε τα λιγότερα, το ανάποδο μπορεί να σου ρίξει επιδόσεις, να μην φορτίζει την μπαταρία ή απλά να καίει ο φορτιστής μειώνοντας την ζωή του. Κάτω από κάθε μηχάνημα λέει και τις απαιτήσεις του σε ambere οπότε κοιτάς ο φορτιστής που βάζεις να έχει τουλάχιστον αυτά που αναγράφει το μηχάνημα - φυσικά η τάση λειτουργίας πρέπει να είναι πάντοτε ίδια.
localy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ναι εβαλα μεγαλυτερο φορτιστη σε μικροτερο λαπτοπ.τα wall ειναι περισσοτερα οποτε ειμαι οκ,απλα και τα ambere ειναι λιγο περισσοτερα οποτε και εκει ειμαι οκ.?
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πειράζει αν έχει παραπάνω Amp, αυτό σου λένε τα παιδιά. Αν είχε παραπάνω output volts τότε διακινδύνευες να κάψεις το λάπτοπ αλλά με τα amp δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς το λάπτοπ θα "τραβάει" όσα amp χρειάζεται για τη λειτουργία του. Μη σου πω ότι είναι και καλύτερα γιατί δε θα ζεσταίνεται τόσο το τροφοδοτικό όταν το λάπτοπ θα χρειαστεί να ανεβάσει τα watt για να μπει π.χ. σε λειτουργία υψηλής απόδοσης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα