pirotouvlo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα το pc του κολλητου μου ειναι το παρακατω: https://prnt.sc/gh5dvd και θελει μια καρτα γραφικων εως γυρω στα 150ευρω για παιχνιδια οπως cs go κτλπ. οσο καλυτερη γινεται. Λογω τις ιδιομορφιας του συστηματος πως θα λειτουργει ακριβως ομως?Το λεω διοτι εχει ηδη ενσωματωμενη την καρτα γραφικων στον επεξεργαστη.Περιμενω τα φωτα σας!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
madnifestah Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο κουτί έχει? τι θερμοκρασία είναι αυτή στην CPU??? αλλαγή πάστας,κανένα extra fan αν παίρνει και cpu cooler αν με τα προηγούμενα δεν στρώσει...
pirotouvlo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο κουτί έχει? τι θερμοκρασία είναι αυτή στην CPU??? αλλαγή πάστας,κανένα extra fan αν παίρνει και cpu cooler αν με τα προηγούμενα δεν στρώσει... Το εχω κανονισει το θεμα με τη θερμοκρασια, αλλαγη ψυκτρας θα κανουμε.
madnifestah Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 το ότι είναι apu ο επεξεργαστής δεν έχει σημασία... 1) gtx1050 2gb, 2) gtx1050ti 4gb 3) rx560 4gb η 1050ti δεν θα μπορεί να αποδώσει το 100% λόγο επεξεργαστή η rx560 είναι ποιο αδύναμη από της άλλες δύο η 1050 2gb είναι νομίζω ιδανική για την δουλειά που την θέλεις... στα 120+/-
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θα παρεις μια απο τις ομορφες καρτουλες που σου προτεινουν παρα πανω και μια ψυκτρα με παστουλα αλλη ξεχωριστη να βαλεις στην cpu.. Μολις βαλεις την καρτουλα πανω θα απενεργοποιηθουν αυτοματα τα ενσωματωμενα και θα παιξει η καρτουλα η καινουργια.. Αν τυχον σου κανει κανα περιεργο και δεν παιξει, τοτε πρεπει να μπεις στον bios και να το ρυθμισεις στα γραφικα της pci-e κτλ... Κι επισης μολις θα παιξεις με την νεα καρτα, λογικα θα πεσει ακομα περισσοτερο η θερμοκρασια του επεξεργαστη γιατι δεν θα λειτουργουν τα γραφικα του ωστε να τερματιζει σε watt το τσιπακι και να ψηνεται...
pirotouvlo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το ότι είναι apu ο επεξεργαστής δεν έχει σημασία... 1) gtx1050 2gb, 2) gtx1050ti 4gb 3) rx560 4gb η 1050ti δεν θα μπορεί να αποδώσει το 100% λόγο επεξεργαστή η rx560 είναι ποιο αδύναμη από της άλλες δύο η 1050 2gb είναι νομίζω ιδανική για την δουλειά που την θέλεις... στα 120+/- Μου φαίνονται λιγα τα 2gb ram, κοιτά τώρα που Μίλησα μαζί με τον κολλητο μου, μου είπε οτι μπορεί να αρχίσει και αλλά games όπως το pubg, γιαυτό ξαναρωταω για να είμαι σίγουρος, εκεί γύρω στα 150ευρω τι είναι καλυτερο να βάλουμε προκειμένου να είναι και λίγο future proof.**σημείωση: έχουμε τροφοδοτικό 650watt. Θα παρεις μια απο τις ομορφες καρτουλες που σου προτεινουν παρα πανω και μια ψυκτρα με παστουλα αλλη ξεχωριστη να βαλεις στην cpu.. Μολις βαλεις την καρτουλα πανω θα απενεργοποιηθουν αυτοματα τα ενσωματωμενα και θα παιξει η καρτουλα η καινουργια.. Αν τυχον σου κανει κανα περιεργο και δεν παιξει, τοτε πρεπει να μπεις στον bios και να το ρυθμισεις στα γραφικα της pci-e κτλ... Κι επισης μολις θα παιξεις με την νεα καρτα, λογικα θα πεσει ακομα περισσοτερο η θερμοκρασια του επεξεργαστη γιατι δεν θα λειτουργουν τα γραφικα του ωστε να τερματιζει σε watt το τσιπακι και να ψηνεται... Τα παιδιά στο κατάλληλο τοπικ πρότειναν αυτήν.https://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html Εχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου εσύ? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από pirotouvlo
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τα 2 gb δεν σου φαινονται λιγα πολεον...Ειναι λιγα! Αρα πηγαινεις για την δευτερη καρτα και την ψυκτρα του κυρ Θεμη που σου προτειναν..Μια χαρα ειναι..
pirotouvlo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 το ότι είναι apu ο επεξεργαστής δεν έχει σημασία... 1) gtx1050 2gb, 2) gtx1050ti 4gb 3) rx560 4gb η 1050ti δεν θα μπορεί να αποδώσει το 100% λόγο επεξεργαστή η rx560 είναι ποιο αδύναμη από της άλλες δύο η 1050 2gb είναι νομίζω ιδανική για την δουλειά που την θέλεις... στα 120+/- Παιδια επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει σκετη καρτα απο που συμφερει οικονομικα να την παρω? σκρουτζ,eshop? Επισης ποια εκδοση της GTX1050TI 4GB? msi? gibatyte? γιατι βλεπω πολλα
strawman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει σκετη καρτα απο που συμφερει οικονομικα να την παρω? σκρουτζ,eshop? Επισης ποια εκδοση της GTX1050TI 4GB? msi? gibatyte? γιατι βλεπω πολλα Γενικα, την πιο φτηνη..
madnifestah Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μου φαίνονται λιγα τα 2gb ram, κοιτά τώρα που Μίλησα μαζί με τον κολλητο μου, μου είπε οτι μπορεί να αρχίσει και αλλά games όπως το pubg, γιαυτό ξαναρωταω για να είμαι σίγουρος, εκεί γύρω στα 150ευρω τι είναι καλυτερο να βάλουμε προκειμένου να είναι και λίγο future proof. **σημείωση: έχουμε τροφοδοτικό 650watt. καθαρά σαν vfm στα 150 + κάτι ψιλά μόνο gtx1050ti.. δεν υπάρχει κάτι άλλο, τα 2gb της απλής 1050 ναι είναι λίγα αλλά την προτείνω λόγο επεξεργαστή... ο επεξεργαστής σου θα κρατάει πίσω την 1050ti pubg δεν παίζεις με Α10-7870κ και 1050ti σε medium 1080p για κανένα λόγο όσο OC και αν έκανες (αλήθεια έκανες? αν είναι να παίξεις σε λιγότερα από 1080p για να βλέπεις 40fps δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα