Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μπαίνω το φλεβάρη ναυτικό και θέλω ένα smartphone dual sim για όλη τη θητεία. Αυτή τη στιγμή έχω iphone 7 αλλά προφανώς και δεν θέλω να το πάρω μαζί ειδικά τον 1ο μήνα στο κέντρο. Οπότε παρακαλώ προτείνετε κάτι με βάση τα παρακάτω κριτήρια. Δεν θέλω να δώσω πολλά αλλά μην χάσω και την γη κάτω από τα πόδια μου μεταβαίνοντας από iphone σε android. Μάλλον θα μου πείτε για το redmi note 4 αλλά περιμένω και τις απόψεις σας...

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, whatsapp, viber, messenger, browsing, youtube
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5''
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δακτυλικό αποτύπωμα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ευπρόσδεκτες
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι οπωσδήποτε
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με απασχολεί
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι εννοείται!
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οπωσδήποτε
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα(skroutz)
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για να βγάλεις απλά την θητεία σου. Πάρε ένα πολύ φθηνό τηλέφωνο που και άνετα κάνει τις δουλειές που θες και δεν θα σε νοιάζει αν στο πάρουν.

• Like 1
Δημοσ.

εχει 5-6 μηνες που απολυθηκα φιλαρακι ..  δεν υπαρχει λογος να δωσεις τοσα λεφτα για κινητο εγω μπηκα με το samsung s6 edge δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ουτως σι αλλως 1 μηνα καθησιο εχει στο κεντρο.. και στην μοναδα αλλους 8 χα χα χα

• Like 1
Δημοσ.

... δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ουτως σι αλλως 1 μηνα καθησιο εχει στο κεντρο.. και στην μοναδα αλλους 8 χα χα χα

Έχεις να φοβηθείς κλέφτες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις να φοβηθείς κλέφτες.

Ακριβώς αυτό...φοβάμαι με το 7 μην μου το κλέψουν κλπ. Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός αλλά οκ...προτιμώ να δώσω 150 και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρα να καταστρέψω ή χάσω ή μου κλεψουν το 7 των 500. Επίσης ένα επιπρόσθετο πρόβλημα είναι ότι έχει μια sim και εγώ θέλω dual για περισσότερα δεδομένα ενώ και η μπαταρία του δεν είναι η καλύτερη για στρατό...αυτά σκέφτομαι....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μπαίνω το φλεβάρη ναυτικό και θέλω ένα smartphone dual sim για όλη τη θητεία. Αυτή τη στιγμή έχω iphone 7 αλλά προφανώς και δεν θέλω να το πάρω μαζί ειδικά τον 1ο μήνα στο κέντρο. Οπότε παρακαλώ προτείνετε κάτι με βάση τα παρακάτω κριτήρια. Δεν θέλω να δώσω πολλά αλλά μην χάσω και την γη κάτω από τα πόδια μου μεταβαίνοντας από iphone σε android. Μάλλον θα μου πείτε για το redmi note 4 αλλά περιμένω και τις απόψεις σας...

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, whatsapp, viber, messenger, browsing, youtube

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δακτυλικό αποτύπωμα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με απασχολεί

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα(skroutz)

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

Σας ευχαριστώ πολύ!

http://legacy.bestprice.gr/item/2154980066/blackview-p2.html#item-prices
  • Like 1
Δημοσ.

Για μενα παρε μια πατατα με 10€ για το κεντρο και μετα στην μοναδα παρε κανονικα το iPhone. Πρακτικα μπορουν να στο κλεψουν αν το αφησεις να φορτιζει και σηκωθεις και φυγεις....

Προσωπικα με ειχαν φοβισει οταν μπηκα στρατο και ειχα τοτε το iphone 6.Σε λοχο με 200 ατομα δεν εγινε καμια απολυτως κλοπη, παρ'ολα αυτα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσεχεις. Παρε και ενα καλο power bank μαζι σου και θα εισαι μια χαρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο κέντρο πάρε ένα τηλέφωνο, που να έχει απλά ραδιόφωνο και mp3. Λίγη αποτοξίνωση από το net σε συνδυασμό με μουσικούλα κάνει τα πράγματα αλλιώς :) . Μήν δώσεις για τέτοια χρήση πάνω από 30 ευρώ. Άσε το iphone να το χαρείς στην μονάδα που θα μπορείς πιο άνετα να το προσέχεις να το φορτίζεις κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το Ίντερνετ είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει με την έννοια του browsing. Απλώς, θέλω να έχω πρόσβαση σε whatsapp και Viber όταν θα είμαι στο κέντρο πράγμα που δεν κάνεις με ένα Nokia των 20...από την άλλη σκέφτομαι να πάρω το iPhone αφενός μην το κρατήσουν (δύσκολο αλλά άμα σου κάτσει;;) και αφετέρου μην μου το κλέψουν, το χάσω ή το καταστρέψω...μάλλον θα διακινδυνεύσω να πάρω το iPhone με ένα καλό powerbank και με ένα mifi για τη 2η sim...ελπίζω να μην έχω θέματα....

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ!

πάρε ένα xiaomi με μπαταρία 4100 και θα είσαι κομπλέ. Αν νομίζεις ότι κινδυνεύεις να στο κλέψουν πάρε και παουερμπανγκ

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το Ίντερνετ είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει με την έννοια του browsing. Απλώς, θέλω να έχω πρόσβαση σε whatsapp και Viber όταν θα είμαι στο κέντρο πράγμα που δεν κάνεις με ένα Nokia των 20...από την άλλη σκέφτομαι να πάρω το iPhone αφενός μην το κρατήσουν (δύσκολο αλλά άμα σου κάτσει; ;) και αφετέρου μην μου το κλέψουν, το χάσω ή το καταστρέψω...μάλλον θα διακινδυνεύσω να πάρω το iPhone με ένα καλό powerbank και με ένα mifi για τη 2η sim...ελπίζω να μην έχω θέματα....

Πήγαινε πρώτα, δες πως είναι τα πράγματα, και ζήτησε το να σου το φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο. Ειδάλως, αν θέλεις οπωσδήποτε νετ για τις πρώτες ημέρες, βρες από κάποιον γνωστό-συγγενή κτλ ένα απλό android να κάνεις την δουλειά σου και να μην σε νοιάζει.

Καλύτερα να μετανιώσεις για λίγες ημέρες που δεν το πήρες μαζί, παρά να μετανιώσεις που το πήρες και κάτι συνέβει.

Βέβαια, και εγώ τα γράφω λίγο υπερβολικά, αλλά το κεντρικό νόημα το έχεις πιάσει πιστευω. Αν είσαι προσεκτικός, τίποτα δεν θα συμβεί, απλά είναι κρίμα να το έχεις "έννοια".

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα επεσα σε περιπτωση κλοπης κινητου και ευτυχως ηταν της πλακας.

Εχουν αυξηθει τα κρουσματα λογω κρισης.

Δημοσ.

Κάποιο Moto G4 ή huawei lite μοντέλο. Εφόσον μπαίνεις ναυτικό Ε εντάξει δεν θα είστε και 200 άτομα όπως ήμασταν εφοδιασμού μεταφορών ή πεζικό που ήταν 300 άτομα σε έναν όροφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...