Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Το πρωί παρέλαβα μία gtx 1050 Ti της gigabyte και την έχω βάλει και όλα ρόδινα. Όμως, την ώρα που την έβαζα, η τρύπα που έχει το κουτί για να βιδώσω την gpu πάνω του, δεν έκανε τέλειο align. Φάση, 1mm όμως αυτό το mm ήθελε να σηκώσω την gpu ελάχιστα για να είναι εκεί που πρέπει. Επειδή το prodigy έχει την gpu όρθια, δεν έχει βάρος προς τα κάτω, όμως δεν είναι ακριβώς όρθια αν δεν την βιδώσεις, οπότε δεν μπορούσα να την αφήσω έτσι. Να κάνω κάτι; Το λογότυπο της gigabyte που έχει πάνω στο pcb είναι τελείως παράλληλο με την θύρα, όμως αν την ξεβιδώσω και την σπρώξω ελάχιστα, θα μπει πιο μέσα... Απο τη στιγμή που έχει κουμπώσει δεν πρέπει να είναι τέρμα μέσα; Κάτι σαν αυτό
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πιεσειςεις/στραβωσεις εκεινο το μερος του κουτιου απο πισω προς τα μεσα ωστε να βιδωνει καλα.Περιεργο,αυτα ειναι βιομηχανικα στανταρντς που ολα τα κουτια πρεπει να εχουν για να υπαρχει συμβατοτητα εγκαταστασης στο hardware. Ειχες αλλη καρτα γραφικων πριν η ειναι η πρωτη σου με αυτο το κουτι?
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πιεσειςεις/στραβωσεις εκεινο το μερος του κουτιου απο πισω προς τα μεσα ωστε να βιδωνει καλα.Περιεργο,αυτα ειναι βιομηχανικα στανταρντς που ολα τα κουτια πρεπει να εχουν για να υπαρχει συμβατοτητα εγκαταστασης στο hardware. Ειχες αλλη καρτα γραφικων πριν η ειναι η πρωτη σου με αυτο το κουτι? Πρώτη κάρτα γραφικών γενικότερα. Κοίτα, λογικά για να συμβαίνει και σε άλλα άτομα ή κάτι παίζει με το κουτί ή όντως η κάρτα μπαίνει πιο μέσα επειδή το βάρος της είναι κατακόρυφο, και η βίδα την κρατάει. Θερμοκρασίες, λειτουργία, framerates όλα μπόμπα, αλλά αυτό μου έκατσε κάπως.
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πρώτη κάρτα γραφικών γενικότερα. Κοίτα, λογικά για να συμβαίνει και σε άλλα άτομα ή κάτι παίζει με το κουτί ή όντως η κάρτα μπαίνει πιο μέσα επειδή το βάρος της είναι κατακόρυφο, και η βίδα την κρατάει. Θερμοκρασίες, λειτουργία, framerates όλα μπόμπα, αλλά αυτό μου έκατσε κάπως. Το εχω ξανασυναντησει σε ενα κουτι μιας αλλης εταιριας. Ηταν μια περτιδα με αστοχια υλικου στην κατασκευη του pc case. Συμβαινει μερικες φορες. Υπο την προυποθεση οτι εχεις στησει την μητρικη μεσα στο κουτι σωστα. Απο προσωπικη πειρα ,ειναι επικινδυνο να το βιδωσεις ετσι,δεν θα κανει καλα επαφη και μπορει να σου κανει ζημια. Η καρτα πρεπει να θηλυκωσει καλα μεσα στην pci-e θυρα. Δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να λυγισεις σε εκεινο το μερος πισω το κουτι ελαφρα προς τα μεσα ωστε να βιδωσει στην σωστη θεση και να μην τραβιεται η καρτα γραφικων προς τα πανω. Αλλα μικρο το κακο αισθητικα γιατι θα ειναι στο πισω μερος του κουτιου και δεν θα φαινεται.
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το δω... Δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει, αλλά better be safe. Έκατσα το άνοιξα τώρα. Αν βγάλω τη βίδα, παρατήρησα ότι όσο σπρώχνω προς τα κάτω από την μπροστά μεριά της κάρτας, σηκώνεται πίσω ακόμα παραπάνω. Όταν την κουμπώνω αρχικά κάθεται σωστά αν την πιέσω μπροστά φεύγει. Άρα δεν είναι ότι την σηκώνω εγώ για να κάτσει, είναι ότι λόγω βάρους γέρνει μπροστά. Την βιδωσα πάλι και όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα