Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μπήκα στο τρυπάκι να αναζητήσω την επόμενη κάρτα γραφικών μου. Έχω την GV-N970G1 GAMING-4GD από την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στα παιχνίδια αλλά στην δουλειά μου όχι και τόσο.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με γραφικά, video editing, animation, motion graphics και έχω έναν σχετικά δυνατό υπολογιστή.

Υπάρχει λοιπόν μια χρυσή τομή;

Υπάρχει μια κάρτα γραφικών που με την αγορά της θα ανέβω επίπεδο όσον αφορά 4Κ video editing / motion graphics κλπ αλλά να μπορώ να παίζω και κανένα παιχνιδάκι της προκοπής, ή θα πρέπει οπωσδήποτε να πάω σε λύσεις τύπου Quadro;

Τα φώτα σας μιας και εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο hardware με την ίδια ευλάβεια όπως παλαιότερα.

Α, και να μην κοστίζει όσο ένα νεφρό το ένα το έδωσα για phantom 4 pro(σφατα).

Current Rig

RAM:CORSAIR DDR4 16GB 3000-15 VENGEANCE LPX BK K2 COR

CPU: INTEL CORE I7-6700K, S1151 BX80662I76700K

COOLER: Be Quiet Dark Rock 3

MOBO: GIGABYTE MOTHERBOARD Z170-HD3P S1151 DDR4

PSU: COOLERMASTER RS-520 REALPOWER M520 520W

GPU: Gigabyte G1 NVIDIA GTX 970

SSD: Samsung EVO 850 500GB

HDD1: Western Digital Black Caviar 1TB

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Quadro P600 για general modeling/editing εως P6000+Tesla ανάλογα με το τι θέλει η εφαρμογή σου. Πόσα νεφρά σου έχουν μείνει?

Δημοσ.

Αρχικά πρέπει να αυξήσεις την Ram στα 32gb και να βάλεις έναν nvme δίσκο πχ. Samsung evo 960 για να πετάς εκεί το footage σου και να κάνεις στον ίδιο πάλι export.

• Like 1
Δημοσ.

Quadro P600 για general modeling/editing εως P6000+Tesla ανάλογα με το τι θέλει η εφαρμογή σου. Πόσα νεφρά σου έχουν μείνει?

Με μηχανημα ειναι στο σπιτι!Απ το κρεββατι εργαζεται!(Φτου φτου φτου να ναι καλα ο ανθρωπος..!) :P :-D :P

Δημοσ.

Η πρώτη titan σαν την δίκη μου που πρακτικά ήταν prosumer και έχει 1/3 dual precision + mosaic με drivers, δεν σου κανει;

Ήταν κάποτε η χρυση τομή σε αυτά που ζητάς, απλα δες αν υποστηρίζει τα παραπάνω features που θες. Πλέον όλες οι μετέπειτα είναι ξεχωριστές για δουλειά και άλλες για παιχνίδι. Στην Kepler μόνο ecc memory δεν είχες.

Αλλιώς πας σε κάποια M6000/P5/6000.

• Like 1
Δημοσ.

Χρυσή τομή είναι η Vega Frontier edition (όχι δηλαδή 64/56) Για αυτά που θες να κάνεις στο 1000άρι δεν υπάρχει quadro που να την συναγωνίζεται σε επαγγελματικές εφαρμογές και όσο αφορά το gaming side είναι σε μετρημένα frames στα δάχτυλα του ενός χεριού πιο κάτω απο GTX 1080 καμιά φορά την παλεύει κιόλας (και κοστίζει 300-400 ευρώ παραπάνω έχει όμως 16GB HBM2 που απλά απογειώνει τις δυνατότητες τις σε 3d modeling κτλ)  τέλος φημίζεται η AMD για τους driver της που όσο περνάει ο καιρός βελτιώνουν τις επιδόσεις στο gaming αισθητά (οι νέοι που βγαίνουν όχι αν αφήσεις τους παλιούς χωρίς update :P )

δες αυτό https://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Radeon-Vega-Frontier-Edition-16GB-Air-Cooled-Review/Professional-Testing-SPEC

https://www.extremetech.com/computing/251780-amd-radeon-vega-frontier-edition-benchmarks

έχε υπόψιν πως η Vega FE κάνει ~1000 ευρώ Titan XP κάνει 1500 ευρώ η P4000 ~850 ευρώ και η P5000 ~1750 ευρώ επίσης πως και οι δύο quadro έχουν λιγότερο καλές επιδόσεις στο gaming

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...