parker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά με simplify2? Μόνο ότι το router δεν θέλει μπρίζα και ότι είναι 5 ευρώ φθηνότερο?
FKLDS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμβολαίου βολεύει άτομα που δεν θέλουν ή για κάποιο λόγο δεν μπορούν να έχουν σταθερό ίντερνετ. Οι άλλες 2 εταιρείες κινητής τα αντίστοιχα συμβόλαια mobile broadband τα έχουν αρκετά πιο ακριβά. Για κάποιον που το θέλει για youtube, ταινίες, κατέβασμα κλπ, δεν βολεύει (τα 30gb είναι πολύ λίγα). Για κάποιον που θέλει απλό σερφάρισμα, αρκούν και περισσεύουν. Προσωπικά, επειδή χρησιμοποιώ και καρτοκινητό, πλέον πολύ σπάνια βάζω δεδομένα στο κινητό, χρησιμοποιώ αυτά του προγράμματος (κουβαλάω το ρουτεράκι όπου πάω - στο simplefi με πρίζα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό). Απλά, επειδή η wind το έκανε πρόσφατα (και ίσως δεν διστάσει να το ξανακάνει), έχετε στην άκρη του μυαλού σας πως μπορεί να τσιμπήσει "ξαφνικά" τις τιμές περίπου 1 ευρώ πάνω, σε μερικούς μήνες, και το 20 να γίνει 21ευρώ/μήνα. 1
greed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα απαταιωνες στη wind. Εχω το 30gb mobile broadband και εκτος απο το σημα που ειναι χαλια μαυρα εκτος απο τις χαλια ταχυτητες και το lag ειπε να κανει μια αυξησουλα στη τιμη του απο τα 20€ στα 21€. Φυσικα δεν εχουν δει σαλιο απο την αυξηση και τους πληρωνω μονο το 20€. Περιμενω πως και πως σε 4 μηνες που κλεινω χρονο για να φυγω. Πατε σε αλλη εταιρια αλλα αν αποφασισετε να πατε σε wind ζητηστε τους φραγη σε 5ψηφια μιας και θα σας χρεωσουν. Γνωστη απατη από τη wind & την amaze. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα