Occulus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ. ηθελα μια βοηθεια θελω να παρω ενα CPU για να παιζω μονο WoW τπτ αλλο δινω μεχρι 180-190 ευρω διοτι μαζευω για καρτα γραφικων.θα ηθελα intel γιατι μεχρι να παρω καρτα θα παιζω με τον CPU μονο. ευχαριστω πολυ.
Undertaker25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω πως οποιοσδήποτε Intel επεξεργαστής με 630 graphics θα σε καλύψει. Τώρα, εξαρτάται από τα χρήματα που θες να δώσεις. Τον θες και για το μέλλον ή αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι? Γιατί μπορείς να πάρεις τον i3-7100 με 120 ευρώ που είναι value for money, μπορείς να πάρεις τον i3-7300 με περίπου 160-170 και μπορείς να πάρεις και τον i5-7400 με 200 ευρώ. Και οι τρεις σε υπερκαλύπτουν για αυτό το παιχνίδι.
Manjaro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ. ηθελα μια βοηθεια θελω να παρω ενα CPU για να παιζω μονο WoW τπτ αλλο δινω μεχρι 180-190 ευρω διοτι μαζευω για καρτα γραφικων.θα ηθελα intel γιατι μεχρι να παρω καρτα θα παιζω με τον CPU μονο. ευχαριστω πολυ. θέλεις να παίζεις wow και τίποτα άλλο; ή έστω τίποτα πιο απαιτητικό; (πχ το πολύ κάτι σαν το lol ή cs κτλ; ) Αν ναι τότε τα χρήματα που δίνεις ήδη φτάνουν για να πάρεις ότι χρειάζεσαι: http://www.skroutz.gr/s/10787786/Intel-Pentium-Dual-Core-G4560-Box.html http://www.skroutz.gr/s/11408752/Zotac-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-Low-Profile-ZT-P10510E-10L.html θα μπορείς να παίζεις ακόμη και GTA V fullHD highsettings @60 FPS με 210 ευρώ.. μπορείς να πάρεις μια RX 560 αν θες χαμηλότερη τιμή
ziaba Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ. ηθελα μια βοηθεια θελω να παρω ενα CPU για να παιζω μονο WoW τπτ αλλο δινω μεχρι 180-190 ευρω διοτι μαζευω για καρτα γραφικων.θα ηθελα intel γιατι μεχρι να παρω καρτα θα παιζω με τον CPU μονο. ευχαριστω πολυ. δεν μας είπες τ σημαντικότερο -> μητρική πως να σου προτείνουμε cpu?
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα ο 4600 αντί του 4560, θα παίζει με τα ενσωματωμένα, αλλά να μην καρκινιασει ο άνθρωπος. Έχει πολύ καλύτερη igpu.
Occulus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά λοιπόν τον Θελω μόνο για wow και μπορεί λίγο heroes of the storm τπτ άλλο μάλλον έκανα λάθος διατύπωση θέλω και mobo όπως είπε κάποιος φίλος απλά για CPU δεν μπορώ να δώσω πάνω από 180-190.προτεινεται και μια mobo (70-130 €) με τον CPU που λέτε ότι θα μου κάνει.και πάλι σας ευχαριστώ για gpu μαζεύω να πάρω μια gtx 1070.αλλα δεν είμαι σίγουρος αν χρειαζομαι τοσο δυνατή
Manjaro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά λοιπόν τον Θελω μόνο για wow και μπορεί λίγο heroes of the storm τπτ άλλο μάλλον έκανα λάθος διατύπωση θέλω και mobo όπως είπε κάποιος φίλος απλά για CPU δεν μπορώ να δώσω πάνω από 180-190.προτεινεται και μια mobo (70-130 €) με τον CPU που λέτε ότι θα μου κάνει.και πάλι σας ευχαριστώ για gpu μαζεύω να πάρω μια gtx 1070.αλλα δεν είμαι σίγουρος αν χρειαζομαι τοσο δυνατή σου έγραψα πιο πάνω η 1050 ti έχει και περισσεύει σε δύναμη για να παίζεις wow ultra settings μην σου πω και 4κ .... το wow δεν ειναι απαιτητικό παιχνίδι... επιπλέον δεν τα πάει και άσχημα στα βαριά παιχνίδια σε full HD ανάλυση... πάρε και μια mobo που θα σου προτείνουν τα παιδιά (θες και μνήμες να υποθέσω) και πάρε και τον 4620 που ανέφερε ο sheogorath αν θες εγώ πρότεινα πιο πάνω τον 4560 για να κρατήσω την τιμή πιο κοντά στα 190 ευρώ που είπες αλλά για να λες εσύ πως σκέφτεσαι να πάρεις GTX 1070 (400 ευρώ και βάλε μόνο για την κάρτα) μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα στο budget
Occulus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θέμα budget δεν υπάρχει αλλά δεν θέλω να χαλάσω πολλά τώρα λόγω προπαραγγελειας Xbox one X. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 3 i5 7400-i3 7100-i3 7350k.Για τον g4620 τον σκέφτομαι γιατί διάβασα κάπου ότι πνίγει η τις δυνατές κάρτες αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αν όχι σκέφτομαι και για αυτον.αλλα θα παιζω με τον cpu μέχρι τα Χριστούγεννα.μνημες έλεγα για τις Crucial Ballistix Sport XT 4GB DDR4-2400Mhz.δεν ξέρω βέβαια τι μητρική να πάρω .
Manjaro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ το πολύ το wow σε αποσυντόνισε Λοιπόν για να βάλουμε μια τάξη στις σκέψεις σου:Α) θα χρησιμοποιήσεις κομμάτια απο προηγούμενη σύνθεση (πχ κουτί, τροφοδοτικό, ram ,μητρική, οθόνη κτλ); Άν ναι τότε πες μας ποια θα είναι αυτά ένα ένα.Β) μετά πάμε σε αυτές τις ερωτήσεις: 1) Θέλεις το καλύτερο gaming PC για Χ αριθμό χρημάτων (όπου Χ θα βάλεις εσύ ένα νούμερο για το συνολικό ποσό που θες να διαθέσεις όχι ξεχωριστά για επιμέρους κομμάτια πχ 600 ευρώ όλα μέσα ή 1200 ευρώ όλα μέσα κτλ); 2) Θέλεις το καλύτερο gaming PC χωρίς χρηματικό όριο (σε λογικά πλαίσια) ; 3) Θέλεις ενα PC όσο το δυνατόν πιο φθηνό που να σου επιτρέψει να παίζεις wow ultra settings άνετα για τα επόμενα χρόνια; Γιατι κάθε ερώτηση απο τις 3 απο πάνω έχει διαφορετική απάντηση και όχι την ίδια.. Ας πούμε αν απαντήσεις θετικά στην τρίτη ερώτηση τότε και αν παρουσιάζει και αν δεν παρουσιάζει bottleneck ο G4620 σε μελλοντικές ή highend τωρινές κάρτες γραφικών εσένα δεν σε νοιάζει γιατι με αυτές που ήδη παίζει μια χαρά είσαι καλυμμένος να έχεις τέλειο framerate στο wow (και σε παιχνίδια όπως dota,cs,pro,hearthstone κτλ) με την 1050ti για παράδειγμα που σου πρότεινα και που δεν τρώει bottleneck απο τον g4620 θα παίζεις μια χαρά ακόμη και πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως farcry GTA V κτλ... Επίσης αν απαντήσεις θετικά στην τρίτη ερώτηση τότε δεν έχει νόημα να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα γιατι με ~200 ευρώ παίρνεις ΚΑΙ CPU ΚΑΙ GPU που να κάνουν με το παραπάνω αυτό που θες...
Occulus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρουν λοιπόν ξεκινάμε Κουτί έχω ένα aerocool strike X one PSU έχω ένα evga 600w Ram πήρα σήμερα crucial ballistix ddr4 2400 4gb στα 20€ απο ένα φίλο Μητρική έλεγα Asus Rog Strix B250G Gaming Οθόνη μια of 24 1080p Θέλω τώρα να χαλάσω μέχρι 280 μαζί με τα 20 τις ram για cpu-mobo. Θέλω μόνο και μόνο για wow τπτ άλλο άντε και καμία σειρά και δεν με νοιαζει το ultra ας είναι και medium high
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μη κανεις το λαθος και βαλεις καμια 1070 με 2πυρηνο. Θα χαραμιζεις τη καρτα.Εδω ο δικος μου κλοκαρισμενος και την αξιοποιω με το ζορι. Παρε μιε 1060/580 με το ζορι.Αν και για τη χρηση που λες και μια 570 μια χαρα θα σου ειναι.
Occulus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μη κανεις το λαθος και βαλεις καμια 1070 με 2πυρηνο. Θα χαραμιζεις τη καρτα.Εδω ο δικος μου κλοκαρισμενος και την αξιοποιω με το ζορι. Παρε μιε 1060/580 με το ζορι.Αν και για τη χρηση που λες και μια 570 μια χαρα θα σου ειναι. Λες για το wow να μου είναι άχρηστη σε εισαγωγικά παντα.αφου δεν κάνω κάτι άλλο?έτσι και αλλιώς μέχρι τα Χριστούγεννα θα παίζω μόνο με CPU
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Με βαση τα requirements,η 1070 θα πεταει χαρταετο και τσαμπα θα δωσεις τα 450Ε που κανει πλεον Ελλαδα. Δωστα καλυτερα σε ενα καλυτερο cpu η εναν ssd. Επισης οπωσδηποτε παρε αλλα 4 γιγα μνημη.Το λιγοτερο αλλα 4.Με 4 που εχεις τωρα δε πας πουθενα.
Occulus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Με βαση τα requirements,η 1070 θα πεταει χαρταετο και τσαμπα θα δωσεις τα 450Ε που κανει πλεον Ελλαδα.Δωστα καλυτερα σε ενα καλυτερο cpu η εναν ssd. Επισης οπωσδηποτε παρε αλλα 4 γιγα μνημη.Το λιγοτερο αλλα 4.Με 4 που εχεις τωρα δε πας πουθενα.[/quot e] Okνα πάρω αλλά 4 σαν και αυτή που έχω?επειδή την πήρα φτηνή το λέω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα