Shadows Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θελω να φτασω τον ι7 στα 4,3,το προβλημα ειναι οτι αν και ειναι σταθερος στα 4,15 χωρις ht με 1,37vcore,μουλαρωνει και δεν παει παραπανω,οσο και να ανεβασω το vcore,υποψιαζομαι οτι μπορει να κανω καποιο λαθος σε αλλα tweaks για αυτο παραθετω τις ρυθμισεις μπας και μπορει καποιος πιο εμπειρος να με βοηθησει. σημειωση,οτι θεωρητικα μπουταρει μεχρι τα 4,3 αλλα δεν ειναι καθολου stable και κρασαρει μετα απο κανα 10λεπτο. Οι ρυθμισεις μου στα 4,15 ειναι: aio overclock tuner manual cpu ratio setting auto bclk 198 cpu voltage 1,37 cpu pll 1.88 qpidram 132 ioh voltage auto ioh pcie auto ich voltage auto ich pcie auto dram bus voltage 1,64 ολες οι υπολειπες ρυθμισεις ειναι επισης στο auto και κλειστα ολα τα power saving. Τι settings να δοκιμασω για να εχω σταθερα 4,3-4,4 αν γινεται? Στα 4,3 μπουταρει οπως ειπα πριν με 1,39 vcore αλλα παντα κρασαρει αν τρεξω καποιο παιχνιδι ή benchmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικά θα τα κάνεις όλα από το bios. Αν βρω τις σημειώσεις μου για τον 920 θα σε στείλω πως είχα τον δικό μου. Αν θες να κρατήσεις κιαλλο το μηχάνημα δωστον και πάρε εναν x5670 αν στο επιτρέπει και η μητρική. Ποια έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω την p6t deluxe crossflash σε p6x58d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 το overclock σου έχει κάτσει πολύ καλά για c0, άν είσαι αέρα χωρίς καλή ψύκτρα οτιδήποτε ανω του 1,35 v είναι ρίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι και στα 1,34 αμα το ζορισω ανεβαζει αρκετα 80-90 αλλα επειδη δεν τρεχω κατι που να ζοριζει ολους τους πυρηνες εχω θερμοκρασιες μαξ 75. Το βασικοτερο μου θεμα ειναι οτι παιζω το h1z1 που εχει χαλια optimisation-δεν υποστηριζει ht και τρεχει σε max 3 thread,οποτε ακομα και τα 4.1 ειναι λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Το βασικοτερο μου θεμα ειναι οτι παιζω το h1z1 που εχει χαλια optimisation-δεν υποστηριζει ht και τρεχει σε max 3 thread,οποτε ακομα και τα 4.1 ειναι λιγα. μήπως το πρόβλημα είναι τα 8 γιγα μνήμη?, όπως και να χει εγώ θα επένδυα σε έναν xeon 5670 και επιπλέον μνήμη να εκμεταλευτώ το triple chanel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα