Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα στις :

F&U FL2D5502UH

55" LG 55UJ634V Smart LED Ultra HD

Samsung UE55MU6202KXXH 55" Curved 

Philips 55PUS6162 

Η F&U με εντυπωσίασε ευχάριστα, πίστευα θα ήταν χάλια.

Για την Philips τι να πω !! κρίμα το όνομα, έχει το πιο σκοτεινό panel απο όλες (την είδα στον Κωτσόβολο στην Συγγρού)

Νομίζω θα καταλήξω στην Samsung (το panel της είναι πιο φωτεινό απο της lg) να δούμε πως είναι και καμπυλωτές.

Τι λέτε ;;

Δημοσ.

Φιλε μου εγώ ήμουν κάτοχος της Philips για μια εβδομάδα. Σκοτεινό πανελ δεν πρόσεξα. Μήπως ήταν κακορυθμισμένη. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος και από την ποιότητά κατασκευής και από την ποιότητα απεικόνισης. Στο topic που έχω ανοίξει έχω και μερικές φώτο :

http://www.insomnia.gr/topic/651310-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84v-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B9-500-%E2%82%AC/page-2?do=findComment&comment=55930381

Ο λόγος που την άλλαξα ήταν ότι η απόσταση στο σαλόνι ήταν σχετικά μικρή με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια . (Πήρα 43άρα τελικά)

Τα μόνα αρνητικά ήταν το μαύρο στην αρχή, που έπαιξα με τις αντιθέσεις και ήρθε στα ίσα του και η υπερβολική γυαλάδα της την οποία την συνήθισα στο τέλος.

Και τα 600 Ευρώ είναι τιμάρα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...