Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Το πατρικό μου οίκημα είναι ένα διώροφο σπίτι 5 διαμερισμάτων. Ισόγειο 2 , πρώτος όροφος 2 και δεύτερος όροφος 1 διαμέρισμα. Όλα αυτά τα διαμερίσματα έχουν έναν κοινό φωταγωγό που έχουν πρόσβαση οι κουζίνες και τα μπάνια όλων των διαμερισμάτων. Προσπαθώ να διαμοιράσουν το ασύρματο προς τα κάτω διαμερίσματα αλλά ανεπιτυχώς. Μέχρι στιγμής έχω πάρει συσκευές που αναμεταδότες σήματος και τα έχω βάλει στα διαμερίσματα αλλά μετά από λίγο χάνεται το σήμα και δουλεύουν με επιτυχία 1/10.

Το μόντεμ βρίσκεται στο πάνω όροφο και σκέφτομαι  με ένα καλώδιο Ethernet να φέρω μια γραμμή στο φωταγωγό και να αφήσω ένα μόντεμ κάπου στο ύψος του 1ου ορόφου. Γίνεται να διαμοιραστεί ασύρματα έτσι; Χρειάζεται αγοράσω ειδικό εξοπλισμό ή παλιότερα ρουτερ του ΟΤΕ που μου περισσεύουν θα κάνουν δουλειά; 

Έχετε καμία συμβουλή ; υπολογίζω το καλώδιο να είναι 7 μέτρα. Το ενδεχόμενο να πήγαινα μια γραμμή σε ρουτερ στον πρώτο στο σημείο του φωταγωγού και μετά από εκεί στα 4 σπίτια είναι υπερβολή ;

Δημοσ.

Γινεται ο τροπος που θες να κανεις με τι καλωδιο, αρκει τα περισσια ρουτερ που εχεις να σε καλυπτουν στις προδιαγραφες του ασυρματου, να πιανεις σημα δλδ. Μετα πρεπει να βρεις και ενα τροπο να τα στεγανοποιησεις. Δοκιμασε πρωτα με το καλωδιο χυμα, να δεις αν καλυπτεσαι απο το σημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...