MetroThessalonikis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, ήθελα απλά να κάνω μια ερώτηση πριν κάνω την παραγγελία μου... θα πάρω ένα φτηνό κουτί και θέλω να βάλω μητρική που να υποστηρίζει 4 ram ώστε να μπορώ να το αναβαθμίσω στο μέλλον και βρήκα αυτή Site: εδώ και θα βάλω τον g4600... λογικά θα πρέπει να κάνω bios update αλλά γενικά ήθελα να ρωτήσω άμα είναι καλή η μητρική και για μετά όταν του βάλω gpu/καλύτερο cpu
Alexlooker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι φθηνη αρα μετρια, καλεσ μαρκεσ ειναι Asus-Gigabyte ποσο κοστιζουν οι καλεσ μητρικεσ δεν ξερω 70-100 euro;
benign Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θελεις οικονομικη μητρικη ,καλυτερα αγορασε μια Asrock ειναι πιο καλες απο τις αντιστοιχες φτηνες MSI.
leros2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, ήθελα απλά να κάνω μια ερώτηση πριν κάνω την παραγγελία μου... θα πάρω ένα φτηνό κουτί και θέλω να βάλω μητρική που να υποστηρίζει 4 ram ώστε να μπορώ να το αναβαθμίσω στο μέλλον και βρήκα αυτή Site: εδώ και θα βάλω τον g4600... λογικά θα πρέπει να κάνω bios update αλλά γενικά ήθελα να ρωτήσω άμα είναι καλή η μητρική και για μετά όταν του βάλω gpu/καλύτερο cpu Έχεις ήδη τον g4600 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα