Geork7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Από το μεσημέρι προσπαθώ να κάνω render ένα βίντεο σε από το .mov (που τραβάει η κάμερα) σε .mp4, κάτι το οποίο έκανα χωρίς θέμα μέχρι την τελευταία φορά που είχε χρειαστεί να το δοκιμάσω. Σήμερα, για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, κάθε φορά που κάνω render, είτε στο Vegas είτε στο Premier, η οθόνη μου λίγο πριν το τέλος σταματάει να παίρνει σήμα. Δεν μαυρίζει απλώς, δεν παίρνει καν σήμα από το PC. Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, μπαίνω με την απομακρυσμένη σύνδεση από το κινητό και βλέπω response (μαύρη εικόνα, τον κέρσορα να κινείται και ελάχιστο response, αλλά όπως και να χει response) όμως με τιποτα δεν μπορώ να επαναφέρω την εικόνα ούτε στην οθόνη (DP σύνδεση με DP->VGA adaptor) ούτε στην τηλεόραση (HDMI). Δοκίμασα να κάνω CPU only render, αλλά τα ίδια, όπως και με όταν χρησιμοποιώ τα CUDA.
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Πιθανότατα να κρασάρουν οι drivers της GPU. Αν όντως συμβαίνει αυτό, ίσως να έχει θέμα το τροφοδοτικό ή η κάρτα γραφικών. Δώσε και την σύνθεση του PC σου. Θα βοηθήσει περισσότερο...
Geork7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Πιθανότατα να κρασάρουν οι drivers της GPU. Αν όντως συμβαίνει αυτό, ίσως να έχει θέμα το τροφοδοτικό ή η κάρτα γραφικών. Δώσε και την σύνθεση του PC σου. Θα βοηθήσει περισσότερο... CPU: Pentium G4560 GPU: Gigabyte 1050ti RAM: 8GB PSU: Thermaltake tr2 rx 550w SSD: Goodram Iridium Pro 240 GB HDD: Seagate baracuda MOBO: Gigabyte b250m-ds3h
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration για να δουμε αν φταιει οντως η καρτα γραφικων
Geork7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Έκλεισα το hardware acceleration αλλά πάλι γινόταν, έβαλα affinity στα 2 threads του CPU και μου τελείωσε κανονικά το rendering, οπότε μήπως φταίει ο επεξεργαστής και δεν αντέχει; Αλλά αυτό δεν γινόταν πριν 1 μηνα ξέρω γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα