Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από +4,5 χρόνια με το Moto G 1st gen, ψάχνω για το επόμενο κινητό για τη σύζυγο.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: ας πούμε γύρω στα 200€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): σερφάρισμα, facebook, viber, κανένα απλό παιχνίδι
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: max 5" (αν παίζειαξιοπρεπές και πιο μικρό μας ενδιαφέρει, καθώς της αρέσουν η πιο μικρές συσκευές)
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αν υπάρχει πρόταση με ανθεκτική οθόνη ίσως προτιμηθεί, καθώς το gorila του Moto g ήταν αξιοπρεπέστατο χωρίς θήκες και προστασίες
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; μετά το moto g φαντάζομαι ότι όλες θα είναι καλύτερες. Σίγουρα όμως είναι από τα χαρακτηριστικά που μας ενδιαφέρουν
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ευπρόσδεκτο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι ή σκρουτζομάγαζο αξιόπιστο με 2 χρόνια. όχι κινεζομάγαζο πάντως
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Υπάρχει προτίμηση  σε xiaomi. (ικανοποιημένος κάτοχος red mi Note 2 από κίνα, οπότε και σε αυτό που θα προτείνετε θα με βοηθούσε μια σύγκριση μαζί του, πχ αν η κάμερα είναι εφάμιλλη ή αν είναι πιο γρήγορο πχ)

Ευχαριστώ  :-) 

Δημοσ.

από την άλλη το Χ4 (δεν ξέρω αν συγκριτικά είναι καλλίτερο) είναι 5mm μεγαλύτερο σε κάθε διάσταση

Δημοσ.

από την άλλη το Χ4 (δεν ξέρω αν συγκριτικά είναι καλλίτερο) είναι 5mm μεγαλύτερο σε κάθε διάσταση

Εννοείς το redmi 4X

Σε κάμερα και οθόνη(Gorilla Glass 4)το Samsung είναι καλύτερο .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καθώς δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά σκεφτόμαστε μήπως ξεπεράσουμε τις 5" όχι τόσο γιατί θέλουμε μεγάλη οθόνη, αλλά περισσότερο γιατί βλέπω ότι τα πιο μεγάλα κινητά έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά.

έχω δει τα Huawei P9 lite 2017 και τα MOTO G5 και θα ήθελα τις απόψεις σας.

η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί με τις εκδώσεις του Moto g5 που παίζουν. 

μάλλον κάτω από τα 200€ κοιτάζω μόνο το g5s dual (αν μου ξεφεύγει κάτι πείτε μου)

με κερδίζει το G5s κυρίως για το καθαρό android, το gorilla glass 3 και τη μεταλλική κατασκευή.

περιμένω όμως και τις απόψεις σας ή άλλες προτάσεις.

(αν παίξει κάποια καλή προσφορά λόγο εκπτώσεων το Γενάρη εννοείτε πως γλυκοκοιτάζω και το G5s plus, το οποίο ξεφεύγει οικονομικά, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα ή και το xiaomi Mi A1)

Δημοσ.

ενδιαφέρον και αυτό αν και παλιά συσκευή και δεν ξέρουμε τι αναβαθμίσεις θα πάρει. το βρήκα στο πλαίσιο στα 180€, οπότε θα ψάξω να το δω και από κοντά.

Σχετικά με το G5s έχετε να μου πείτε κάποιο μείον; γιατί να μην το προτιμήσω σε σχέση με τα υπόλοιπα;

Δημοσ.

οτι ειπε ο saruman123 εμενα για πρωτο.

το Α3.

εχει η γυναικα μου του 15.ΑΨΟΓΟ σε ολα για τα χρηματα του.προσεγμενη σειρα η Α της sammy.

βαζεις και μια sdcard να πηγαινουν εκει τα multimedia, 

σε μια θηκούλα πορτοφολι (γυναικα δεν ειπαμε;) και τελειωσες. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, archimidis είπε

ενδιαφέρον και αυτό αν και παλιά συσκευή και δεν ξέρουμε τι αναβαθμίσεις θα πάρει. το βρήκα στο πλαίσιο στα 180€, οπότε θα ψάξω να το δω και από κοντά.

Σχετικά με το G5s έχετε να μου πείτε κάποιο μείον; γιατί να μην το προτιμήσω σε σχέση με τα υπόλοιπα;

Μη σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ που είναι περσινή συσκευή γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι από άποψη αναβαθμίσεων θα τα πάει καλύτερα από τις mid-low συσκευές που κοιτάς τώρα. Επίσης το Nova ξεκίνησε ως συσκευή των 400 ευρώ και συνεπώς έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά (απτά και μη) συσκευής αυτής της κατηγορίας τιμής. Στα 220-230 που κοστίζει τώρα για το μέγεθος του είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις χωρίς να υπάρχει και η παραμικρή έλλειψη σε σημαντικά πράγματα και αισθητήρες. 

Πραγματικά συσκευάρα με τα όλα της. Επιδόσεις βούτυρο, μπαταρία που κρατάει και κρατάει και σε χρήση και σε αναμονή και φυσικά οι φωτογραφίες του που είναι σε άλλη κατηγορία σε σχέση με τα υπόλοιπα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Δεν θα απογοητευτείς σίγουρα και ειδκά αν το είδες στο πλαίσιο στα 180 τότε σίγουρα δεν υπάρχει καν καμιά αντιπρόταση εναντίον του για κανένα λόγο. Πρόσεχε μόνο να είναι το Nova και όχι το Nova lite ή κάτι άλλο. Το Nova είναι Nova σκέτο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/2/2018 στις 2:52 ΜΜ, archimidis είπε

Καθώς δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε αγορά σκεφτόμαστε μήπως ξεπεράσουμε τις 5" όχι τόσο γιατί θέλουμε μεγάλη οθόνη, αλλά περισσότερο γιατί βλέπω ότι τα πιο μεγάλα κινητά έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά.

έχω δει τα Huawei P9 lite 2017 και τα MOTO G5 και θα ήθελα τις απόψεις σας.

η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί με τις εκδώσεις του Moto g5 που παίζουν. 

μάλλον κάτω από τα 200€ κοιτάζω μόνο το g5s dual (αν μου ξεφεύγει κάτι πείτε μου)

με κερδίζει το G5s κυρίως για το καθαρό android, το gorilla glass 3 και τη μεταλλική κατασκευή.

περιμένω όμως και τις απόψεις σας ή άλλες προτάσεις.

(αν παίξει κάποια καλή προσφορά λόγο εκπτώσεων το Γενάρη εννοείτε πως γλυκοκοιτάζω και το G5s plus, το οποίο ξεφεύγει οικονομικά, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα ή και το xiaomi Mi A1)

g5s dual .Το εχει φιλος .Εχει αισθητηρα του σαμσουνκ s6 .Πολυ καλες φωτο .Εχει και ραδιο που παιζει χωρις ακουστικα .

Ταχυτατο gps.Μειονεκτημα επιλεκτικο σε καρτες μνημες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...