Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι σε αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου (μικρού) το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι τα 12,000. επειδή είμαι ψιλοάσχετος απο αμάξια, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια μοντέλα ή προς τα που να κινηθώ, κάθε γνώμη συμβουλή και εμπειρία καλοδεχούμενη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

από hyundai το i20 δε νομίζω να το φτάνεις όπως επίσης και το fiesta. για τι το θες το αυτοκίνητο; μετακινήσεις; το θες για πόλη; δες το micra, το rio και το clio. υπάρχουν πολλά σε αυτήν την κατηγορία αλλά πάνω από όλα τι το θες

Δημοσ.

Δες και το καινουριο swift ισως το οποιο ειναι στα χρηματα που θες οπως και το hyundai i20 και η skoda fabia.Αν θες πιο μικρη κατηγορια υπαρχουν και αλλες επιλογες.

Δημοσ.

hyundai i10 την full εκδοση 1000cc. 

Απτην αλλη ομως η τιμη δεν ειναι και τοσο μεγαλη απτο i20 στην μεσαια εκδοση που εχει λιγοτερο εξοπλισμο μεν,αλλα ειναι πιο δυνατο με 84 ιππους και πιο μεγαλο.

Δημοσ.

Άν έχεις το χρονικό περιθώριο να καθυστερήσεις λίγο την αγορά, ώστε να φτάσεις τα 15.000 που πιστεύω πως ειναι το όριο για να πάρεις ένα αμάξι που δε θα σέρνεται και θα είναι ασφαλές με βάσει τις επιδόσεις του.

Δημοσ.

Η διαδικασια επιλογης αυτοκινητου ειναι πιο πολυπλοκη δεν ειναι μονο το οικονομικο. Η επιλογη ειναι αναλογη και των αναγκων που θες να καλυψεις. Αν παρεις σουπερ μινι και εχεις οικογενεια ειναι πατελως αχρηστο για οικογενειακο αυτοκινητο. Επισης θα κανεις πολλα χλμ ή το θες μονο για βολτες κοντινες, εχεις οικογενεια ή προκειται να κανεις συντομα ωστε να πας σε πιο μεγαλο σκαφος? Οι διαδρομες θα ειναι εντος πολεως ή λογω δουλειας θα κανεις πολλα χλμ και θα βγαινεις και σε ανοικτους δρομους.

Πρωτα συγκεντρωνεις και αξιολογεις τις τρεχουσες και τις πιθανες μεσοπροθεσμες αναγκες μετα βλεπεις τι χρηματα μπορεις να διαθεσεις και αναλογως κανεις την τελικη επιλογη, αλλιως θα ειναι μια αποτυχημενη αγορα επιλογη και συντομα θα σου καταστει μη βολικο. Το αυτοκινητο ειναι ενα εργαλειο. Τι να το κανω πχ αμα εχω 100 κατσαβιδια αλλα εγω χρειαζονται μια πενσα και τα δυο εργαλεια τα βρισκεις να τα πουλανε απο 1€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...