Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα r7 1700 με μία msi gaming plus χ370 καί τα έστησα πρόχειρα στο χαρτόκουτο της μητρικής με μνήμη 2χ4 corsair lpx 3200 που είχα απο άλλο project, το πρόβλημα είναι πώς εκτός απο μία r9 380 που δέν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή δέν έχω συμβατή κάρτα και οι φίλοι μου έχουν παλιά pc και δέν μπορούν να βοηθήσουν, το chip αυτό δέν έχει igpu, μπορεί να ποστάρει χωρίς gpu?

Δημοσ.

δεν μπορει να ποσταρι χωρις gpu απλα και ομορφα.θες καρτα γραφικων.παρε μια μτχ απο εδω αν βιαζεσαι  φτεινει και κανε την δουλεια σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω κάρτα απλά αυτός που την δάνεισα όσο ήμουν διακοπές είναι εκτός και θα γυρίσει σε μερικές μέρες.

Δημοσ.

Συγνωμη φιλε μου ,αλλα το θεμα που εβαλες ειναι παραπλανητικο. Δεν εχει θεμα ο r7 1700 αλλα εσυ που δεν εχεις καρτα γραφικων. Και με αυτα που εγραψες ηδη δεν επρεπε καν εχεις θεσει θεμα γιατι δεν υπαρχει λογος.

• Like 5
Δημοσ.

Συγνωμη φιλε μου ,αλλα το θεμα που εβαλες ειναι παραπλανητικο. Δεν εχει θεμα ο r7 1700 αλλα εσυ που δεν εχεις καρτα γραφικων. Και με αυτα που εγραψες ηδη δεν επρεπε καν εχεις θεσει θεμα γιατι δεν υπαρχει λογος.

Δηλαδή πρέπει να λυπάμαι που δέν έχω ξαναστήσει ryzen?,που να ξέρω ότι για να ποστάρει πρέπει να έχεις κάρτα απο 290 (amd)και πάνω η σειρά 900(nvidia) και πάνω, με τα refurbished  στη δουλειά δέν έχω τέτοια θέματα. Και ναί ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός γιατί έγραφα αγχωμένος.

Δημοσ.

ποιος σου ειπε οτι θελει συγκερκιμενη καρτα για να δουλεψει;;;;

Γιατί με τις παλιότερες gpu βγάζει κωδικό μη αναγνωρίσιμης gpu ενώ όταν την βγάζεις τελείως ανάβει το λαμπάκι ένδειξη bad or no gpu (λογικό), πάντως και στις 2 περιπτώσεις κωδικό λάθους απο το ηχείο δέν ακούω, επίσης στην σελίδα της msi έχει συγκεκριμένες κάρτες.https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PLUS.html#support-vga

Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το ζήτημα, ήταν ασύμβατες όλες οι gpu που δοκίμαζα, ήρθε στις 12 ο φίλος με την κάρτα μου και όλα κομπλέ,τουλάχιστον μάθαμε και κάτι,σε σύστημα χωρίς igpu μόνο κάρτα που προτείνει ο κατασκευαστής της μητρικής.

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να λυπάμαι που δέν έχω ξαναστήσει ryzen?,που να ξέρω ότι για να ποστάρει πρέπει να έχεις κάρτα απο 290 (amd)και πάνω η σειρά 900(nvidia) και πάνω, με τα refurbished  στη δουλειά δέν έχω τέτοια θέματα. Και ναί ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός γιατί έγραφα αγχωμένος.

ενω εχεις στησει υπολογιστη που κανει boot χωρις gou η igpu

και στη δουλεια εισαστε χωρις τπτ απο καρτα γραφικων!!!

Τελικά λύθηκε το ζήτημα, ήταν ασύμβατες όλες οι gpu που δοκίμαζα, ήρθε στις 12 ο φίλος με την κάρτα μου και όλα κομπλέ,τουλάχιστον μάθαμε και κάτι,σε σύστημα χωρίς igpu μόνο κάρτα που προτείνει ο κατασκευαστής της μητρικής.

εσυ τιποτα δεν εμαθες, agp κάρτες δοκιμασατε η μηπως απλες pci χωρις το expess;

Δημοσ.

ενω εχεις στησει υπολογιστη που κανει boot χωρις gou η igpu

και στη δουλεια εισαστε χωρις τπτ απο καρτα γραφικων!!!

εσυ τιποτα δεν εμαθες, agp κάρτες δοκιμασατε η μηπως απλες pci χωρις το expess;

Ναι γιατί στην δουλειά είναι τόσο αρχαία (pentium d630) που έχουν onboard η (ελάχιστα) i3 που έχουν igpu.

Ποιές καρτες γραφικών δοκίμασες και δεν είναι συμβατες με την συγκεκριμένη mobo ?

nvidia 550 , 650 Ati 5870, 6570 και ναί το ξέρω οτι είναι παλιές αλλα αυτές είχα προχειρες.

Δημοσ.

Ναι γιατί στην δουλειά είναι τόσο αρχαία (pentium d630) που έχουν onboard η (ελάχιστα) i3 που έχουν igpu.

nvidia 550 , 650 Ati 5870, 6570 και ναί το ξέρω οτι είναι παλιές αλλα αυτές είχα προχειρες.

Σε αυτό υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός οτι η μητρική(και οι νεότερες)έχουν uefi boot (για την GPU Οχι για το BOOT)οπότε αν η κάρτα δεν ειναι συμβατή δεν δείχνει.

Πιθανότατα στο bios υπάρχει τέτοια επιλογή να το γυρίσεις σε legacy η auto οπότε και να λειτουργουν οι παλαιότερες κάρτες.

Προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο απο μέρους της AMD να έχει βάλει τέτοιο περιορισμό στις κάρτες γραφικών.

• Like 3
Δημοσ.

Και παλι το θεμα ειναι παραπλανητικο... ακομα δεν καταλαβα...., τι σχεση εχει ο R7 1700, με το τι δεχεται η μητρικη?  

η MSI δεν ειναι υπευθυνη για την μητρικη?  αυτη ειναι υπευθυνη για ο,τιδηποτε λαλακια εχει κανει..!! 

παρα πολυ μεγαλη πιθανοτητα ειναι και αυτο που αναφερει ο Xristaras12..!  αν γυρισεις το BIOS σε Legacy MODE, μπορει να μπουταρει κανονικα...!!

αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα πριν μερικες εβδομαδες με ενα νεο λαπτοπ, χωρις λειτουργικο, που δεν εβλεπε το δισκακι των WIN 10...!!!   σε UEFI δεν εβλεπε, με το που το γυρισα σε Legacy, το πηρε αμασητο...!!!!!  

• Like 2
Δημοσ.

Και παλι το θεμα ειναι παραπλανητικο... ακομα δεν καταλαβα...., τι σχεση εχει ο R7 1700, με το τι δεχεται η μητρικη?  

η MSI δεν ειναι υπευθυνη για την μητρικη?  αυτη ειναι υπευθυνη για ο,τιδηποτε λαλακια εχει κανει..!! 

παρα πολυ μεγαλη πιθανοτητα ειναι και αυτο που αναφερει ο Xristaras12..!  αν γυρισεις το BIOS σε Legacy MODE, μπορει να μπουταρει κανονικα...!!

αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα πριν μερικες εβδομαδες με ενα νεο λαπτοπ, χωρις λειτουργικο, που δεν εβλεπε το δισκακι των WIN 10...!!!   σε UEFI δεν εβλεπε, με το που το γυρισα σε Legacy, το πηρε αμασητο...!!!!!  

αν δεις στην μητρική μας(του desktop)εχει και επιλογη για pci-e(αν θες να ειναι Uefi H legacy)και πιθανολογώ έχει να κάνει με το αν η κάρτα γραφικών υποστηρίζει uefi boot η όχι

πέρα απο το κλασσικό uefi η legacy boot (για ΜΒR H GPT δίσκο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...