Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου προτείνετε ηχεία μέχρι 100-130 ευρώ κυρίως για ταινίες και παιχνίδια. Η τηλεόραση μου είναι Samsung 42 F5000. Στην αρχή κοιτούσα για 5.1 αλλά αν κατάλαβα καλά δε γίνεται γιατί δεν έχω Home Cinema. Υπάρχει περίπτωση με κάποιον converter η κάτι τέτοιο να έχω 6 κάναλο ήχο μέσω ps4 χωρίς home cinema? ή έστω μόνο στη Tv μέσω της κάρτας ήχου του pc? To θέμα είναι ότι στο PC που μπορώ να βάλω 5.1 δεν έχω Blu Ray player για ταινίες κάτι που έχει το PS4 αλλά δε μπορώ να βγάλω 6 κάναλο ήχο εκεί. Αν δε γίνεται τίποτα από τα παραπάνω έχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό Home Cinema ή έστω ένα καλό ζευγάρι στερεοφωνικά ηχεία για απευθείας σύνδεση με τη tv?    

Δημοσ.

5,1 ηχεία είναι το "home cinema" που λες απο μόνα τους (εφόσον έχουν ενισχυτή στο woofer και δεν είναι όλα παθητικά.) το θέμα είναι ότι με 100 ευρώ budget καλύτερα να μην πάρεις 5.1 γιατι θα είναι μάπα...

εγώ σου προτείνω αυτά που είναι αρκετά δυνατά. http://www.skroutz.gr/s/4845856/Edifier-R1800T-III.html

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν τα είχα στο χαρτί πάντως φαίνονται συμπαθητικά (αυτά να ξέρεις ειναι ολοκληρωμένο homecinema όχι μόνο ηχεία δηλαδή αλλά και συσκευή blueray ) εγώ θα τα έπαιρνα απο εδώ πάντως http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html

edit Βασικά δεν είναι surround και δεν υποστηρίζουν άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά αλλά απο την άλλη ειναι αρκετά φθηνό σετάκι λαμβανομένου υπόψιν ότι έχεις και BR player/recorder

Δημοσ.

Άποψή μου να μαζέψεις άλλα 50 ευρώ και να πάρεις αυτό που είναι 5.1 και έχει και bluray player.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-sc-btt405-1149787.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Είναι κρίμα να μείνεις σε στέρεο ηχεία ή και 2.1 ακόμα, όταν με 50 ευρώ παραπάνω αγοράζεις 5.1. Πίστεψέ με, στέρεο/2.1 και 5.1 τα χωρίζει ΧΑΟΣ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν τα είχα στο χαρτί πάντως φαίνονται συμπαθητικά (αυτά να ξέρεις ειναι ολοκληρωμένο homecinema όχι μόνο ηχεία δηλαδή αλλά και συσκευή blueray ) εγώ θα τα έπαιρνα απο εδώ πάντως http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html

edit Βασικά δεν είναι surround και δεν υποστηρίζουν άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά αλλά απο την άλλη ειναι αρκετά φθηνό σετάκι λαμβανομένου υπόψιν ότι έχεις και BR player/recorder

Όταν λες δεν είναι surround τι εννοείς. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά νομίζω πως είναι! Τι τους λείπουν? Αξίζουν αυτά πιστεύετε ή αυτά με τα 150 που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω! Sorry αν σας ζαλίζω αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα από ήχο!!

Δημοσ.

Το Samsung είναι λίγο καλύτερο απο τις κριτικές που είδα στο ίντερνετ (περισσότεροι ευχαριστημένοι αγοραστές) αλλά το ένα σετ κάνει 150 και το άλλο 230, το ένα έχει 600watt ισχύ το άλλο 1000. Οπότε είναι δική σου η επιλογή. :-)

YG. Στις συγκρίσεις ηχείων συνήθως κοιτάς watt και το format του ήχου που υποστηρίζουν αλλά η μοναδική, αλάνθαστη σύγκριση γίνεται όταν τα ακούσεις. ;-)

YΓ2. Κανονικά surround είναι τα Samsung, από τη στιγμή που αποτελούν σύστημα με πολλά ηχεία που τα στήνεις γύρω σου.

Δημοσ.

Το Samsung είναι λίγο καλύτερο απο τις κριτικές που είδα στο ίντερνετ (περισσότεροι ευχαριστημένοι αγοραστές) αλλά το ένα σετ κάνει 150 και το άλλο 230, το ένα έχει 600watt ισχύ το άλλο 1000. Οπότε είναι δική σου η επιλογή. :-)

YG. Στις συγκρίσεις ηχείων συνήθως κοιτάς watt και το format του ήχου που υποστηρίζουν αλλά η μοναδική, αλάνθαστη σύγκριση γίνεται όταν τα ακούσεις. ;-)

YΓ2. Κανονικά surround είναι τα Samsung, από τη στιγμή που αποτελούν σύστημα με πολλά ηχεία που τα στήνεις γύρω σου.

Τα format ήχου που υποστηρίζουν και τα δύο συστήματα είναι ικανοποιητικά? Τα DTS κτλ που βλέπω ως επιλογές στις ταινίες είναι μέσα οπότε φαντάζομαι θα είναι οκ όποιο και να επιλέξω! 

Δημοσ.

Ναι, νομίζω και τα δυο υποστηρίζουν τα ίδια φορμάτ απ' ότι είδα. Aπλώς αυτό που σου πρότεινα εγώ υποστηρίζει αναπαραγωγή 3D Bluray ενώ το Samsung μόνο απλό bluray.

Δημοσ.

Ναι, νομίζω και τα δυο υποστηρίζουν τα ίδια φορμάτ απ' ότι είδα. Aπλώς αυτό που σου πρότεινα εγώ υποστηρίζει αναπαραγωγή 3D Bluray ενώ το Samsung μόνο απλό bluray.

Κάτι τελευταίο παιδιά, παίζει ρόλο που η TV μου είναι samsung? Κάτι διάβασα για συγχρονισμούς κτλ, αν επιλέξω το lg θα έχω θέματα? Γίνεται και στα δύο παραπάνω συστήματα να έχω συνδεδεμένα ταυτόχρονα pc, ps4 και tv? Αργότερα ίσως πάρω το xbox one x που έχει πάνω 4κ player θα μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το home cinema με ένα optical καλώδιο?

Δημοσ.

ναι το θέμα είναι όμως είναι ότι έχεις PS4 το όποιο παίζει και 3d bluray surround 3dts υποστηρίζει wifi/LAN κτλ  οπότε δεν βλέπω τον λόγο να πας σε home theater με BR player τζάμπα λεφτά...

καλύτερα να ψάξεις για 5.1 ηχεία.

Για οικονομική λύση καλά είναι αυτά http://www.skroutz.gr/s/328224/Logitech-Speaker-System-Z906.html

Δημοσ.

Καλό είναι να μην επιβαρύνει την κεφαλή της κονσόλας για ταινίες...

πέρα ότι μπορεί να τις παίζει απο εξωτερικό σκληρό δίσκω η να της streamάρει μέσω wifi  απο κάποιο media server ή κατευθείαν απο το internet (πχ netflix)  δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "επιβαρύνει" για αυτή την δουλειά φτιάχτηκε το drive

εκτός αν εννοείς ότι είναι κακής ποιότητας το drive του PS4 και με την χρήση χαλάει πιο γρήγορα αλλά και πάλι αν είναι έτσι πουν δεν νομίζω δεν έχει σημασία αν παίζει ταινίες ή παιχνίδια γιατι το ίδιο γρήγορα θα φθαρεί και με τα δύο εφόσον ειναι κακής ποιότητας τα υλικά που το αποτελούν πχ ο ιμάντας που γυρνάει τα δισκάκια κτλ.

Δημοσ.

Αν παίζεις 100 ώρες το μήνα video games και βλέπεις αλλες 80 ώρες ταινίες από φυσικά αντίτυπα, προφανώς η κεφαλή θα ταλαιπωρηθεί στο διπλάσιο, που σημαίνει ότι θα μειωθεί στο διπλάσιο ο χρόνος ζωής της. Είναι κάτι που συνέβαινε και στο PS2 και στο PS3.

Επίσης, ένα καθεαυτό 3d bluray player είναι απείρως ανώτερο από το 3d bluray player οποιασδήποτε κονσόλας. Οι κονσόλες δεν είναι συσκευές home cinema, άσχετα αν υποστηρίζουν κάποια format.

Δημοσ.

Αν παίζεις 100 ώρες το μήνα video games και βλέπεις αλλες 80 ώρες ταινίες από φυσικά αντίτυπα, προφανώς η κεφαλή θα ταλαιπωρηθεί στο διπλάσιο, που σημαίνει ότι θα μειωθεί στο διπλάσιο ο χρόνος ζωής της. Είναι κάτι που συνέβαινε και στο PS2 και στο PS3.

Επίσης, ένα καθεαυτό 3d bluray player είναι απείρως ανώτερο από το 3d bluray player οποιασδήποτε κονσόλας. Οι κονσόλες δεν είναι συσκευές home cinema, άσχετα αν υποστηρίζουν κάποια format.

Οι κονσόλες έχουν πολύ καλύτερο hardware απο οποιοδήποτε bluray player στα λεφτά τους (AMD 8 core APU με 4 graphics cores, 8GB GDDR5 ram, 1tb σκληρό +wifi lan κτλ) επίσης καλύτερο software μιας και το firmware ενημερώνεται τακτικά και το appstore εμπλουτίζεται.. 

Οι κονσόλες ειδικά αυτής της γενειάς κατασκευάστηκαν σαν homecinema hybrids ειδικά η MS παραλίγο να χάσει την μπάλα κάνοντας το πρώτο xboxone περισσότερο homecinema παρά παιχνιδοκονσόλα γιαυτό και ήταν πιο αδύναμο απο το PS4 στα γραφικά.

Και ειδικά για κάποιον που σκέφτεται να δώσει μόνο 200 ευρώ για ηχεία ειναι εντελώς λάθος κίνηση να ξοδευτεί για έξτρα εξοπλισμό.. αν είχε 3000 ευρώ budget ναι να σκεφτεί το homecinema receiver/palyer αλλά με 200 το PS4 + 5.1 ηχεία σαν της logitech που πρότεινα είναι σαφώς ανώτερη λύση απο οποιοδήποτε homecinema kit 5.1 στα ίδια λεφτά. 

Τέλος η κεφαλή δεν παθαίνει τίποτα κάποια PS2 phat είχαν αυτό το θέμα αλλά απο εκει και πέρα και να χαλάσει θα χαλάσει αφού ήδη παλιώσει η κονσόλα και το κόστος αλλαγής θα είναι αρκετά μικρότερο απο ένα bluray.

Επίσης το μόνο πράμα που μπορεί να χαλάσει λόγω παλαιότητας/χρήσης είναι ο ιμάντας που γυρνάει το δισκάκι και αυτόν σίγουρα μπορείς να τον αλλάξεις όταν συμβεί αυτό αν και εξίσου φθηνή λύση και πιο ξεκούραστη είναι απλά να αλλάξεις ολόκληρο το drive

http://www.ebay.co.uk/itm/PS4-PLAYSTATION-4-KES-490a-KEM-490A-BLU-RAY-DRIVE-DRIVE-BDP-020-BDP-025-/112230854297?hash=item1a217aee99:g:KPUAAOSw-0xYSdfT

EDIT απο τις φωτογραφίες του πάνω link είδα πως δεν έχει ιμάντα αλλά γυρνάει μαγνητικά οπότε ούτε αυτό δεν θα χαλάσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...