dimitrismitsos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα blog σε wordpress και θέλω να τοποθετήσω ένα video μιας διαφημίσεις τέρμα κάτω στην σελίδα μου το οποίο να παραμένει κάτω ακόμα και αν αλλάζω σελίδες. έχουμε τον τρόπο?
CyberCr33p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 O μόνος τρόπος είναι να το κάνεις με iframe.
dimitrismitsos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 O μόνος τρόπος είναι να το κάνεις με iframe. Το κάνω και έτσι αλλά κάθε φορά που αλλάζω κατηγορία από το μενού κάνει refresh και το iframe και ξανά φορτώνει από την αρχή. ξέρεις πως θα κάνω το iframe να μένει απείραχτο όση ώρα κάνει περιήγηση ο επισκέπτης?
exarhis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Από όσα ξέρω αυτό που ζητάς δεν γίνετε. Αν θέλεις να το κάνεις με iframe πρέπει να βάλεις σε iframe και τη σελίδα κάτι πολύ άσχημο.
egoeimai1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μετατροπή όλου του site σε Single Page Application και ajax requests.
hdonoblepsias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 θα με ενδιεφερε και εμενα κατι τετοιο. Αν καταλαβα καλα, μιλαμε για τεχνολογια που εχουν μερικα site με player που οσο και να περιηγιυμαστε μεσα στην σελιδα, το playerδεν σταματαει. πχ. beatport.com, mixcloud.com κλπ
Predatorkill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικα οταν μπαινω σε site που παιζει ηχο ή βιντεο στον αυτοματο τρωει Χ η καρτελα με τη μια. Συνηθως αυτα τα site δεν σου παρεχουν κατι που δεν μπορεις να το βρεις και καπου αλλου. https://wistia.com/blog/against-autoplaying-homepage-videos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα