Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω 2 pc ένα με την Gigabyte p55a-ud4 (κυρίως σύστημα) & ένα με την gigabyte z68a-d3h-b3

έχω τις παρακάτω μνήμες

4 ίδιες hyper X ddr3 2GB (KHX1333C7DK2)

και 2 Hyper X ddr3 1600 4GB (KHX16C9T3K2)

έχω βάλει τις 2Χ4 στο κυρίως μηχάνημα

και τις 2Χ2 στο 2ο. αν βάλω σε αυτό τις άλλες 2 αξίζει ή όχι; Υπάρχει άλλος τρόπος για αξιοποίηση τους;

και τα 2 συστήματα υποστηρίζουν dual chanel memory

Δημοσ.

Δεν μας λες επεξεργαστη δεν μας λες χρηση.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η λογικη λεει οτι το βασικο συστημα θα πρεπε να ναι το 1155.Καπου εχεις μπερδευτει με τα dimms και τις χωρητικοτητες.

Δημοσ.

ο Gigabyte p55a-ud4 είναι πιο παλιός αλλά το κύριο pc μου. Κυρίως για 3D max, photoshop illustrator, ταινίες, σπάνια κάποιο παιχνίδι 

με quadro FX 580

2 X 4gb ram

i5 760

& intel ssd 80gb

ο άλλος χωρίς κάρτα γραφικών με:

i52500k

έναν ssd 60gb

και 2 Χ 2rb ram

Χρήση κυρίως office, μουσική, illustrator, Σερφάρισμα

η ερώτηση είναι καθώς έχω άλλες 2 μνήμες στα 2gb ακριβώς ίδιες να τις βάλω στα 2 κενά Slots (στο δεύτερο pc) ή θα χάσω το dual chanel ?

Δημοσ.

Βάλτες κανονικα δεν θα χάσεις το dual channel,αλλά και να το έχανες που λέει ο λόγος πάλι το όφελος από τα +4gb δεν συγκρινεται.

Όπως και αν έχει βέβαια το βασικό σύστημα πρέπει να είναι το 1155.Είναι καλύτερος ο 2500k και έχει πολλά(και νομίζω περισσότερα απο τον 760) περιθώρια για oc το οποίο θα σε παρότρυνα να κάνεις αν δεν έχεις κάνει ήδη.Έχεις και καλές μητρικές,τζάμπα θα πάνε.

Αν έχεις και κάποια χρήματα διαθέσιμα και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αγγελίες να δώσεις κάποια από τα πράγματα σου έλα και στις αναβαθμίσεις με νέο θέμα.Μπορείς να βελτιωθείς σημαντικά με λίγα θεωρώ χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτες κανονικα δεν θα χάσεις το dual channel,αλλά και να το έχανες που λέει ο λόγος πάλι το όφελος από τα +4gb δεν συγκρινεται.

Όπως και αν έχει βέβαια το βασικό σύστημα πρέπει να είναι το 1155.Είναι καλύτερος ο 2500k και έχει πολλά(και νομίζω περισσότερα απο τον 760) περιθώρια για oc το οποίο θα σε παρότρυνα να κάνεις αν δεν έχεις κάνει ήδη.Έχεις και καλές μητρικές,τζάμπα θα πάνε.

Αν έχεις και κάποια χρήματα διαθέσιμα και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αγγελίες να δώσεις κάποια από τα πράγματα σου έλα και στις αναβαθμίσεις με νέο θέμα.Μπορείς να βελτιωθείς σημαντικά με λίγα θεωρώ χρήματα.

σε ευχαριστώ.

μάλλον θα σας έρθω και από εκεί μια βόλτα καθώς θα πρέπει να γίνει άμεσα format και στα 2 καθώς και να αγοραστεί ένας μεγαλύτερος ssd για το 1 μηχάνημα

για oc δεν πολυψήνομαι μιας και δεν έχω τις γνώσεις. αλλά έχω μπει στο τριπάκι και βλέπω αγγελίες για κανένα καλύτερο επεξεργαστή.

ευχαριστώ,

Δημοσ.

1)ένας μεγαλύτερος ssd για το 1 μηχάνημα

2)για oc δεν πολυψήνομαι μιας και δεν έχω τις γνώσεις. αλλά έχω μπει στο τριπάκι και βλέπω αγγελίες για κανένα καλύτερο επεξεργαστή.

ευχαριστώ,

1)Απο εκεί θα ξεκινούσα και γω http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

2)Κακώς ειδικά αν έχεις aftermarket ψύκτρα.Όλοι από κάπου ξεκινάνε.Υπάρχει πολύ διαθέσιμο υλικό(και γενικά αλλά και ειδικότερα για 2500k),και αρκετοί εδώ μέσα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.Δεν χρειάζεται να φτάσεις στα όρια.

Δημοσ.

1)Απο εκεί θα ξεκινούσα και γω http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

2)Κακώς ειδικά αν έχεις aftermarket ψύκτρα.Όλοι από κάπου ξεκινάνε.Υπάρχει πολύ διαθέσιμο υλικό(και γενικά αλλά και ειδικότερα για 2500k),και αρκετοί εδώ μέσα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.Δεν χρειάζεται να φτάσεις στα όρια.

και εγώ για αυτόν σκέφτομαι. Μιας και τα 250gb με καλύπτουν απόλυτα, θα μπουν στο άλλο pc.

Και στο άλλο να μπουν αυτοί που ήδη υπάρχουν 80 & 60gb. Ο ένας για το λειτουργικό και ο άλλος για προγράμματα. Ώστε να μην παραγεμίζουν. Είναι σωστή η σκέψη μου ή όχι ?

Δημοσ.

Ναι βολευει μια χαρα αφου θα κανεις και φορματ να αλλαξεις βασικο συστημα.Μαλλον πρεπει να παρεις και την καρτα μαζι.

Η μπορεις να βαλεις αγγελια τους δισκους 30 και 35(αναλογα και ποιοι ειναι-χονδρικα τα κοστολογησα)να βαλεις και κατι ακομα και να παρεις ενα νεο 250.

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω 2 pc ένα με την Gigabyte p55a-ud4 (κυρίως σύστημα) & ένα με την gigabyte z68a-d3h-b3

έχω τις παρακάτω μνήμες

4 ίδιες hyper X ddr3 2GB (KHX1333C7DK2)

και 2 Hyper X ddr3 1600 4GB (KHX16C9T3K2)

έχω βάλει τις 2Χ4 στο κυρίως μηχάνημα

και τις 2Χ2 στο 2ο. αν βάλω σε αυτό τις άλλες 2 αξίζει ή όχι; Υπάρχει άλλος τρόπος για αξιοποίηση τους;

και τα 2 συστήματα υποστηρίζουν dual chanel memory

στο "καλο" μηχανημα να βαλεισ τα 2 stick.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...