Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και ζητώ συγνώμη αν το ανοίγω σε λάθος κατηγορία, εδώ μου φάνηκε πιο ταιριαστό. 

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, μια ερώτηση έχω.

Κάνει η κοπέλα του πατέρα μου σπίτι της νέα σύνδεση σε vodafone(hol είναι τώρα μόνο νομίζω ε;), προσοχή όχι μεταφορά σε άλλη εταιρία, δεν είχε τηλέφωνο καθαρά καινούρια σύνδεση, και δεν της δώσανε modem router. Εκείνη δεν γνωρίζει ούτε να ανοίξει υπολογιστή εντωμεταξύ και παίρνει τηλέφωνο και της λένε βρείτε από κάνα φίλο σας όλο και κάποιος θα έχει.

2 βδομάδες τώρα δεν έχει ιντερνετ γι'αυτό τον λόγο.

Και ρωτάω εγώ τώρα, είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να δίνει εξοπλισμό; Αν δεν δώσει αναγκαστικά παίρνεις εσύ αλλά εκτός την αγένεια του υπαλλήλου που θα μπορούσε απλά να πει δεν το περιλαμβάνει το πακέτο σας θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά...

Πρέπει να σιγουρευτώ ότι το πακέτο της το περιλαμβάνει τωρα...κλασικό 24ρι είναι.

Τι κάνω;

Ευχαριστώ εκ το προτέρων σε όποιον βοηθήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και ζητώ συγνώμη αν το ανοίγω σε λάθος κατηγορία, εδώ μου φάνηκε πιο ταιριαστό. 

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, μια ερώτηση έχω.

Κάνει η κοπέλα του πατέρα μου σπίτι της νέα σύνδεση σε vodafone(hol είναι τώρα μόνο νομίζω ε ;), προσοχή όχι μεταφορά σε άλλη εταιρία, δεν είχε τηλέφωνο καθαρά καινούρια σύνδεση, και δεν της δώσανε modem router. Εκείνη δεν γνωρίζει ούτε να ανοίξει υπολογιστή εντωμεταξύ και παίρνει τηλέφωνο και της λένε βρείτε από κάνα φίλο σας όλο και κάποιος θα έχει.

2 βδομάδες τώρα δεν έχει ιντερνετ γι'αυτό τον λόγο.

Και ρωτάω εγώ τώρα, είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να δίνει εξοπλισμό; Αν δεν δώσει αναγκαστικά παίρνεις εσύ αλλά εκτός την αγένεια του υπαλλήλου που θα μπορούσε απλά να πει δεν το περιλαμβάνει το πακέτο σας θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά...

Πρέπει να σιγουρευτώ ότι το πακέτο της το περιλαμβάνει τωρα...κλασικό 24ρι είναι.

Τι κάνω;

Ευχαριστώ εκ το προτέρων σε όποιον βοηθήσει.

Κοίτα επειδή αυτή είναι λίγο. μαλ@κες από ότι κατάλαβα εγώ που ήμουν στην wind και νην forthnet μου δώσανε κανονικά τώρα για το θέμα αυτό πρέπει να δεις συμβόλαιο αν το πακέτο που πήρε περιλαμβάνει δωρεάν εξοπλισμό.

Δημοσ.

Δεν δίνει δωρεάν πια η Vodafone. Αγοράζεις το δικό τους ZTE με 20€ από κατάστημα Vodafone για να σου παρέχουν και εξυπηρέτηση ή όποιο άλλο modem/router θες.

Δημοσ.

Vodafone & Wind, καιρό τώρα δεν παρέχουν με χρησιδάνειο συσκευή σε ADSL και είτε αγοράζεις το δικό τους, είτε χρησιμοποιείς άλλο δικό σου.

Αναφέρουν σχετικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Δημοσ.

ακου να δεις. καλα δεν με πειραζει τοσο το ότι δεν δινουν ποια θα της δωσω ένα χολ που εχω.

για την ιστορια εχω κανει 1 συνδεση και 2 αναβαθμίσεις (24ρι, 35ρι και 50ρι) σε σύτα και μου εχουν στειλει 3 ρουτερ απολυτος τσαμπε.

θα επρεπε ο υπαλληλάκος να μαθει να μιλαει σε πελατη όμως, ελπιζω να είναι καινούριος και να μην ξερει ακομα...

Δημοσ.

Forthnet-nova πλέον δεν δίνει δωρεάν, αλλά ακούστε...

Ήμουν οτε, έκανα φορητότητα σε nova, μου κάνει καλύτερη προσφορά ο οτε και στέλνω στη nova ότι θελω να παραμεινω οτε, την επομενη με παιρνουν τηλ και μου προτεινουν το πακετο με τα 21,90/μηνα με 17 τελικη. Τους λεω θελω ομως και τσαμπα εξοπλισμο, γιατι τον χρεωνετε 20 ευρω ενω δεν αξιζει ουτε 5 το zte, μεσα σε 2 λεπτα μου εδωσαν αιτημα για δωρεαν εξοπλισμο...απαιτηστε παιδια οταν κανετε το συμβολαιο γιατι μετα ειναι αργα...

Δημοσ.

Στη vodafone και forthnet αν πιεσεις λιγο σου δινουν δωρεαν ρουτερ αυτη που δινει πολυ δυσκολα ειναι η wind πολυ δυσκολα ομως.

οσο για ote και cyta υποχρεωτικα δινουν γτ πλεον εχουν voip αν σου δινει voip ο παροχος αναγκαστηκα δουλευει η τηλεφωνια μονο με το δικο τους ρουτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...