nocturne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παίδες του insomnia,έχω το εξής σύστημα cpu:i5-4670k gpu: gigabyte 770gtx 2gb ram ram:16gb Psu: corsair TX series 750 watt 80plus Eπειδή φίλος φεύγει για Αμερικη λόγω Διακτορικού μου πουλάει την gpu που έχει (MSI 1080) 250 ΕΥΡΩ!! Μπορειτε να μου πειτε αν με τον υπολογιστή που έχω μπορεί να σηκώσει αυτή την κάρτα ή να πάω κατ'ευθείαν σε αγορά μιας 1070 gtx? Ευχαριστω πολύ για την όποια βοήθεια κ συμβουλή
thor777 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα σοβαρά είχες αυτόν τον προβληματισμό ή απλά ήθελες να μας κάνεις να ζηλέψουμε που παίρνεις 1080 σε αυτή την τιμή ? 1
nocturne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανως κ ειχα αυτο τον προβληματισμό δεν είμαι guru στα pc γιάυτο κ απευθυνομαι στο forum, ευχαριστω πολυ για την συμβουλη καλη συνεχεια !!!
Dantε Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μη τη παρεις,δε θα τραβαει το υπολοιπο πισι. Αλλα πες του ενδιαφερομαι εγω. 2
AllNatural Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα ισχυει τουλαχιστον να μου τον γνωρισεις ακουγεται πολυ ενδιαφερον ατομο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα