Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνουμε για αντικαταστάτη του MOTO G 1st Gen το οποίο στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέχρι τώρα χωρίς καθόλου κολλήματα. 

Η χρήση είναι για σερφάρισμα, ελάχιστα παιχνίδια (όχι τίποτα βαρύ). Ψάχνω για ένα ισορροπημένο κινητό απλά δε θέλω να κολλάει.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5,2 ίντσες
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ΝΑΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πας σε Redmi 4X από κάποιο μεγαλο κατάστημα που έχει και επίσημη εγγύηση ή πας σε Redmi Note 4 με την 800αρα και τον Snapdragon από κάποιο skroutzομαγαζο, που όμως είναι στις 5.5 ιντσες.

Μετά δες και το Huawei P8/P9 Lite 2017.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνουμε για αντικαταστάτη του MOTO G 1st Gen το οποίο στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέχρι τώρα χωρίς καθόλου κολλήματα.

Η χρήση είναι για σερφάρισμα, ελάχιστα παιχνίδια (όχι τίποτα βαρύ). Ψάχνω για ένα ισορροπημένο κινητό απλά δε θέλω να κολλάει.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ευρώ

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5,2 ίντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ΝΑΙ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ΝΑΙ

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

Σας ευχαριστώ!

https://www.skroutz.gr/s/10822530/Huawei-P9-Lite-Dual-2017-16GB.html?from=recommendations
Δημοσ.

Το γεγονός ότι υστερούν σε κάμερα τα xiaomi είναι κ ο λόγος που δεν το πήρα ακόμη το redmi 4x και ψάχνω να δω αν υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές πχ moto g5 ή τίποτα σε samsung.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι υστερούν σε κάμερα τα xiaomi είναι κ ο λόγος που δεν το πήρα ακόμη το redmi 4x και ψάχνω να δω αν υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές πχ moto g5 ή τίποτα σε samsung.

Δυστυχώς όλα πλέον τα ανέβασαν.

Αν βάλεις 30€ περίπου δες το Huawei Honor 6X.

https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html

Η το Samsung Galaxy J5 (2017).

https://www.skroutz.gr/s/12156094/Samsung-Galaxy-J5-2017-Duos.html

Δημοσ.

επειδη ειμαι και εγω στην αναζητηση για τηλεφωνο για την γυναικα μου, εγω εχω το p9 lite με 2gb ram και μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. δε θελω να δωσω ομως τοσα χρηματα ξανα και κοιταζω για το honor 7 lite και οπως αναφερθηκαν και πιο πανω και τα xiaomi. ειναι καλο το honor 7lite? δεν το εχω δει να διαφημιζετε και να κυκλοφορει πολυ και με αγχωνει λιγο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...