Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3418DW και AW3418HW: Νέα gaming monitors 34” με G-Sync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα specs.. έχει και φωτάκια στο πίσω μέρος! αλλά τι panel έχει δεν το λέει! αυτό μου θυμίζει καθρεφτάκια για ζουλού..

Και τα 2 monitors φοράνε ips panel.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν αντέχω το 100ppi της 3440x1440 ανάλυσης στις 34ιντσες. Μου θυμίζει εποχές ‘90. Πίτσα το πιξελ.

Παίζω ήδη σε 4Κ τηλεόραση

Πολύ μεγαλύτερη. Σε μια LG OLED 65”

Ή κάτι κατάλαβα λάθος στο προηγούμενο post (σε χαλάει ότι είναι λίγα τα 109ppi σε 3440Χ1440 @ 34") ή έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά μιας και το ppi του 4Κ στις 65" είναι χαμηλότερο/χειρότερο (67ppi), οπότε θα έπρεπε να σε χαλάει κι αυτό μιας και το pixel είναι extra jumbo pizza...

Είναι χαμηλότερο/χειρότερο από 1920Χ1080 @ 27" (81ppi).

Δημοσ.

ειλικρινα αυτο για να δουλεψει θα θελει 50αρα και ανω να μην πω οτι δεν ειναι εφικτο και ακουστω κακος,ειπαμε να ειμαστε ρεαλιστες αλλα το παρον project αφορα χωρες που εχουν τεραστιες ταχυτητες.

τοσο κοστιζουν αυτα τα χαρακτηριστηκα. Δλδ οταν ακους οτι μια Lambo κοστιζει 200Κ, ετσι αντιδρας? Δεν καταλαβαινεις γτ δεν μπορει να κοστισει 10 χιλιαρικα?

Αδερφε σεβομαι την αποψη σου αλλα δε μπορεις να μου βαζεις παραδειγμα τα αυτοκινητα γιατι εκει μια lambο εχει οντως τεραστιες διαφορες με ενα συμβατικο ΙΧ.... εχω δοκιμασει απειρες οθονες καλες υποτιθεται- κακες υποτιθετε, και οι διαφορες συνηθως ειναι ελαχιστες, και οι περισσοτεροι δε μπορουν να τις καταλαβουν κιολας.. δε λεω οτι δεν εχουνε αλλα οι τιμες που βλεπω δεν τις αντιπροσωπευουν σε καμια περιπτωση.... ειμαι σιγουρος οτι και με το ενα τριτο να αγορασεις ενα μονιτορ που και παλι ειναι ενα σεβαστο ποσο απο τα λεφτα που ζηταει η συγκεκριμενη, μπορει να συγκριθει αμμεσα και οτι 9 στους δεκα δε θα μπορεσουν να καταλαβουν καμια διαφορα μεταξυ τους... και σιγα τα χαρακτηριστικα που εχει στη τελικη η συγκεκριμενη ετσι; δεν ειναι κ στην αιχμη τις τεχνολογιας για να μου ζηταει 1000 και ευρω... τεσπα ειναι μεγαλο θεμα να το ανοιξουμε, το σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζει με τη καμια τα λεφτα που ζηταει...
Δημοσ.

Ή κάτι κατάλαβα λάθος στο προηγούμενο post (σε χαλάει ότι είναι λίγα τα 109ppi σε 3440Χ1440 @ 34") ή έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά μιας και το ppi του 4Κ στις 65" είναι χαμηλότερο/χειρότερο (67ppi), οπότε θα έπρεπε να σε χαλάει κι αυτό μιας και το pixel είναι extra jumbo pizza...Είναι χαμηλότερο/χειρότερο από 1920Χ1080 @ 27" (81ppi).

Προφανώς και κατάλαβες λάθος. Και στα 2 με χαλάει το χαμηλό PPI απλά οι τηλεοράσεις έχουν λύσει τα προβλήματα του ghosting και του backlight bleed.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς και κατάλαβες λάθος. Και στα 2 με χαλάει το χαμηλό PPI απλά οι τηλεοράσεις έχουν λύσει τα προβλήματα του ghosting και του backlight bleed.

Δεν το έγραψες όμως αυτό, έγραψες αποκλειστικά για το PPI, καμια αναφορά σε κάτι άλλο...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/9/2017 στις 4:58 ΜΜ, firepc είπε

τοσο κοστιζουν αυτα τα χαρακτηριστηκα. Δλδ οταν ακους οτι μια Lambo κοστιζει 200Κ, ετσι αντιδρας? Δεν καταλαβαινεις γτ δεν μπορει να κοστισει 10 χιλιαρικα?

Καμια σχεση το ενα με το αλλο... Αν θες να μου την "πεις" σκεψου κατι πιο εξυπνο.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...