Προς το περιεχόμενο

Parking και Κολωνακι..

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω τα φωτα σας παιδια.Η δουλεια μου βρισκεται στην σκουφα και μενω μοσχατο.Περσι με εφαγε το 040 αλλα φετος εχω αμαξι.Θελω μια βοηθεια σχετικα με το παρκινγκ εκει.Δεν παιζει να βρισκω με τπτ ενω τα γκαραζ ειναι στον θεο και δεν με παιρνει.Μια λυση που σκεφτηκα ειναι να το αφηνω καπου κοντα και να βολευομαι με ενα λεωφορειο για μια μικρη διαδρομη.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει,ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι ευκολο αυτο που ζητας. Η μονη λυση να το αφήνεις προς παγκρατι αλλα ουτε και εκει βρισκεις...

Δες τη λύση του να νοικιασεις με το μήνα στο παρκινγκ στη ριζαρη που εχει και shuttle που σε παει στην πλατεια...

Θελω τα φωτα σας παιδια.Η δουλεια μου βρισκεται στην σκουφα και μενω μοσχατο.Περσι με εφαγε το 040 αλλα φετος εχω αμαξι.Θελω μια βοηθεια σχετικα με το παρκινγκ εκει.Δεν παιζει να βρισκω με τπτ ενω τα γκαραζ ειναι στον θεο και δεν με παιρνει.Μια λυση που σκεφτηκα ειναι να το αφηνω καπου κοντα και να βολευομαι με ενα λεωφορειο για μια μικρη διαδρομη.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει,ευχαριστω!

Και γω Μοσχατιωτης και δουλευω Κολωνακι πανω στην πλατεια.Να φανταστω πας απο Συγγρου οποτε αυτο που θα βολευε ειναι να νοικιασεις παρκινγκ για ολο το μηνα στο Κολωνακι γιατι περιμετρικα της πλατειας δεν παιζει να βρεις....

για αυτο ρωταω αν υπαρχει καποια λυση του τυπου να το αφηνω καπου αλλου και να παιρνω ενα λεωφορειο ας πουμε αλλα να ειναι καπου κοντα ωστε να μην με φανε παλι ολο τον χειμωνα τα μεσα(ηλεκτρικος,μετρο και στον γυρισμο 040 απο συνταγμα)

Εγώ θα έμενα με το 040 φίλε, μιας που έχει αρκετά συχνά δρομολόγια. 

Ναι, καταλαβαίνω την βολή του αυτοκινήτου*, όταν όμως δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που λύνει, καλό θα είναι να μένει παρκαρισμένο σπίτι σου.

• Like 1

Δυστυχώς ατύχησες , free parking κ κολωνάκι δεν πανε μαζι, εχω ψαξει καθε πιθανο τροπο να ερχεσαι με το αμαξι στην δουλεια χωρις μεσα, εγω δουλευω κοντα στην νομικη, τα παρκινκ ξεκινανε απο 120 κ πανω τον μηνα, οι κλησεις πανε συννεφο οποτε το yolo parking ξεχνα το επισης ειναι κ ο δακτυλιος ενα προβλημα εκτος αν εχεις αυτοκινητο που κινειται καθημερινως. Η μονη ανεκτη λυση ειναι να παρακαρεις καπου κοντα σε καποιον κοντινο σταθμο του μετρο κ να το παιρνεις για 2-3 στασεις.

• Like 1

Δεν γνωριζω για τη συγκεκριμενη περιοχή,αλλα γενικά (σε αλλη περιοχή) υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι,συνηθως ηλικιωμένοι που πιάνουν 2-3 θέσεις πάρκινκ,και μετα τις ενοικιάζουν με το μήνα.

• Moderators

Δες μηπως νοικιασεις θεση παρκινγκ σε κανενα στα Εξαρχεια που ειναι πιο οικονομικα. Στη Μπενακη πχ (πανω απο την Ακαδημιας) εχει ενα το οποιο θυμαμαι παλια ηταν φθηνο. Αλλα γενικως το αμαξι στο Κεντρο ειναι πακετο αν δεν παιζει παρκινγκ. 

Δεν παιζει να το αφηνεις Φιξ ξερωγω και να πηγαινεις με το Μετρο μετα?

Δες και στην Ιπποκρατους, για ρωτα τιμες στα parking. Αλλα ναι..παρκαρισμα και Κολωνακι δεεεεν πανε μαζι! (Οι μονιμοι κατοικοι που παρκαρουν αν δεις εχουν μια ειδικη καρτα στο παρπριζ)

To parking στο Κολωνακι δεν νομιζω να σου κοστιζει κατω απο 100 ευρω το μηνα, αν και δεν ξερω τις τιμες σε εκεινες τις περιοχες.

That being said, μηπως σε συμφερει να νοικιασεις απευθειας διαμερισμα εκει κοντα;

Πχ αν νοικιαζεις ηδη διαμερισμα και μεταφερθεις προς κεντρο, θα δινεις περιπου τα ιδια εξοδα σε νοικι αλλα θα γλυτωνεις βενζινες κι εξοδα parking.. Συμφερει hands down να μετκαομισεις.

Τωρα αν μενεις σε δικο σου σπιτι, θελει να τα ζυγισεις καλυτερα, αλλα δε θα εβγαζα την μετακομιση απο το τραπεζι αν μιλαμε για -σχετικα- σταθερη δουλεια και μισθο που να μην ειναι πεινας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...