Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλει ένας θείος για το γραφείο του νέο σύστημα μόνο πύργο. Είναι πολιτικός μηχανικός. Χρησιμοποιεί μόνο AutoCAD κι ένα ακόμη ελαφρύ πρόγραμμα.

Διάλεξα τον i5 7500 λόγο του ότι έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που είναι αρκετή για τη δουλειά που τον θέλει.

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο που ξέρετε τότε πάμε σε αυτό.

Θα ήθελα κάποια πρόταση που να περιέχει αξιόπιστη vfm μητρική και τροφοδοτικό κι έναν ssd 128 ή και 256 αν είναι κοντά οι τιμές τους. Δεν υπάρχει περίπτωση overclock.

Σε ram είναι αρκετά τα 8.

Από κουτιά κάποιο σουλουπωμενο έτσι κι αλλιώς δεν θα μπουν πολλά πράγματα μέσα.

Από κατάστημα θα θέλαμε είτε από eShop είτε visual studio στη Θεσσαλονίκη. Αλλιώς πλαίσιο. Το χρηματικό εκεί max 600 αλλά δε νομίζω να πήγαινε έτσι κι αλλιώς ως εκεί με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Δημοσ.

το σκέφτηκα το ryzen αλλά θέλω με ενσωματωμένη κάρτα έναν Intel για να είμαι και σίγουρος. Επίσης δε θέλω να βρεθεί κάνα κόλλημα με συμβατότητα στους ryzen, ξέρω δε στέκει αυτό, αλλά για παν ενδεχόμενο. Δεν είναι για μένα και δε μπορώ να είμαι συνέχεια εκεί να ψάχνω τι και πως.

Το ξέρω οτι το Autocad τρέχει και σε game boy, απλά θα ήθελα ένα νέο σύστημα που θα μπορεί άνετα να τα τρέχει όλα μαζί συν chrome κλπ.

Οπότε σκέφτηκα ένας i5 με ssd και αξιόπιστη μητρική συν αξιόπιστο τροφοδοτικό είναι κομπλέ.

Σύστημα με i5 7500 έχετε κάποια πρόταση; Δε ξέρω καθόλου τι παίζει με τους Intel αυτής της γενιάς σε μητρικές κυρίως και σε κουτιά μετά ανάλογα το μέγεθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...