Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ένα τελευταίο γιατί βλέπω ότι δεν το καταλαβαίνουμε όσες φορές και να γραφτεί.. ίσως η επανάληψη λοιπόν βοηθήσει.

Πολλοστή φορά θα πω ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ αλλά ούτε δίνεις τόσα λεφτά για να αλλάξεις την λάμπα στο πορτατιφ σου. ΔΕΝ φταίει ΚΑΝΕΙΣ άλλος αν την πήρε κάποιος για αυτό το λόγο! παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος. ΟΥΤΕ η HUE έχει ένταση ούτε καμιά τέτοια λάμπα αλλά για αυτό που είναι, το φως για αρκετούς απο εμάς είναι ικανοποιητικότατο. Δεν την πήραμε όμως για τα watt! προς θεού δηλαδή! υπάρχουν λάμπες led 15watt με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα, αν κάποιος θέλει άπλετο φως ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει μια τέτοια? Η απάντηση λοιπόν είναι ότι σε κάποιον που ρωτάει αν κάνει για το πορτατιφ του είναι ότι ΔΕΝ κάνει για τέτοιο σκοπό αλλά είναι smart λάμπα και όχι ότι είναι παιχνιδάκι.

Ακόμα και την έκδοση των 15watt να βγάλει που έλεγε ότι θα έβγαζε μέσα στο 2017 ΠΑΛΙ δεν θα την πρότεινα σε όποιον θέλει απλά μια "λάμπα".

Τώρα δεν είχα σκοπό να γράψω παραπάνω αλλά επειδή είδα πολλά υπονοούμενα για εμένα που τα πρόσεξα σιγά σιγά μιας και αναγνώρισα λόγια μου έστω και αργά (και ξέρεις ότι έτσι είναι), εγώ πάντα μίλαγα για κρεβατοκάμαρα και ανέφερα πως την έβαλα και σε γραφείο (και ΠΟΤΕ δεν μίλησα για μεγάλους χώρους δηλαδή για ένα σαλόνι κτλ) και για το υποννοούμενο ότι δεν την βάζω στο τέρμα που εγώ το είχα πει, ξέχασες κάτι βασικό, ότι εγώ πάντα μίλαγα για την κρεβατοκάμαρα και για το γραφείο (γραφείο! πάνω στο γραφείο!!!) το να συνδυάζεις τα λεγόμενα μου μαζί με αριθμός όπως 25tm κτλ συγνώμη αλλά είναι απαράδεκτο. Ξέρω τι γράφω και πως το γράφω.

Για το σαλόνι πήρα 3 (για τα δικά μου γούστα... δεν τις έχω βάλει ακόμα, έχω δει σαλόνια με 4-5 ή και παραπάνω HUE και ίσως χρειαστώ και εγώ τόσες στο τέλος)

Επειδή βλέπω πολλά υπονοούμενα λοιπόν και κομμάτια φράσεων μου, πάμε να τα δούμε αυτούσια τι έγραφα απο το θέμα απ το οποίο τα ξεσήκωσες:

Πρώτα το περίφημο υπονοούμενο που σε παρέσυρε απ αυτόν που δεν την βάζει στο τέρμα (εμένα)

"Την έχω σε κρεβατοκάμαρα και γραφείο, δεν μου αρέσει ο χαμηλός φωτισμός και δεν την έχω ποτέ τέρμα γιατί το φως της παραείναι δυνατό. Τα έχουμε ξανασυζητήσει όμως αυτά πριν καιρό στην αρχή του thread και όπως είπαμε και τότε καθένας με τα γούστα του ας μην είμαστε απόλυτοι."

Όπου προσπερνάς το κρεβατοκάμαρα (το βάζεις μαζί με έναν αυθαίρετο αριθμό 25τμ σαν να το είπα εγώ μαζί με την φράση), Προσπερνάς ότι μιλάω για εμένα και ότι αυτά είναι γούστα και κυρίως προσπερνάς αυτά που γράφω ΑΜΕΣΩΣ πιο κάτω... πάμε να τα δούμε λοιπόν όλα μαζί αυτά που σε παρέσυραν:

"Χοντρικά χοντρικά τις led τις υπολογίζεις x6 σε σχέση με τις πυρακτώσεως.. πχ 9 watt που είναι η συγκεκριμένη να υπολογίζεις γύρω στα 55 watt.. η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι αφού σε κάποια settings θα σου φανεί πάνω απο 60watt σε κάποια άλλα κάτω απο 50 μιας και άλλο το φως στο μάτι ανα θερμοκρασία, ανα χρώμα κτλ. Αν τώρα μιλάς για 100αρα λευκό δυνατό φως τότε όχι δεν θα σου φτάσει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε τέτοια φωτεινότητα (να υπολογίζεις λίγο πάνω απ την μισή). Πχ για την κρεβατοκάμαρα μου και για το γραφείο μου είναι super (και προσωπικά για ΜΕΝΑ δεν ισχύει το μόνο για πορτατιφ... εκτός αν βάζετε 9watt led λάμπες σε πορτατίφ! μην τρελαθούμε) ΑΛΛΑ σίγουρα δεν κάνει για ένα σαλόνι ή ένα χωλ πχ.

Στο σαλόνι που έχω σκοπό να αλλάξω φωτιστικό για να βάλω τέτοιες λάμπες μιας και έχω τα πάντα απο smart της xiaomi, ψάχνω για 3φωτο τουλάχιστον φωτιστικό για να βάλω 3 λάμπες (3x9=27 ή σαν να λέμε 160-170watt παλιάς) και πάλι οι 3 ίσως να είναι και λίγες μιας και τώρα έχω φωτιστικό με 5x35watt GU10."

Και αμέσως μετά.

"Σε σχεση με το κεράκι που ειχα λοιπόν και αφου σκισω πτυχία και βγάλω τα ανόητα μάτια μου, εμένα του τυφλοποντικα (που στο σαλονι τις 3 τις βρισκω λίγες και λεω για 4-5...) θα πω ξανα την μαγική λεξη.. για ΜΕΝΑ για κρεβατοκαμαρα κτλ είναι οκ για σαλόνι όχι, για αλλον μπορεί να του κάνει μονο για φως νυκτός"

Εγώ λοιπόν σε παραπλάνησα και σε παρέσυρα (αφού τα περισσότερα υπονοούμενα σε εμένα πάνε) και την είδες σαν 40αρα όταν εγώ είχα ήδη γράψει ότι πέφτει κάτω απ τα 50watt αντίστοιχης κανονικής σε κάποιες θερμοκρασίες κάτι που ξαφνικά διαπίστωσες τώρα σαν να μην το είχε αναφέρει κανείς πριν.

Εγώ σε παρέσυρα που είπα δεν την βάζω στο τέρμα στην κρεβατοκάμαρα ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ όταν έγραψα ότι έχει μισή ένταση μιας 100ρας (πόσο πιο ξεκάθαρα δηλαδή να το καταλάβει κανείς?) κατά μέσο όρο και πως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κάνει για σαλόνι κτλ και πως εγώ έχω σκοπό να βάλω τουλάχιστον 3 (!!) ή και παραπάνω στο σαλόνι.

Αυτά για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους γιατί καλά τα υπονοούμενα αλλά απο ένα σημείο και μετά το παρατραβάμε.

Κανείς δεν σας παρέσυρε. Πήρατε κάτι που είναι για συγκεκριμένο σκοπό (smart home) για εντελώς λάθος σκοπό (απλό δυνατό φωτισμό) όταν είχατε όλα τα δεδομένα μπροστά σας. Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

Εγώ πάλι έχω να προτείνω το εξής, ας έρθουν τα παιδιά που δεν την έχουν και είναι απο Αθήνα, απ το σπίτι μου το ΣΚ να διαμορφώσουν άποψη μόνα τους αντί να συμφωνούν με τον ένα και με τον άλλο στην τύχη. Δεν είναι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός εδώ. Ακόμα καλύτερα για να δουν τις δυνατότητες της και όχι το φως της και ακόμα καλύτερα άλλη μια φορά όταν βάλω τις λάμπες στο σαλόνι για να δουν τι κάνει πχ με IFTTT κτλ (που ένα απ τα ελαττώματα της τα μεγάλα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα πχ IFTTT και σύνδεση με xiaomi λόγω διαφορετικών server)

Όπως και να χει όμως ξαναλέω αν κάποιος την θέλει για φως και μόνο φως (δυνατό, αδύναμο δεν έχει σημασία) ΜΗΝ την πάρει.. δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω ρε παιδιά.....

Κακώς χαλάω το θέμα τώρα αλλά όλα αυτά τα υπονοούμενα με έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα και παρά έκανα υπομονή (και απ την άλλη κακώς δίνω τόσο σημασία θα πει κάποιος).

Δεν γράφω κάτι σε αυτή τη "διαμάχη" γιατί και το κουράσαμε αλλά και το χαλάσαμε το θέμα αρκετά..

Επεξ/σία από Craven
  • Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

πάντως πήρα μια 4αρα και απο αυτές για να αντικαταστήσω μια σειρά απο 12 σποτ στο σαλόνι... οι άλλες 8 next time (αφου δοκιμάσω αυτές πρώτα.  Τιμή 7.57 Ευρώ  - βέβαια ΔΕΝ είναι με χρώμα όπως του TS

Link.png Site: XIaomi- Philips (κατά geekbuying)

Οι λάμπες αυτές έχουν χαμηλό φωτισμό (δεν ειναι για διάβασμα - εκτός αν τη βάλεις σε πορτατίφ) αλλά ο φωτισμός προσωπικά με ικανοποιεί για να κάθομαι στο σαλόνι με παρέα για ένα ποτό για τηλεόραση κλπ κλπ. 

Rated power: 6.5w

Rated Voltage: 220-240 VAC

Max brightness:450 lm

Οπως τα λες ειναι, εχουν και αυτες χαμηλο φωτισμο. 

Δημοσ.

Rated power: 6.5w

Rated Voltage: 220-240 VAC

Max brightness:450 lm

Οπως τα λες ειναι, εχουν και αυτες χαμηλο φωτισμο. 

τώρα να ρωτήσω εγώ τo offtopic

μια 4αδα από αυτές σε ένα φωτιστικό οροφής π.χ. δεν θα ήταν οκ για ένα χώρο 15-20τ.μ. πάντως;

Δημοσ.

Ερώτηση προς ηλεκτρολόγους:

Αγόρασα αυτό εδώ post-158503-0-84493700-1504627528_thumb.jpgγια να έχω δύο λάμπες yeelight σε ένα ντουί αλλά δεν ανάβουν. Τι φταίει;

Δημοσ.

Ερώτηση προς ηλεκτρολόγους:

Αγόρασα αυτό εδώ ntoui-bidoto-diplo.jpgγια να έχω δύο λάμπες yeelight σε ένα ντουί αλλά δεν ανάβουν. Τι φταίει;

Δεν φτάνει να πατήσει η λάμπα στην κάτω επαφή του ντουι.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τώρα να ρωτήσω εγώ τo offtopic

μια 4αδα από αυτές σε ένα φωτιστικό οροφής π.χ. δεν θα ήταν οκ για ένα χώρο 15-20τ.μ. πάντως;

Ανετα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φτάνει να πατήσει η λάμπα στην κάτω επαφή του ντουι.

Μπα,  είχα σκεφτεί κι αυτή τη περίπτωση και ανασήκωσα τη κάτω επαφή αλλά δεν...

Τεστάρισα και με ηλ. κατσαβίδι και δίνει ρεύμα..

Δημοσ.

εχοντας καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο θα ελεγα και εγω κατευθειαν την επαφη. ωστοσο για καποιον ανεξηγητο λογο αν επιστρεψεις το προιον και παρεις ενα αλλο τεμαχιο μπορει και να δουλεψει. μην ξεχαμε οτι ολα αυτα ειναι κινεζικα προιοντα... δοκιμασε ωστοσο αν εχεις και αλλες led να δεις αν δουλευουν.

επισης απο καποιες gu10 που εχω με χειριστηριο, στην 2700κ αποχρωση δινουν το maximum ενω στα χρωματα πεφτει σχεδον στα μισα η αποδοση.

επισης βρε παιδια και το λεω με παραπονο αν και ξερω πανω κατω τις απαντησεις και μακαρι να μην ανοιξει κακος διαλογοσ.... για τις ερωτησεις περι τετραγωνικων και αν σας καλυπτει το φως, να επισκεπτεστε καταστηματα της γειτονιας σας. θεωρω οτι οι τιμες ειναι πολυ καλες πλεον στα led και φυσικα φανταζομαι οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξετε αποχρωσεις watt αν κατι δεν σας ακλυπτει.

τα watt ειναι η μιση αληθεια. υπαρχει κερι που στα ιδια watt δινει περισσοτερα luhmen. και οι μαρκες παιζουν ρολο και γενικως ξανα λεω οτι ο καλυτερος κριτης ειναι τα ματια μας και η δοκιμη στον χωρο μας. μια λαμπα μου εχει επιστραφει ως πολυ φωτεινη και αλλος να μου λεει ειναι κερακι... 

συγγνωμη για το ασχετο αλλα με πιανει το παραπονο να βλεπω ανθρωπους να αγοραζουν απο το ιντερνετ οταν μπορουν να βοηθησουν και τα μαγαζια αλλα κυριως να ικανοποιηθουν με το αποτελεσμα της αγορας τους χωρις να παιζουν τζοκερ.δεν ειναι πια μεγαλες οι διαφορες.

συγγνωμη και παλι δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης, ειμαι αρκετα μεγαλος για αυτα.

φιλικα αντωνης

• Like 1
Δημοσ.

η αυστραλία έχει ΕΙΔΙΚΗ εμπορική συμφωνία σε επίπεδο κυβέρνησης , γι αυτό έχουν τέτοιες τιμές (ελευθέριο εμπόριο μεταξύ μη βασικών αγαθών, τουριστικές συμφωνίες κλπ)

Αν το ινσμομνια βγει στη βουλή μπορεί να το προσπαθήσει (αλλά θα πρέπει να πάει και κόντρα στην ευρωπαική ένωση )

φιλικά :)

Δηλαδή εμείς που παίρνουμε την λάμπα στην ίδια τιμή από το banggood σημαίνει ότι ειδικά το banggood έχει κάνει συμφωνία με την κυβέρνηση..

Επειδή παρακολουθώ συνέχεια τι ανεβαίνει στο σχετικό σιτε με τις προσφορές να σου πω ότι πολύ απλά κάποιος από το σιτε συγκεκριμένα έχει κάνει κονέ και προμοταρει πυκνά συχνά λίγα κομμάτια και τίποτα παραπάνω σε όποιον προλάβει.

Η συμφωνία που λες είναι για άλλα πράγματα όχι για 20 λάμπες η 100 xiaomi led του ευρώ που βάζει σαν κραχτη για λίγο μονο το gear εκεί.

Έτσι και αλλιώς αυτές οι τιμές παίζουν από όλους ΚΑΙ ΕΔΏ όπως βλέπεις στο συγκεκριμένο thread που έγραψες ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ απευθύνονται στα παιδιά του φόρουμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους έχουν την λάμπα διάβασα το εξής ωραίο για την νέα yeelight εφαρμογή που έρχεται (εντός του μήνα λένε)

"There will be a big feature that allow you setup any mode you like. Any color, any duration, any repeat times, any combo of that, it's your call!"

​Προσωπικά ζήτησα να δώσουν επίσης και την δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν κάπως τα custom modes που φτιάχνουν (κάποιο export κτλ)

Σε όποιον δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με IFTTT κτλ και θέλει να κάνει γρήγορα αντίστοιχα smart πραγματάκια με το κινητό και την λάμπα, συμβουλεύω μαζί με την yeelight εφαρμογή να βάλετε και το tasker (έστω το free) για το οποίο το yeelight έχει plugin. Με λίγο ψάξιμο θα κάνετε ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Επίσης για local χρήση (όχι μέσω internet) υπάρχουν και third party εφαρμογές που την υποστηρίζουν όπως πχ το yeti στο android ή εφαρμογές για τα windows, για το raspberry, για smart home κτλ. Κάτι θα βρεθεί στα μέτρα του καθενός (αυτά ενεργοποιώντας το developer mode από την yeelight εφαρμογή για lan access απο third party εφαρμογές) Επίσης η συσκευή (είτε το κινητό είτε τα windows είτε το linux κτλ) απ το οποίο θα τρέχει το 3rd party θα πρέπει να είναι στο ίδιο ακριβώς δίκτυο wifi (ή αλλιώς σε ethernet... σε διαφορετικό wifi μέσα στο ίδιο σπίτι στο ίδιο router εμένα δεν παίζει)

Και για να πούμε και τα στραβά της τώρα τα οποία δεν είπε κανείς στην ουσία σε σύνολο.

1) Δεν κάνει για μεγάλους χώρους (εκτός αν πάρετε 2-3+ ). Ενδεικτικά για χώρους που θέλουν πολύ φως (όχι κρεβατοκάμαρες αλλά πχ ένα σαλόνι) εγώ θα υπολόγιζα μια λάμπα ανα 7-8 τετραγωνικά για τέτοιους χώρους χοντρικά χοντρικά. Πχ εγώ με ας πούμε 25τμ σαλόνι θα δω για 3 και αν χρειαστεί θα πάω σε παραπάνω.

2) Το IFTTT, Google Home, Amazon echo κτλ παίζουν στον σέρβερ στην Σιγκαπούρη (της yeelight) αλλά η Xiaomi παίζει κυρίως με τον server στην Κίνα... με λίγα λόγια? δεν μπορείτε να τα έχετε και τα 2 (και IFTTT και συνεργασία με το xiaomi gateway και όλους τους άλλους xiaomi σένσορες).

3) Υπάρχει κάποιο ποσοστό λαμπών με το buzzing sound που ανέφεραν κάποιοι. Η yeelight το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα και σε έναν είδα είπαν ότι μπορεί να έγινε απ την μεταφορά (?!?!) πράγμα που δείχνει μέτρια ποιότητα στην ουσία. Δεν το βλέπω συχνά αλλά το έχω δει απο ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό χρηστών οπότε πρέπει να το χει στο μυαλό του κάποιος ότι μπορεί να του τύχει κάτι τέτοιο.

Μην πετάτε συσκευασίες καλού κακού :)

4) Συχνά σχετικά firmware updates αλλά όχι πάντα άψογα (αν και είναι μια χαρά πλέον). Ειδικά στα πρώτα firmware updates υπήρχαν αρκετά θέματα. Ίσως σας δυσκολέψει ελάχιστα και στο πρώτο σετάρισμα ενώ έχει και κάποιες παραξενιές με τα wifi δίκτυα που έχω δει κατά καιρούς.

5) Smart λάμπα σημαίνει always on ο διακόπτης και στην ουσία η λάμπα απλά μπαίνει σε αναμονή. Πρέπει να το έχει υπόψιν αυτός που την αγοράζει αυτό. Αν κλείσεις τον διακόπτη τότε τέρμα το smart κομμάτι. 

6) Εγώ που την έχω με τους xiaomi διακόπτες, έχω (σε πολύ σπάνιες ευτυχώς περιπτώσεις) δει κάποια delay μεταξύ πατήματος του διακόπτη και On/off της λάμπας (αφού η εντολή πάει μέσω cloud). Ευτυχώς όχι συχνό και όχι απο το κινητό ιδιαίτερα (στην εφαρμογή θα μπει και lan mode απ όσο ξέρω.. τώρα υπάρχει αλλά δεν παίζει σωστά)

7) Σχετικά μεγάλη και σχετικά βαριά λόγω του wifi module.

8) Ψεύτικη ρύθμιση θερμοκρασίας με μίξη χρωμάτων και κακά ρυθμιστικά στην εφαρμογή (ελπίζω να διορθωθεί)

9) Καλό support και δυνατότητες αλλά πάλι αρκετά πίσω απο HUE, LiFX κτλ. Πχ ακόμα περιμένω την native υποστήριξη απο το harmony hub που οι 2 εταιρείες (yeelight, logitech) δεν μπορούν να τα βρουν. Στα 8 δεν το σκέφτηκα αλλά στα 20 που είχε αρχική τιμή πχ εγώ θα έδινα παραπάνω και θα πήγαινα σε κάτι απ τις Philips, LiFX κτλ.

10) Κακή ως πολύ κακή συνεργασία με την Xiaomi. Απ τον τρόπο που αναφέρονται στην Xiaomi όχι μόνο είναι διαφορετικές εταιρείες αλλά φαίνονται σαν να είναι δυσαρεστημένη με αυτήν και να μην θέλουν πολλές πολλές σχέσεις. Μια βόλτα στα forum το καταλαβαίνει κανείς. Αυτό όμως είναι κακό για τον πελάτη γιατί πχ καμιά απ τις 2 εταιρείες δεν κάνει ότι μπορεί για να λυθεί πχ το 2) κτλ

11) Δυστυχώς η yeelight δεν έχει φροντίσει να έχει και κάποιου είδους φυσικό smart διακόπτη οπότε η λύση είναι οι aqara της xiaomi ή το smart switch της xiaomi, αλλά εκεί έχεις το κόστος του gateway της xiaomi, το όποιο τυχόν delay του cloud αν τύχεις σε κακή στιγμή και το κυριότερο αυτό που γράφω στο 2) ... απαράδεκτο για μια εταιρεία που θέλει να το παίξει "Philips των φτωχών" να στηρίζεται σε λύσεις τρίτων και ειδικά προς μια εταιρεία που φαίνεται να μην πολυγουστάρει τρελά.

12) ΔΕΝ παίζει σωστά σε 110v (άσχετο για εμάς αλλά πρέπει να αναφερθεί... ποτέ δεν ξέρεις)

Αυτά είναι λίγα απ τα αρνητικά της

Επεξ/σία από Craven
  • Like 2
Δημοσ.

τη λαμπα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σαν φωτορυθμικο? Δηλ να αλλάζει χρώματα και ένταση ανάλογα με τη μουσική με καποιο τροπο?

βιντεο για συνδεση με kodi και χρηση σαν ambilight https://www.youtube.com/watch?v=MvGblW3I3LU

Ακόμα στην εφαρμογή yeelight έχει και music flow αλλα με μία λάμπα κάθε φορά. δεν εχω δει με group

• Like 2
Δημοσ.

τσέκαρε και αυτό το θέμα σχετικά για ambilight... (kodi μέσα απο windows με μεγαλύτερη ευκολία) από "δικό" μας (Έλληνα)

http://forum.yeelight.com/t/anyway-to-get-something-like-screenbloom-for-this-light/1394/3

Για ambilight θα προτιμούσα το led strip πάντως...

Όμοια και το yeelight toolbox για windows που έχει μέσα functionality για ambilight και δεν είναι απλά kodi plugin οπότε όπως λέει ο developer παίζει ακόμα και για παιχνίδια (μόλις το δοκίμασα με ένα youtube video στο λαπτοπ και παίζει συμπαθητικά με την λάμπα στο ταβάνι απο πάνω...)

http://forum.yeelight.com/t/yeelight-toolbox-for-windows-1-1-3/1833?source_topic_id=1394

Δημοσ.

Δηλαδή εμείς που παίρνουμε την λάμπα στην ίδια τιμή από το banggood σημαίνει ότι ειδικά το banggood έχει κάνει συμφωνία με την κυβέρνηση..

Επειδή παρακολουθώ συνέχεια τι ανεβαίνει στο σχετικό σιτε με τις προσφορές να σου πω ότι πολύ απλά κάποιος από το σιτε συγκεκριμένα έχει κάνει κονέ και προμοταρει πυκνά συχνά λίγα κομμάτια και τίποτα παραπάνω σε όποιον προλάβει.

Η συμφωνία που λες είναι για άλλα πράγματα όχι για 20 λάμπες η 100 xiaomi led του ευρώ που βάζει σαν κραχτη για λίγο μονο το gear εκεί.

Έτσι και αλλιώς αυτές οι τιμές παίζουν από όλους ΚΑΙ ΕΔΏ όπως βλέπεις στο συγκεκριμένο thread που έγραψες ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ απευθύνονται στα παιδιά του φόρουμ.

ειλικρινά φίλε μου διάβασε τι  έγραψες πριν και γιατί κατάλαβα λάθος.... 

παίρνεις ίδια τιμή με κίνδυνο τελωνείου ή έξτρα χρέωσης από ελτά.... τους Αυστραλούς τί τους ανέφερες - αυτοί δεν έχουν τέτοιος κινδύνους.. 

Εκτός θέματος είμαι αλλά anyway

Δημοσ.

ειλικρινά φίλε μου διάβασε τι έγραψες πριν και γιατί κατάλαβα λάθος....

παίρνεις ίδια τιμή με κίνδυνο τελωνείου ή έξτρα χρέωσης από ελτά.... τους Αυστραλούς τί τους ανέφερες - αυτοί δεν έχουν τέτοιος κινδύνους..

Εκτός θέματος είμαι αλλά anyway

Ειλικρινά φίλε μου το ξέχασες τις συμφωνίες τώρα?

Σήμερα ψωνίζω απο banggood στα ίδια χρήματα.

"Χτες" "ψώνισα" χωρίς χωρίς κανένα κίνδυνο τελωνείου φτηνότερα όπως αναφέρεται στις πρώτες σελίδες ΧΩΡΙΣ καμία συμφωνία.

Τι σχέσει έχουν οι κράχτες και το promotion με τις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες...

Απλά κάποιος έκανε κονέ με το σιτε..

Νομίζεις ότι το gear δίνει σημασία στην συμφωνία.. το τελωνείο που λες το πληρώνει ο καταναλωτής .

Αυτοί απλά έβαλαν μια τιμή σήμερα για Αυστραλία χθες για αλλού, αύριο για παντού..

Τι σχέση εχει η συμφωνία ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ μόνο εσύ γνωρίζεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...