Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο. Λες συνεχώς για colour temprature σε κάθε σου ποστ. Στην εφαρμογή, yeelight, που έχω δεν βλέπω κάτι. Υπάρχει η δυνατότητα να δείχνει ή το υπολογίζεις εσύ κάπως;

Φυσικα και δυστυχως, δεν εχει ενδειξη αριθμητικη στην εφαρμογη (ειναι μια σοβαρη ελλειψη για καποιον που νομιζει-πιστευει οτι αγοραζει μια καπως σοβαρη λαμπα, ουτε εχω βρει κατι στο μενου που να το εμφανιζει), αλλα μπορεις πολυ ευκολα να εχεις μια λαμπα γνωστης θερμοκρασιας στο διπλα δωματιο και να την ρυθμισεις οπτικα στην ιδια θερμοκρασια με εκεινη. Μετακινώντας την μπαρα οριζοντια προς την κιτρινη-πορτοκαλι περιοχη πας προς το θερμοτερο. Αν λοιπον το κανεις, θα δεις οτι στους 3000Κ εχει τα μισα περιπου λουμενς απο οσα εχει στο "λευκο" της οποιας ειναι στους 4000 συμφωνα με την σελιδα τους, πιθανον και πιο πανω. Αναφερει φλου οτι ρυθμιζει απο 1700-6500k και αναφερει ενα ξερο "Warm White 400-550Lm" χωρις να κανει αναφορα σε συγκεκριμενη θερμοκρασια χρωματος. Ειναι προφανες οτι για να φερει στο warm την θερμοκρασια, μιξαρει το περισσοτερο  απο το κοκκινο της και ελαχιστο πρασινο (απο τα ελαχιστα λουμενς της "Lumens Flux : Red 45-75Lm") με το λευκο της το οποιο ομως για να παει στο warm το αποτελεσμα, το μειωνει ως ενταση για να πετυχει την επιθυμητη αναλογια. 

Για να καταλαβουν ολοι ( ποτε δεν καταλαβαινουν "ολοι" κατι οσο απλο και αν ειναι, τροπος του λεγειν λοιπον :) ) να το πω και αλλιως: οποιος αρεσκεται σε ψυχρο φωτισμο, κυριως φωτισμο καταλληλο για γραφεια δηλαδη και οχι για σπιτι, τοτε να ξερει οτι θα εχει μια ισοδυναμη dimmable λαμπα των 7-8 watts. Οποιος αρεσκεται σε θερμο φως 2700-3000k, οτι θα εχει μια dimmable 4-5W. Σαν 40watt περιπου πυρακτωσεως. Οποιος εχει 40αρα πυρακτωσεως και φωτιζει επαρκως το υπνοδωματιο του ειναι ωραιος!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έτσι είναι και με το δεδομένο ότι αντικειμενικά το θερμό δείχνει έτσι κιαλλιώς πιο αδύναμο ακόμα και στα ίδια Lumen να ήταν, είναι γεγονός ότι σε "χαμηλή" θερμοκρασία μειώνονται αρκετά τα lumen αλλά σχεδόν όλες οι ρυθμιζόμενες αυτού του τύπου έτσι είναι.

Είναι ιδανική για fine tuning σε ανθρώπους που φοβούνται μήπως είναι λίγο πιο ψυχρή ή λίγο πιο θερμή ή πολύ ουδέτερη σε σχέση με τα γούστα τους και μπορούν να την φέρουν εκεί που θέλουν.. αν όμως κάποιος θέλει πχ 2000k μόνιμα καλύτερα να πάει σε κάτι σταθερό σε αυτή τη θερμοκρασία που να μπορεί να βγάλει τα lumen που θέλει γιατί μια ρυθμιζόμενη δεν νομίζω να τον ικανοποιήσει ειδικά όταν το κάνει με μικρή μίξη χρωμάτων το αποτέλεσμα.

Εκτός φυσικά αν τα σκάσει χοντρά..

Περιμένω την μεγάλη αναβάθμιση που υπόσχονται στο forum τους για Σεπτέμβρη-Οκτώβρη στην yeelight εφαρμογή (την οποία και προτείνω για χρήση και ΟΧΙ το mi home) για να μπει καλύτερη διαχείριση όλων αυτών (πχ να μπορείς να ορίσεις ακριβώς θερμοκρασία κτλ) που είναι όντως κακή αυτή τη στιγμή.

• Moderators
Δημοσ.

Αγαπητε craven γιατι το κανεις αυτο; Μιλαω για 3000k εδω και πολλα ποστς, το εχω επαναλαβει πολλες φορες, με μια τετοια διπλα κανω τις οποιες συγκρισεις και οχι για 2000k. Δυστυχως το fine tuning το κανει πολυ ψηλα, εμπειρικα το υπολογιζω μεταξυ 6000 και 4000. Εκει ειναι τα λουμενς σαν μιας led 8αρας w και χωρις να χανονται αισθητα κανει το fine tuning που λες καλα. Αλλα ειναι πολυ ψηλα, δεν μπορεις να την φερεις εκει που θες, απλα σε αναγκαζει να την αφησεις ψηλα εκτος αν θες να φωτιζει ως 40αρα πυρακτωσης!

Δημοσ.

Δεν σε πιάνω? τι ειναι το "γιατί το κάνεις αυτό" ακριβώς που μου ακούγεται και αρκετά άσχημα κιόλας? δίκιο σου έδωσα και έδωσα απλά ένα πιο τραβηγμένο παράδειγμα στα 2000k 

Το γιατί μιλάς εσύ στο δικό σου παράδειγμα (και είπα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) είναι δικό σου θέμα, το τι παράδειγμα δίνω εγώ προς τους υπολοίπους για να τους αποτρέψω απο λάθος αγορά (είπα ΠΧ 2000 δεν μίλησα για εσένα.. το πχ σημαίνει παραδείγματος χάριν) σύμφωνα με εκεί που είδα σοβαρό θέμα, είναι δικό μου. Και στα 3000 έχεις θέμα και στα 3500 θα πω εγώ αν και μικρότερο αλλά εκεί εφόσον παίρνεις κάτι φτηνό ίσως πείς άντε πάει στο καλό.. στα 2000 πχ όμως με τίποτα δεν την πας.

Ανέφερα τα 2000 λοιπόν αγαπητέ matrix γιατί κάποιος που θα δει 1700 με 6500 πρέπει να καταλάβει πως στα 2000 θα έχει σοβαρό θέμα και να μην περιμένει να βλέπει την τύφλα του σε τόσο ακραίες "θερμοκρασίες" (σε εισαγωγικά γιατί μιλάμε για ψευδαίσθηση στην ουσία και όχι πραγματική ρύθμιση θερμοκρασίας) και μέχρι 3000 οριακά πας και ανέφερα ξεκάθαρα πως για μένα κάνει για μικρορυθμίσεις για να πετύχεις το γούστο σου κάπου ανάμεσα 3500 και 6000 περίπου όσο λες και εσύ (είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό που είπα για τις μικρορυθμίσεις και πως με αυτό σου δίνω δίκιο στην ουσία). Αυτά ΕΞΤΡΑ στο δίκιο που έδωσα σε εσένα.

Μην παρεξηγούμε τους πάντες και τα πάντα..

• Like 9
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν σε πιάνω? τι ειναι το "γιατί το κάνεις αυτό" ακριβώς που μου ακούγεται και αρκετά άσχημα κιόλας? 

Αφου πρεπει να εξηγουμε και τα αυτονοητα, ας απαντησω:

Είναι ιδανική για fine tuning σε ανθρώπους που φοβούνται μήπως είναι λίγο πιο ψυχρή ή λίγο πιο θερμή ή πολύ ουδέτερη σε σχέση με τα γούστα τους και μπορούν να την φέρουν εκεί που θέλουν.. αν όμως κάποιος θέλει πχ 2000k μόνιμα καλύτερα να πάει σε κάτι σταθερό σε αυτή τη θερμοκρασία που να μπορεί να βγάλει τα lumen που θέλει γιατί μια ρυθμιζόμενη δεν νομίζω να τον ικανοποιήσει ειδικά όταν το κάνει με μικρή μίξη χρωμάτων το αποτέλεσμα.

Ακυρο το παραδειγμα και παραπλανητικο! 2000k δεν χρησιμοποιει (σχεδον) κανεις. Αντιθετα, το 90% των κατοικων του πλανητη αυτου χρησιμοποιει 2700-3000k για χωρους κατοικιας.

Το προβλημα λοιπον δεν ειναι μονο στους 2000 οπως τυχαιως κατα το πχ (με την απαραιτητη... εξηγηση σου οτι σημαινει παραδειγματος χαριν) διαλεξες, αλλα στους 3000k.

Είναι ιδανική για fine tuning σε ανθρώπους που φοβούνται μήπως είναι λίγο πιο ψυχρή ή λίγο πιο θερμή ή πολύ ουδέτερη σε σχέση με τα γούστα τους και μπορούν να την φέρουν εκεί που θέλουν..

Οχι λοιπον, δεν ισχυει αυτο που λες, δεν μπορουν να την φερουν την 9W RGBW εκει που θελουν. Οχι μονο δεν ειναι ιδανικη, αλλα δεν εχει στην ουσια fine tuning παρα μονο για τους ελαχιστους που επιθυμουν ψυχρο/"ουδετερο" φως. Γιατι οταν φωτιζει στο θερμο, σαν μια 40αρα πυρακτωσης, ουτε καν επιλογη δεν ειναι, ποσο μαλλον ιδανικη. Για πορτατιφ θερμου φωτος, ναι, καλη ειναι, μπορει να την φερει καποιος εκει που θελει. Οταν ομως λενε διαφοροι οτι "εχει πολυ δυνατο φως" και προσθετουν οτι "μπορουν να την φερουν οσοι  φοβούνται μήπως είναι λίγο πιο ψυχρή ή λίγο πιο θερμή (θερμοκρασια χρωματος) εκει που θελουν", παραπλανουν.

Αυτα.
  • Like 1
Δημοσ.

μόνο εγώ έχω καταλάβει ότι πρόκειται για μία λάμπα που προσδίδει "ατμόσφαιρα" στον χώρο και όχι επαρκή φωτισμό??

αν την δείτε έτσι (όπως προσωπικά έτσι την είδα) πιστεύω πρόκειται για μία καλή, αξιόπιστη επιλογή.

προσωπικά πήρα 2, μία για το σαλόνι και μία για το υπνοδωμάτιο και δεν το έχω μετανοιώσει στιγμή στην τιμή των 14€/τμχ.

• Like 3
Δημοσ.

τη λαμπα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σαν φωτορυθμικο? Δηλ να αλλάζει χρώματα και ένταση ανάλογα με τη μουσική με καποιο τροπο?

Δημοσ.

τη λαμπα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σαν φωτορυθμικο? Δηλ να αλλάζει χρώματα και ένταση ανάλογα με τη μουσική με καποιο τροπο?

ναι γίνεται αλλα το κινητο απο το οποιο γινεται ο χειρισμος της λαμπας θα πρεπει να βρισκεται στο ιδιο δικτυο με την λαμπα.

Δημοσ.

Η λάμπα είναι εξαιρετική, ήδη έχω 3 και πήρα ακόμη μια. Ευχαριστώ ts.

Υ.Γ. Matrixxx αν και σε σέβομαι, δεν ξέρω γιατί υποστηρίζεις με τόσο μένος αυτό που λες, αφού από ότι φαίνεται είσαι λάθος και είμαι 100% σίγουρος ότι έπεσες σε ελαττωματική λάμπα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μόνο εγώ έχω καταλάβει ότι πρόκειται για μία λάμπα που προσδίδει "ατμόσφαιρα" στον χώρο και όχι επαρκή φωτισμό??

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το εχουν/εχουμε καταλαβει. Καποιοι επιμενουν οτι προσδιδει επαρκεστατο φωτισμο ακομα οπως λενε και σε 20-25τμ! Μετα την αγορα της το καταλαβα εγω, αφου μεχρι τοτε καποια ποστς οπως και εδω διατινονταν οτι ειναι πολυ δυνατη λαμπα και δινει επαρκεστατο φωτισμο τοσο που καποιοι δηλωναν πως δεν την βαζουν στο τερμα γιατι τους ενοχλει το πολυ φως! Και σε οσους κατοχους το αμφισβητουσαν σε προηγουμενα θεματα, απαντουσαν επιθετικα και απολυτα, τοσο που με επεισαν οτι ξερουν τι λενε, ετσι με οδηγησαν να την αγορασω πριν 2 μηνες ως μια τετοια. Μεχρι που παρελαβα και ειδα την αληθεια.

Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι, ακριβως αυτο που λες (και ειπα απο το #2 οταν απαντησα στην ερωτηση του TS  "Εκανα το topic πιο πολυ για να ρωτησω αν αξιζει.. Μπορει να φωτησει ενα υπνοδωματιο ικανοποιητικα? ).

ΥΓ.

..αφού από ότι φαίνεται είσαι λάθος...

Απο πού φαινεται αυτο;   :huh: :-)   Ακομα και ο πρωτος βαλών, συμφωνησε οτι στο θερμο δεν εχει αρκετο φως. Και η δικη του ειναι ελαττωματικη;
Δημοσ.

Οκ παραπλανώ λοιπόν.. να σαι καλά

Την άλλη φορά βάλτο εκτός απο bold και underscore και με τεράστια γράμματα και χρώμα, έτσι να το κάνεις ακόμα πιο εφετζίδικο (και όχι δεν είναι ειρωνεία, είναι κάτι που με ενόχλησε όπως το έκανες και το εννοώ). 

Ώρες ώρες.. τι να πω.

Όταν λέει κάποιος μια smart λάμπα "παιχνιδάκι" και "εφε", όταν κάποιος λέει ότι με 5 ευρώ υπάρχει εναλλακτική μιας λάμπας που στην ουσία είναι εναλλακτική της HUE και μιλάει για σύγκριση με μια απλή led λάμπα εκεί να δεις παραπλάνηση. Όταν τονίζουν άνθρωποι τις δυνατότητες (IFTTT, Google Home/Assistant, Amazon echo, Xiaomi echosystem) και ξαφνικά σωπαίνουμε, τα προσπερνάμε και δεν παραδεχόμαστε πως κάναμε λάθος και περιμένουμε την πρώτη ευκαιρία να χτυπήσουμε πίσω εκεί να δεις παραπλάνηση και ΌΧΙ όταν ο άλλος σου λέει ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου και απ όλο το post του εσύ πιάστηκες σε έναν αριθμό για να ξεκινήσεις μια επίθεση που τον έγραψα εντελώς τυχαία και ανάθεμα την ώρα που τον έγραψα, αλλά κάποιος είδε θεωρίες συνωμοσίας απο πίσω του ότι πήγα να καλύψω το 3000 και να βγάλω λάδι την yeelight (άσχετα αν είπα βέβαια μετά ότι και στα 3500 έχεις θέμα δεν έχει σημασία προφανώς για εσένα)... αλλά όσο και αν μου πεις πως δεν ισχύει, προφανώς το κράταγες απ το προηγούμενο post που είπα ότι όποιος έκανε λάθος αγορά φταίει αυτός και έψαχνες ευκαιρία να μου την πεις... δεν πειράζει.. έχω κάνει και εγώ ουκ ολίγες λάθος αγορές εδώ μέσα, δεν έτρεξα ποτέ όμως να κατηγορήσω μετά το προϊόν για τους λάθος λόγους (τα περί θερμοκρασίας είναι σωστοί απ την άλλη λόγοι).

Μου αρέσει λοιπόν που κάνεις bold για να μου την πεις λέγοντας ότι παραπλανώ ότι μπορεί να την φέρει κάποιος ΛΙΓΟ στα μέτρα του όταν έχεις προσπεράσει το ΛΙΓΟ στην φράση μου ... ΛΙΓΟ

Το λίγο λοιπόν τι φαντάζεσαι εσύ ότι σημαίνει? να την πας 1000k κάτω? αυτό δεν είναι λίγο.. το λίγο σημαίνει +-100 ή +-200k ΤΟΣΟ απλά. Έχω λοιπόν άδικο σε αυτό? δεν μπορείς να κάνεις τέτοια μικρορύθμιση και πχ απο 4800 να την πας 5000? εσύ ο ίδιος δεν έγραψες πως κάνει για μικρορυθμίσεις ανάμεσα στα 4000 και στα 6000 και συμφώνησα (το αν θεωρώ εγώ 3500 και εσύ 4000 είναι υποκειμενική λεπτομέρεια) ? προς τι τα bold λοιπόν για να δείξεις ΠΟΙΑ παραπλάνηση ακριβώς?? Τα υπονοούμενα για το δυνατό φως απ την άλλη αν πηγαίνουν για εμένα είναι ατυχέστατα. Έχω αναφέρει 10δες φορές (έχω βαρεθεί να το αναφέρω) πόσο υποκειμενικό είναι το πόσο δυνατό φαίνεται το φως στο μάτι του καθενός και πάντα προσπαθώ να μην ξεχνάω να γράφω ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ όσο μπορώ και αν το ξεχάσω κάποια στιγμή φροντίζω στην πρώτη ευκαιρία να το αναφέρω.

Ξέρεις φίλε Matrixxx αν θες να την πεις σε κάποιον γιατί δεν σου άρεσε που είπε κάτι αυτονόητο πως φταίτε εσείς για την αγορά και που δεν ξέρατε τη θέλατε, κάντο κατευθείαν και όχι ψάχνοντας αργότερα κάτι άσχετο να πιαστείς προσπερνώντας λέξεις και νοήματα ώστε να φέρεις στα μέτρα σου αυτό που λέει ο άλλος. Μου αρέσει ο ευθύς λόγος και όχι αυτές οι τακτικές που δείχνουν μνησικακία.

Ξαναλέω σε περίπτωση που ΔΕΝ κατάλαβες (ή δεν το είδες) "Και στα 3000 έχεις θέμα και στα 3500 θα πω εγώ" αλλά βλέπεις είναι που θέλω να παραπλανήσω τους άλλους γιατί ως γνωστόν έχω μετοχές στην yeelight (γιαυτό τους τα χώνω άλλωστε στο forum τους έτσι κάνουν οι συνεργάτες) αλλά εσύ που τα προσπερνάς αυτά και κάνεις επιλεκτικά bold τι ακριβώς σημαίνει?... τι να πω.. καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν αρχίσουμε την επίθεση στον απέναντι και να προσέχουμε καλύτερα τι γράφει και τι λέει.

Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που θα υπάρχει μανούρα μεταξύ μας καθώς δεν προσπερνάω τέτοια πράγματα είτε απέναντι μου έχω έναν mod είτε όχι.. ειδικά όταν υπάρχει προσωπική επίθεση με προσβολές. Οπότε...καλή καρδιά. Δεν έχω σκοπό να μαλώσω άλλο για μια λάμπα, υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στην καθημερινότητα μου να αντιμετωπίσω αυτή τη στιγμή και κακώς ασχολήθηκα εξαρχής με κάτι τόσο ανούσιο. Προτείνω να σβήσεις ολα τα τελευταία και μαζί και την αρχική μου απάντηση καθώς δεν είχε κανένα νόημα τελικά.

• Like 4
Δημοσ.

Ας πω κι εγώ την άποψή μου σαν κάτοχος πάνω από ένα χρόνο της συγκεκριμένης λάμπας, την έχω δύο υπνοδωμάτιο μου και ακόμα μια στο χωλ, στο υπνοδωμάτιο ήταν κάτι που το ήθελα πολύ πριν ανακάλυψω την συγκεκριμένη λάμπα, από θέμα θέμα λευκού φωτός είναι άψογη, στα χρώματα εννοείται ότι δεν έχει την ίδια ένταση αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Λόγο κακής τοποθέτησης του διακόπτη στο δωμάτιο όταν έχω ξαπλωσει δεν μπορώ να κλείσω τον διακόπτη πάρα μόνο αν σηκώθω, πλέον όμως την κλείνω από το κινητό και όλα μια χαρά,πολλές φορές δε βάζω να κλείσει και μόνη της μετά από κάποια ώρα, είναι απίστευτα βολική παιδιά αυτή η δυνατότητα και έχει και να ανοίξει και ότι ώρα θέλουμε πχ. Στο δε χωλ που έχω την δεύτερη όταν λείπω πολλές ώρες εκτός σπιτιού επειδή έχω σκύλο στο σπίτι και μένει μόνος, την ανοίγω όταν είναι να γυρίσω και έχει νυχτωσει κ έτσι δεν μένει στα μαύρα σκοτάδια. Δεν ξέρω από αριθμόυς κλπ να σας πω παρά μόνο από εμπειρία. Είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει και μου έχει λύση τα χέρια από πολλές απόψεις όπως ανέφερα πιο πάνω, δεν έχω όρεξη να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν ούτε υποστηρίζω καμία εταιρεία η οτιδήποτε, την ευκολία μου και μόνο κοιτάω με τα προϊόντα που αγοράζω,

Δημοσ.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι το εχουν/εχουμε καταλαβει. Καποιοι επιμενουν οτι προσδιδει επαρκεστατο φωτισμο ακομα οπως λενε και σε 20-25τμ! Μετα την αγορα της το καταλαβα εγω, αφου μεχρι τοτε καποια ποστς οπως και εδω διατινονταν οτι ειναι πολυ δυνατη λαμπα και δινει επαρκεστατο φωτισμο τοσο που καποιοι δηλωναν πως δεν την βαζουν στο τερμα γιατι τους ενοχλει το πολυ φως! Και σε οσους κατοχους το αμφισβητουσαν σε προηγουμενα θεματα, απαντουσαν επιθετικα και απολυτα, τοσο που με επεισαν οτι ξερουν τι λενε, ετσι με οδηγησαν να την αγορασω πριν 2 μηνες ως μια τετοια. Μεχρι που παρελαβα και ειδα την αληθεια.

Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι, ακριβως αυτο που λες (και ειπα απο το #2 οταν απαντησα στην ερωτηση του TS  "Εκανα το topic πιο πολυ για να ρωτησω αν αξιζει.. Μπορει να φωτησει ενα υπνοδωματιο ικανοποιητικα? ).

για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως ο ts για να πάρει μία σωστά τεκμηριωμένη απάντηση θα πρέπει να μας πει τι εννοεί με τον όρο "ικανοποιητικά", σημείο τοποθέτησης λάμπας και πόσα τ.μ. είναι το υπνοδωμάτιο...γιατί σε αυτή την γενική ερώτηση θα απαντούσα και εγώ ένα "ναι μεν μπορεί να φωτίσει ικανοποιητικά αλλά...."

Δημοσ.

Ιδια τιμή από gearbest με το κουπόνι RGBW94 αλλά δεν ξέρω αν παίζει και για Ελλάδα.

Συνήθως όχι.

Δεν μιλάει κάποιος απο το φόρουμ moderator η όχι να έχουμε και εμείς αυτές τις τιμές εκτός από τους Αυστραλούς?

Δημοσ.

δεν ανοίγω άλλο θέμα επειδή δε ξέρω αν είναι όντως προσφορά. 

πάντως πήρα μια 4αρα και απο αυτές για να αντικαταστήσω μια σειρά απο 12 σποτ στο σαλόνι... οι άλλες 8 next time (αφου δοκιμάσω αυτές πρώτα.  Τιμή 7.57 Ευρώ  - βέβαια ΔΕΝ είναι με χρώμα όπως του TS

Link.png Site: XIaomi- Philips (κατά geekbuying)

Οι λάμπες αυτές έχουν χαμηλό φωτισμό (δεν ειναι για διάβασμα - εκτός αν τη βάλεις σε πορτατίφ) αλλά ο φωτισμός προσωπικά με ικανοποιεί για να κάθομαι στο σαλόνι με παρέα για ένα ποτό για τηλεόραση κλπ κλπ. 

Ιδια τιμή από gearbest με το κουπόνι RGBW94 αλλά δεν ξέρω αν παίζει και για Ελλάδα.
Συνήθως όχι.
Δεν μιλάει κάποιος απο το φόρουμ moderator η όχι να έχουμε και εμείς αυτές τις τιμές εκτός από τους Αυστραλούς?

η αυστραλία έχει ΕΙΔΙΚΗ εμπορική συμφωνία σε επίπεδο κυβέρνησης , γι αυτό έχουν τέτοιες τιμές (ελευθέριο εμπόριο μεταξύ μη βασικών αγαθών, τουριστικές συμφωνίες κλπ) 

Αν το ινσμομνια βγει στη βουλή μπορεί να το προσπαθήσει (αλλά θα πρέπει να πάει και κόντρα στην ευρωπαική ένωση ) 

φιλικά :) 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...