johnnnnavrozidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Την εχει στα 10.07 ευρω το banggood με το κουπονι MIL289, μπορειτε επισης να επιλεξετε priority shipping με 2$ επιπλεον. Δεν ξερω τωρα αν ειναι μικρης αξιας και δεν περναει τελωνειο αλλα για 2$ δεν το ρισκαρεις... https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Mi-Yeelight-9W-RGB-E27-LED-Wireless-WIFI-Control-Smart-Light-Lamp-Bulb-AC220V-p-1054192.html?rmmds=cart Εκανα το topic πιο πολυ για να ρωτησω αν αξιζει.. Μπορει να φωτησει ενα υπνοδωματιο ικανοποιητικα? 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι, δεν αξιζει, δεν φωτιζει ουτε για αστειο ικανοποιητικα. Πιστεψα κατι αναρτησεις που ελεγαν οτι φωτιζει αρκετα και την "πατησα." Για "παιχνιδι" καλη ειναι, εντυπωσιαζει οποιον την βλεπει με το οτι μπορεις να αλλαζεις χρωμα απο το κινητο, αλλα εχει θεματα: Δημιουργει, χαμηλης εντασης μεν, θορυβο απο το παλμοτροφοδοτικο της ο οποιος ομως βραδυ με ησυχία ακουγεται ανετα απο τα 2-3 μετρα + πολυ χαμηλη φωτεινοτητα (ισως καπου στα 300λουμενς - εμπειρικα και σε σχεση με αλλες λαμπες τοσων λουμενς) οταν ρυθμιστει στα 2700-3000 K που ειναι η καταλληλη θερμοκρασια χρωματος για ξεκουραστο φως. (Στα χρωματα ειναι πολυ χαμηλη η ενταση της υποψιν, καπου στα 2-3 watt.) Εγω την πηρα 8-9 ευρω και ειναι απο τις μετριες προς κακες αγορες μου. Δωματιο 12-14 τετραγωνικα δεν το φωτιζει ικανοποιητικα, αλλά εντονα κουραστικά μπορω να πω. Φωτιζει λιγοτερο απο led των 9 watts οταν την βαλεις στο "καλυτερο" της σημειο που ειναι προς το ψυχρο φασμα και λιγοτερο απο led 5W οταν την πας στα 2700-3000Κ. Επεστρεψε στο κουτι της και ξεκουραζεται. 15
lepa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Την έχω στο παιδικό μέσα σε χάρτινο λευκό φωτιστικό (απο τα ικεα). Σε περίπου 22τμ είναι μια χαρά στο τέρμα λευκό της. Ευχαριστώ για την ενημέρωση...τσίμπησα 2! και όπως κατάλαβες η απάντηση είναι υποκειμενική.....Θόρυβο πάντως δεν κάνει....έχω 4 ήδη (2x RGB, 2x λευκές) .... 3
demmian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 δεν γραφω συχνα μνματα, αλλα αυτο πρεπει να το πω.. το thread αυτο μας εχει καταστρεψει κυριολεκτικα ρε παιδια.. τελικα, αξιζει να τσιμπησουμε μια τετοια? ειμαι fan xiaomi και πολυ ικανοποιημενος απο κινητα και αλλα που εχω ψωνισει
Heybro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Άψογη λάμπα πολύ δυνατό φως σε λευκό χρώμα ή διαχείριση της μέσω της εφαρμογής γίνεται πανεύκολα. Σε δωμάτιο 15τμ φωτίζει πάρα πολύ καλά και κοιτάει και προς τα πανω. Απίστευτη ευκολία και στα 10 ευρώ είναι πολύ καλή η τιμή της. Τα watt της είναι πραγματικά σε λευκό φως και σε χρώματα προφανώς πέφτει. Πάλι 9 δίνει απλά πέφτει η ένταση λόγω του χρώματος. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Τα πρωτα ειναι υποκειμενικα οποτε εχοντας γραψει την γνωμη μου με συγκεκριμενα στοιχεια και οχι με φλου λεξεις (δυνατη-χαμηλη-ψοφια κλπ) δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι, αλλα για το Τα watt της είναι πραγματικά σε λευκό φως και σε χρώματα προφανώς πέφτει. Πάλι 9 δίνει απλά πέφτει η ένταση λόγω του χρώματος. που ειναι κατι μετρησιμο να πω οτι ειναι εντελως λαθος αυτο που λες, αν ειχες power meter και τον εβαζες πανω, θα εβλεπες οτι η ισχυς πεφτει οπως γραφω, οχι μονο στα χρωματα, αλλα ακομα και σε λευκα, και παιζοντας με την θερμοκρασια χρωματος. 2
isaias1983 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το φως που βγάζει είναι πολύ δυνατό.δεν θα κάτσω να πω νούμερα κλπ...έχω 4 τέτοιες σε όλο το σπίτι κ στα δωμάτια χαμηλό την ένταση γιατί με τυφλώνουν. Στα χρώματα σίγουρα πέφτει η ένταση... Όσο για το θόρυβο έχω να πω ότι δεν ακούγονται καθόλου κ το λέω επειδή είμαι πολύ περίεργος με το θόρυβο στο σπίτι... Matrixxx ίσως έπεσες σε προβληματικη... 2
gnarkill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι, δεν αξιζει, δεν φωτιζει ουτε για αστειο ικανοποιητικα. Πιστεψα κατι αναρτησεις που ελεγαν οτι φωτιζει αρκετα και την "πατησα." Για "παιχνιδι" καλη ειναι, εντυπωσιαζει οποιον την βλεπει με το οτι μπορεις να αλλαζεις χρωμα απο το κινητο, αλλα εχει θεματα: Δημιουργει, χαμηλης εντασης μεν, θορυβο απο το παλμοτροφοδοτικο της ο οποιος ομως βραδυ με ησυχία ακουγεται ανετα απο τα 2-3 μετρα + πολυ χαμηλη φωτεινοτητα (ισως καπου στα 300λουμενς - εμπειρικα και σε σχεση με αλλες λαμπες τοσων λουμενς) οταν ρυθμιστει στα 2700-3000 K που ειναι η καταλληλη θερμοκρασια χρωματος για ξεκουραστο φως. (Στα χρωματα ειναι πολυ χαμηλη η ενταση της υποψιν, καπου στα 2-3 watt.) Εγω την πηρα 8-9 ευρω και ειναι απο τις μετριες προς κακες αγορες μου. Δωματιο 12-14 τετραγωνικα δεν το φωτιζει ικανοποιητικα, αλλά εντονα κουραστικά μπορω να πω. Φωτιζει λιγοτερο απο led των 9 watts οταν την βαλεις στο "καλυτερο" της σημειο που ειναι προς το ψυχρο φασμα και λιγοτερο απο led 5W οταν την πας στα 2700-3000Κ. Επεστρεψε στο κουτι της και ξεκουραζεται. Νομίζω λίγο υπερβάλλεις.Το ότι δεν φωτίζει ικανοποιητικά διαφωνώ, βέβαια είναι και ανάλογα σε τι χώρο θα την βάλεις . Σε λευκό κίτρινο φως είναι μια χαρά και ικανοποιητική. Για τον θόρυβο και για τα χρώματα συμφωνώ. Και εγώ έχω θόρυβο, δεν είναι αισθητός πάντα, αλλά το βράδυ είναι σίγουρα και με μια γρήγορη αναζήτηση θα δείτε ότι υπάρχει. Και στα διάφορα χρώματα της θα συμφωνήσω ότι έχει χαμηλή ένταση αλλά νομίζω ότι έτσι είναι όλες,χωρίς να το λέω με σιγουριά. Γενικά νομίζω ότι όποιος θέλει να καταφύγει σε τέτοιες λύσεις οι yeelight είναι μονόδρομος στα 10 ευρώ. Από όσο ξέρω θόρυβο και παρόμοια ένταση φωτισμού έχει και ο ανταγωνισμός με ακριβότερες τιμές Για 8-10 ευρώ και τις δυνατότητες της θεωρώ ότι είναι καλούτσικη αγορά. Για 15 σίγουρα ούτε λόγος,δεν θα την έπαιρνα. Παρόλα αυτά εσύ τι θα πρότεινες σαν εναλλακτική;
Heybro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θόρυβο και εγώ ποτέ δεν άκουσα τίποτα και την δουλεύω και βράδυ με χαμηλό φως.
lepa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 για 11,78 ευρώ (με priority line) δεν αξίζει τόση κουβέντα. την παίρνεις και αν δεν σου κάνει την βάζεις στο κοτέτσι του θείου από το χωριό 3
Agathoklis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Για διάβασμα δεν είναι το φως. Εγώ την έχω στο δωμάτιο με την τηλεόραση χαμηλά ίσα ίσα να σπάει το σκοτάδι. Θόρυβο κάνει και η δικιά μου
dchatz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ήδη μία, κάνει λίγο θόρυβο αλλα υποτίθεται το βραδυ στην έχεις σβηστή. Την πήρα με unregistered απλο ταχυδρομείο και βγήκε 10,38. Δεν ειναι τα πολλά λεφτά τα 2 παραπάνω αλλα σαν ποσοστό (20% ακριοβότερα) θεωρώ ότι δεν αξίζει, άλλωστε τελωνείο δε θα παίξει σε αυτά τα λεφτά.
iobelika Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ την έχω δίπλα απο το κεφάλι μου στο κρεβάτι και δεν ακούγετε τπτ απολύτως. Φως έχει "καλούτσικο" αλλά δεν βγάζει και μάτια που λέτε...
d_gkal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ήδη μία, κάνει λίγο θόρυβο αλλα υποτίθεται το βραδυ στην έχεις σβηστή. Την πήρα με unregistered απλο ταχυδρομείο και βγήκε 10,38. Δεν ειναι τα πολλά λεφτά τα 2 παραπάνω αλλα σαν ποσοστό (20% ακριοβότερα) θεωρώ ότι δεν αξίζει, άλλωστε τελωνείο δε θα παίξει σε αυτά τα λεφτά. ακριβως το ιδιο και γω
baskon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι, δεν αξιζει, δεν φωτιζει ουτε για αστειο ικανοποιητικα. Πιστεψα κατι αναρτησεις που ελεγαν οτι φωτιζει αρκετα και την "πατησα." Για "παιχνιδι" καλη ειναι, εντυπωσιαζει οποιον την βλεπει με το οτι μπορεις να αλλαζεις χρωμα απο το κινητο, αλλα εχει θεματα: Δημιουργει, χαμηλης εντασης μεν, θορυβο απο το παλμοτροφοδοτικο της ο οποιος ομως βραδυ με ησυχία ακουγεται ανετα απο τα 2-3 μετρα + πολυ χαμηλη φωτεινοτητα (ισως καπου στα 300λουμενς - εμπειρικα και σε σχεση με αλλες λαμπες τοσων λουμενς) οταν ρυθμιστει στα 2700-3000 K που ειναι η καταλληλη θερμοκρασια χρωματος για ξεκουραστο φως. (Στα χρωματα ειναι πολυ χαμηλη η ενταση της υποψιν, καπου στα 2-3 watt.) Εγω την πηρα 8-9 ευρω και ειναι απο τις μετριες προς κακες αγορες μου. Δωματιο 12-14 τετραγωνικα δεν το φωτιζει ικανοποιητικα, αλλά εντονα κουραστικά μπορω να πω. Φωτιζει λιγοτερο απο led των 9 watts οταν την βαλεις στο "καλυτερο" της σημειο που ειναι προς το ψυχρο φασμα και λιγοτερο απο led 5W οταν την πας στα 2700-3000Κ. Επεστρεψε στο κουτι της και ξεκουραζεται. Όσον αφορά το θόρυβο, προφανώς έτυχε στο κομμάτι δε κάνουν όλες.. Η δικιά μου δε κάνει θορυβο) (Πχ, Έχω πάρει 2 ξυριστικές philips των 100 ευρώ από amazon, πριν κάτι χρόνια, και η μια κάνει ενοχλητικό θορυβο από το φορτιστή ενώ η άλλη δε κάνει κιχ.) Όσο για τη φωτεινότητα, με τα led, εξαρτάται γιατί τη θέλουμε.. Προσωπικά εγώ μια τέτοια που να αλλαζει χρώματα θα την έπαιρνα μόνο για εφε, σε κάνα κρυφό φωτισμό, ή πορτατίφ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις