Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο πω πιο απλα.

Ξεκίνα διερεύνηση σε κάποιον ιατρό για τη χαμηλή τιμή της Β12 (πόσο είναι?) και μην βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου.

Δημοσ.

Να στο πω πιο απλα.

Ξεκίνα διερεύνηση σε κάποιον ιατρό για τη χαμηλή τιμή της Β12 (πόσο είναι?) και μην βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου.

290 έχω με ανώτατο όριο τα 900.

Είπαμε ιατρό θα πάω αυτές τις μέρες, το ραντεβού απλά μένει στον παθολόγο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ατομο του κοντινου συγγενικου μου περιβαλλοντος, που επειδη λογω ηλικιας/παθησεων(parkinson) δυσκολευεται να φάει, σκεφτομαστε να του διναμε συμπληρωματα διατροφης.
Να παρει κιλα, γιατι εχει χασει πολλα. Και δεν εχει κατι αλλο περα απο την κυρια παθηση, εχουν γινει εξετασεις κλπ.
Θελαμε κατι να τον δυναμωσει και να παρει θερμιδες, και ει δυνατον, να ανακτησει και μυικη μαζα, γιατι λογω της απωλειας βαρους, εχει μειωθει και η μυικη μαζα και επιδεινωνει το προβλημα σε κινητικο επιπεδο.
Τι θα προτεινατε;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εχω ατομο του κοντινου συγγενικου μου περιβαλλοντος, που επειδη λογω ηλικιας/παθησεων(parkinson) δυσκολευεται να φάει, σκεφτομαστε να του διναμε συμπληρωματα διατροφης.
Να παρει κιλα, γιατι εχει χασει πολλα. Και δεν εχει κατι αλλο περα απο την κυρια παθηση, εχουν γινει εξετασεις κλπ.
Θελαμε κατι να τον δυναμωσει και να παρει θερμιδες, και ει δυνατον, να ανακτησει και μυικη μαζα, γιατι λογω της απωλειας βαρους, εχει μειωθει και η μυικη μαζα και επιδεινωνει το προβλημα σε κινητικο επιπεδο.
Τι θα προτεινατε;

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ

Δημοσ.

Μπορείτε να κάνετε Σέικ με πολτοποιημένα φαγητά.

π.χ βρώμη στο μίξερ,με φυστικοβουτηρο,γάλα ή νερό.

Συμπληρώματα δεν χρειάζονται.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/9/2017 στις 10:06 ΜΜ, vairass είπε

Για Β12 τι προτείνετε;

Η methylcobalamine θεωρείται ανώτερη της cyanocobalamine.

Και είναι ακριβότερη και βρίσκεται μόνο σε ποιοτικά συμπληρώματα.

5 ώρες πριν, mindreader είπε

Τι θα προτεινατε;

Οι ηλικιωμένοι έχουν αυξημένς ανάγκες σε πρωτεϊνη,κρέας,ψάρια,αυγά,γαλακτοκομικά ,πουλερικά και σα συμπλήρωμα αν δεν τρώει τις τροφές που ανέφερα πρωτείνη ορού γάλακτος- whey.

Εγώ την έχω βρει τρώγοντας κεσεδάκια cottage με μέλι και κανέλλα,23 γρ πρωτεϊνης με 180 θερμίδες στα 200γρ.συν το μέλι.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

λογω εργασιας κατα την διαρκεια της ημερας ενιωθα εντελως αδυναμος αλλα και οταν ξυπναγα τα πρωινα κοιμωμουν ορθιος κυριολεκτικα... αποφασισα λπν να στραφω σε βιταμινες και στο φαρμακειο μ πλασαραν τις τονοτιλ.

Παρολαυτα, ρωτησα τν φαρμακοποιο αν θα χει αποτελεσμα γτ νιωθω κοπωση κτλπ κτλπ, και μ προτεινε τ centrum men.. ειναι η 3η μερα που παιρνω και παρολο που αυτο που θα πω ακουγεται απιστευτο, αλλα απο τν μερα που πηρα το χαπι, τν επομενη νιωθω αλλως ανθρωπος, δεννξυπνω με μια νυστα η μια κοπωση, ουτε κατα τν διαρκεια της εργασοας νιωθω οτι δεν μπορω αλλο...

η διατροφη απο τν αλλη ναι μεν ειναι απο σπιτι αλλα οχι κ η καλυτερη εννοωνταε οτι περιεχει ζημαρικα κρεατα κτλπ και μια φορα τννβδομαδα κανενα μαρουλι - φασολακια - φακες..

Δημοσ.
Στις 13/9/2018 στις 1:59 ΜΜ, opera είπε

Η methylcobalamine θεωρείται ανώτερη της cyanocobalamine.

Και είναι ακριβότερη και βρίσκεται μόνο σε ποιοτικά συμπληρώματα.

Οι ηλικιωμένοι έχουν αυξημένς ανάγκες σε πρωτεϊνη,κρέας,ψάρια,αυγά,γαλακτοκομικά ,πουλερικά και σα συμπλήρωμα αν δεν τρώει τις τροφές που ανέφερα πρωτείνη ορού γάλακτος- whey.

Εγώ την έχω βρει τρώγοντας κεσεδάκια cottage με μέλι και κανέλλα,23 γρ πρωτεϊνης με 180 θερμίδες στα 200γρ.συν το μέλι.

Καλημέρα.Θες να μου πεις ότι θα δίνεις γουειιι στον παππού!Καλή φαση😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...