Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα ξεκίνησα διατροφή και σκέφτομαι να παίρνω μαζί και συμπληρώματα διατροφής τύπου CENTRUM, TERRABONE κλπ ώστε να με διατηρήσουν ακμαίο στην προσπάθειά μου.

Εσείς τα καταναλώνετε? Εχουν αποτέλεσμα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το link σου δεν βλέπω να αφορά συμπληρώματα...

αυτες που αναφερεις βιταμινες ειναι.εγω περνω τις centrum men τις μπλε.τι αποτελεσμα περιμενεις?

Εσύ θα μου πεις τι αλλαγές βλέπεις...

Τις λαμβάνεις πολύ καιρό/σταθερά ή όποτε για κάποιο λόγο είσαι πεσμένος?

Δημοσ.

Το link σου δεν βλέπω να αφορά συμπληρώματα...

Ειναι το topic που μιλανε και για διατροφες και γυμναστικη γενικα και συμπληρωματα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω από 3 μήνες δεν κάνει να τις παίρνεις. Θέλει ένα διάλειμμα 1 2 μήνες.

Εμφανές αποτέλεσμα σε κάτι δεν θα δεις απλώς θα γίνει πρόσληψη κάποιων συστατικών που λείπουν από την διατροφή σου.

Κάτι καλύτερο μάλλον είναι ο βασιλικός πολτός και το Panax gin seng.

Δημοσ.

Κανω γυμναστηριο για αυξηση μυικης μαζας,δυναμης,τρεξιμο και ποδηλατο.Κανω καλη διατροφη και χρησιμοποιω πολλα συμπληρωματα διατροφης κορυφαιας ποιοτητας.Οι βιταμινες βοηθανε τον οργανισμο και την υγεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως λέει κ η λέξη, ''συμπλήρωμα''. Εφόσων η διατροφή σου, σου τα  παρέχει όλα κ δεν νιώθει αδυναμία ή κόπωση, δεν χρειάζεται να δίνει λεφτά.

Τώρα, αν οντως έχεις συμπτώματα κόπωσης κλπ, πας σε γιατρό, κάνεις εξετάσεις αίματος κ βλέπεις αν σου λείπει κάτι.

Αν γυμνάζεσαι όμως ένα μικρό συμπλήρωμα το θες.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι τα ούρα σου να κοστίζουν 20 ευρώ(ή και παραπάνω ανάλογα το κόστος του σκευάσματος) το λίτρο αντί για 0 που σου έβγαινε πριν...

Δημοσ.

Αμα δεν έχεις χρόνο τρως σαβούρα απλό.

Kαθόλου απλό και δεν δικαιολογείται αν δεν είσαι κάνας παρατημένος γέρος, απο άποψη διατροφής.

Δημοσ.

Kαθόλου απλό και δεν δικαιολογείται αν δεν είσαι κάνας παρατημένος γέρος, απο άποψη διατροφής.

Ε αφού σου λέω δεν έχω χρόνο για να φάω, οπότε τα όργανα μου μέσα είναι ίδια με ενός 60αρη που τρώει σωστά.

Αυτό σημαίνει ότι σε 20 χρόνια θα πεθάνω αν δεν το αλλάξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...