procostas1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 καλημέρα παιδιά φίλος έχει το εν λόγω κινητό δεν του έχει βγάλει ενημέρωση για miui 9..... τη παίζει???? δεν έχει βγει ακόμα ή η rom που φοράει δεν είναι η official και γιαυτό δεν του εμφανίζει τίποτα??????
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως το είπες,καρά μπαμ μαϊμούδιαρικη Unoffial πως θα την πάρει ντε!!!
procostas1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 χαχαχαχ και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου...... τη κάνουμε άρχοντα???? πρώτα ξεκλείδωμα ????
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δες τον οδηγό εδώ για Official Global χωρίς ξεκλείδωμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21638-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Xiaomi-Mi5s-Capricorn-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-bootloader/
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 καλημέρα.. του έστειλα το λινκ στον φίλο...... προσπάθησε λέει να το κάνει αλλά δεν του έβλεπε το κινητό το mipcsuite πάλεψε λίγο και τελικά περασε την ρομ στο κινητό και έκανε update απο το updater που έχει το κινητό install from zip κατι τέτοιο μου είπε..... το αποτέλεσμα....... μπήκε σωστά ή έκανε πατάτα???? στον επεξεργαστή λέει 4πύρηνος!!!!!
saruman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά την έβαλε. Να του κάνει και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα είναι άρχοντας. Ρε σει θα με τρελάνεις το Quad-Core είναι το τετραπύρηνο.....
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 νόμιζα ότι είναι octa-core...xaxaxaxxaax δεν πρόσεξα καθόλου το προηγούμενο.... μου έκανε και ένα παραπονάκι ότι πριν πήγαινε καλύτερα .... και λέω τη έγινε ρε γμτ !!!!!! πρέπει να κάνει και μια επαναφορά για να ειναι κομπλέ έτσι?????
dkmaster Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Η Miui 9 είναι σε beta δεν θα έρθει ενημέρωση σε stable rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα